Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

DeX-kabel till Galaxy Note9 / 10 / 10+ och Tab S4 / S5e / S6

Samsung DeX Cable HDMI to USB-C

  Art.nr: 1004873
 • Längd: 1,5 meter
 • Koppla din enhet till TV eller skärm
 • HDMI (hane) till USB-C (hane)
 • 4K 60Hz HDMI output
 • För Samsung Galaxy Note9 / 10 /10+ och Tab S4 / S5e / S6

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Samsung DeX-kabel (EE-I3100) ansluter du enkelt din Galaxy Note9, Note10, Note10+, Tab S4, Tab S5e eller Tab S6 till en bildskärm eller TV för att titta på filmer, visa upp en presentation eller jobba effektivare på storskärm. DeX-kabeln stöder HDMI 2.0 så att du kan titta på Ultra HD 4K-videor på separat skärm för en uppslukande visuell upplevelse med fantastisk klarhet.

DeX-kabel är allt du behöver för att använda Samsung Dex, som är en tjänst som kommer förinstallerad i din kompatibla Samsung Galaxy-produkt. Anslut USB typ-C till din enhet och koppla in HDMI-kontakten i exempelvis en datorskärm eller TV. DeX-läget startar automatiskt på din Galaxy-enhet och du kan jobba i en PC-liknande miljö. Komplettera med trådlöst tangentbord och mus för en fulländad datorupplevelse.

Komplettera ditt köp

(1 st)
 • Flera olika fack
 • Enkel att ta med sig
 • För laddkablar, powerbanks, hörlurar

49:-

Samsung Samsung DeX Cable HDMI to USB-C EE-I3100FBEGWW Med Samsung DeX-kabel (EE-I3100) ansluter du enkelt din Galaxy Note9, Note10, Note10+, Tab S4, Tab S5e eller Tab S6 till en bildskärm eller TV för att titta på filmer, visa upp en presentation eller jobba effektivare på storskärm. DeX-kabeln stöder HDMI 2.0 så att du kan titta på Ultra HD 4K-videor på separat skärm för en uppslukande visuell upplevelse med fantastisk klarhet. DeX-kabel är allt du behöver för att använda Samsung Dex, som är en tjänst som kommer förinstallerad i din kompatibla Samsung Galaxy-produkt. Anslut USB typ-C till din enhet och koppla in HDMI-kontakten i exempelvis en datorskärm eller TV. DeX-läget startar automatiskt på din Galaxy-enhet och du kan jobba i en PC-liknande miljö. Komplettera med trådlöst tangentbord och mus för en fulländad datorupplevelse. Övriga mobiltillbehör 4,5 2 299 SEK 299 NewCondition PreOrder
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Övriga mobiltillbehör