Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Universalt sportarmband för roligare träning

Andersson SSA 2.0 Grey/Neon Green 5"

  Art.nr: 219554
  • Passar smartphones upp till 5-tum
  • Stretchigt neopren-material
  • Skyddar mot repor och fukt
  • Tål handtvätt
  • Ficka för nyckel samt en kabelhållare

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson SSA 2.0 är ett smidigt sportarmband som kommer göra din löpning och träning roligare. Du kommer alltid kunna lyssna på din favoritmusik eller podcast när du tränar, och på så sätt öka prestationen och glädjen i din träning. Armbandet är gjort av ett mjukt och bekvämt material, och passar smartphones upp till 5-tum.

SSA 2.0 skyddar din telefon mot stötar och repor, men du kan självklart fortfarande använda telefonens pekskärm när den ligger i väskan. Med stretchigt neopren-material får din hud andas och sportarmbandet rengörs lätt eftersom det tål handtvätt. Sportarmbandet har även en ficka för nyckel samt en kabelhållare. Fickan för nyckeln kan vara smidig om du tränar på gym och använder skåp med nyckel. 

Andersson Andersson SSA 2.0 Grey/Neon Green 5" SSA 2.0 Grey/Neon Green Andersson SSA 2.0 är ett smidigt sportarmband som kommer göra din löpning och träning roligare. Du kommer alltid kunna lyssna på din favoritmusik eller podcast när du tränar, och på så sätt öka prestationen och glädjen i din träning. Armbandet är gjort av ett mjukt och bekvämt material, och passar smartphones upp till 5-tum.SSA 2.0 skyddar din telefon mot stötar och repor, men du kan självklart fortfarande använda telefonens pekskärm när den ligger i väskan. Med stretchigt neopren-material får din hud andas och sportarmbandet rengörs lätt eftersom det tål handtvätt. Sportarmbandet har även en ficka för nyckel samt en kabelhållare. Fickan för nyckeln kan vara smidig om du tränar på gym och använder skåp med nyckel.  Sport & Träning 1 1 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Övriga mobiltillbehör
  4. Sport & Träning