Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Telenor kontant startpaket

Telenor Startpaket

  Art.nr: 192607
  • Kontantkort
  • Kombi-simkort
  • Tanka med valfritt Telenor värdebevis

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Telenor startpaket till dig som snabbt vill komma igång med ditt mobilanvändande.
Du väljer enkelt att ladda ditt kontantkort med någon av de prisplaner som finns att välja mellan. Mer information om de olika prisplanerna hittar du här.

Dessutom får du ett kombi-SIM som även passar till exempelvis iPhone 4/4S och Samsung Galaxy SIII Mini som behöver ett micro-SIM.

Känner du att det inte räcker med den surf som ingår i ditt kontantkort så kan du köpa till mobilsurf. Surfen gäller i 31 dagar oavsett vilken prisplan du har.
Du köper enkelt till extra Mobilsurf på Telenors hemsida.

Tänk på att när du har laddat på med extra surfvolym kan du behöva starta om din mobiltelefon för att kunna surfa igen. Detta gäller om du har surfat slut på tidigare surfvolym.

192607 Telenor Telenor Startpaket Telenor startpaket till dig som snabbt vill komma igång med ditt mobilanvändande.Du väljer enkelt att ladda ditt kontantkort med någon av de prisplaner som finns att välja mellan. Mer information om de olika prisplanerna hittar du här.Dessutom får du ett kombi-SIM som även passar till exempelvis iPhone 4/4S och Samsung Galaxy SIII Mini som behöver ett micro-SIM.Känner du att det inte räcker med den surf som ingår i ditt kontantkort så kan du köpa till mobilsurf. Surfen gäller i 31 dagar oavsett vilken prisplan du har.Du köper enkelt till extra Mobilsurf på Telenors hemsida.Tänk på att när du har laddat på med extra surfvolym kan du behöva starta om din mobiltelefon för att kunna surfa igen. Detta gäller om du har surfat slut på tidigare surfvolym. Övriga mobiltillbehör 39 SEK 39 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Övriga mobiltillbehör