Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fiffig pryl som varnar dig i trafiken

Saphe Traffic alarm

  Art.nr: 1007162
 • Monteras i vindrutan
 • Varnar för fartkameror & olyckor
 • Synkas till mobil via Bluetooth
 • 30000+ fartkameror i hela Europa
 • Startar automatiskt när du kör iväg

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Under devisen "Stay saphe in traffic" är tanken med Saphe att du ska bli varnad för fartkameror, trafikolyckor eller annat som kan påverka din körning och rutt. Den lilla enheten fästs i framrutan och startar automatiskt när du kör iväg bilen. Via parning med din smartphone och den tillhörande mobilappen får du ett varnande kvitter från Saphe om du närmar dig en fartkamera eller trafikolycka.

Hur fungerar Saphe trafiklarm?

Själva enheten är liten och diskret och fästes i vindrutan (eller instrumentbrädan) med självhäftande tejp. Saphe har två knappar; en röd och en blå.
Att komma igång är enkelt; para din Saphe med din smartphone med hjälp av Bluetooth. Därefter startar din Saphe automatiskt när bilen rullar iväg - så länge som Bluetooth på telefonen är aktiverad.

Skulle du närma dig en fartkamera kommer trafiklarmet signalera dig via både ljud och ljus så du slipper den där retliga fortkörningsboten. Saphe täcker över 30 000 fartkameror över hela Europa och bygger både på samarbete med lokala partners, exempelvis Trafikverket, som samlar in trafikinformation - men också från Saphes alla användare. 
Om du skulle stöta på en orapporterad fartkamera/olycka eller få ett okonfirmerat larm trycker du bara på den blå knappen en gång.

Hyllad och välanvänd

Saphe är grundat i Danmark och blev på bara drygt två år en otroligt populär produkt i sitt hemland. Mobilappen toppar listan för mest nedladdade appar i danska App Store och över 400 000 enheter är sålda i Danmark och över 500 000 aktiva användare runt om i Europa.
Produkten har även vunnit bäst i i test och belönats med fem stjärnor av danska mobilsiden.dk;

"Saphe är för närvarande det mest pålitliga trafiklarmet. Och du kan också se närliggande fartkameror i Saphe-appen. Som en extra bonus kan du också se om det finns större olyckor i närheten, så du kan ändra din rutt. "
Läs hela recensionen

Egenskaper/specifikationer för Saphe traffic alarm

 • Använder mobilens mobildata, GPS och Bluetooth
 • Kan paras med flera mobiltelefoner
 • Tillhörande mobilapp för iOS och Android
 • 15 x 35 x 64 mm
 • 20 gram
 • Batteri: CR2450 (räcker ca två år)
 • Kompatibilitet: iOS 8 eller senare, Android 4.3 eller senare (ej Windows phone).

Komplettera ditt köp

(1 st)
 • 2-pack
 • 3 volt
 • 24,5 x 5 mm

29:-

1007162 Saphe Saphe Traffic alarm 5700002043207 Under devisen "Stay saphe in traffic" är tanken med Saphe att du ska bli varnad för fartkameror, trafikolyckor eller annat som kan påverka din körning och rutt. Den lilla enheten fästs i framrutan och startar automatiskt när du kör iväg bilen. Via parning med din smartphone och den tillhörande mobilappen får du ett varnande kvitter från Saphe om du närmar dig en fartkamera eller trafikolycka. Hur fungerar Saphe trafiklarm? Själva enheten är liten och diskret och fästes i vindrutan (eller instrumentbrädan) med självhäftande tejp. Saphe har två knappar; en röd och en blå. Att komma igång är enkelt; para din Saphe med din smartphone med hjälp av Bluetooth. Därefter startar din Saphe automatiskt när bilen rullar iväg - så länge som Bluetooth på telefonen är aktiverad. Skulle du närma dig en fartkamera kommer trafiklarmet signalera dig via både ljud och ljus så du slipper den där retliga fortkörningsboten. Saphe täcker över 30 000 fartkameror över hela Europa och bygger både på samarbete med lokala partners, exempelvis Trafikverket, som samlar in trafikinformation - men också från Saphes alla användare. Om du skulle stöta på en orapporterad fartkamera/olycka eller få ett okonfirmerat larm trycker du bara på den blå knappen en gång. Hyllad och välanvänd Saphe är grundat i Danmark och blev på bara drygt två år en otroligt populär produkt i sitt hemland. Mobilappen toppar listan för mest nedladdade appar i danska App Store och över 400 000 enheter är sålda i Danmark och över 500 000 aktiva användare runt om i Europa.Produkten har även vunnit bäst i i test och belönats med fem stjärnor av danska mobilsiden.dk; "Saphe är för närvarande det mest pålitliga trafiklarmet. Och du kan också se närliggande fartkameror i Saphe-appen. Som en extra bonus kan du också se om det finns större olyckor i närheten, så du kan ändra din rutt. "Läs hela recensionen Egenskaper/specifikationer för Saphe traffic alarm Använder mobilens mobildata, GPS och BluetoothKan paras med flera mobiltelefonerTillhörande mobilapp för iOS och Android15 x 35 x 64 mm20 gramBatteri: CR2450 (räcker ca två år)Kompatibilitet: iOS 8 eller senare, Android 4.3 eller senare (ej Windows phone). Övriga mobiltillbehör 4,8 4 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Övriga mobiltillbehör