Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Popsockets fullkomligt exploderade och blev genast ett väldigt populärt tillbehör till smartphones och surfplattor på grund av sina mångsidiga och smarta användningsområden. Med en Popsocket-hållare blir detta nästan magiska tillbehör ännu bättre.

Placera hållaren på bilens instrumentbräda, på sänggaveln eller nattduksbordet, på väggen ovanför diskbänken, ovanför toalettrullen eller nästan vilken vertikal yta som helst. Med en Popsocket på din telefon kan du enkelt haka i och ur din telefon i denna Popsocket-hållare för att ha den lätt tillgänglig och överskådlig där du befinner dig.

Hållare till Popsocket
Popsockets Popsockets Popsocket - Car Holder 201000 Popsockets fullkomligt exploderade och blev genast ett väldigt populärt tillbehör till smartphones och surfplattor på grund av sina mångsidiga och smarta användningsområden. Med en Popsocket-hållare blir detta nästan magiska tillbehör ännu bättre. Placera hållaren på bilens instrumentbräda, på sänggaveln eller nattduksbordet, på väggen ovanför diskbänken, ovanför toalettrullen eller nästan vilken vertikal yta som helst. Med en Popsocket på din telefon kan du enkelt haka i och ur din telefon i denna Popsocket-hållare för att ha den lätt tillgänglig och överskådlig där du befinner dig. Övriga mobiltillbehör 119 SEK 119 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Övriga mobiltillbehör