Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ljudlig Bluetooth-tracker som hjälper dig hitta dina saker

Tile Mate 1 pack

  Art.nr: 1007663
  • 45 meters räckvidd
  • 1 års batteritid
  • Tillhörande mobilapp
  • Liten och tunn design
  • Kompatibel med Siri, Alexa & Google Assistent

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Brukar du tappa bort dina nycklar? Eller kommer du aldrig ihåg var du la din plånbok eller väska? Tile Mate hjälper dig hitta den. Denna lilla batteridrivna platta synkas mot din mobil via Bluetooth och ger ifrån sig ett ljudligt pipande när du aktiverar sökningslarmet. Och kanske det bästa av allt, Tile Mate Bluetooth tracker kan även användas omvänt för att hitta din förlagda mobiltelefon.

Liten och diskret design

Tile Mate är 35 x 35 mm stor, är 6,2 mm tunn och väger endast 7 gram. Den lilla plattan har ett hål så du kan fästa den i nyckelknippan, på kameran, handväskan eller bara lägga direkt i plånboken. Enheten drivs av ett CR1632 knappcellsbatteri som har en livslängd på ungefär ett år.

Tile Mate är vattentät så den kan hänga med utan att du behöver oroa dig för att det kommer regn på enheten.

Hittar dina prylar

Har det nån gång hänt att du är på väg hemifrån och inte hittar dina nycklar? Det är sällan man har tid att leta reda på nyckelknippan just då, men med Tile Mate och Tile-appen i din smartphone går det på bara sekunder. Aktivera larmet via din mobil så kommer trackern ge sig från sig ett ljudligt pipande och du kan hitta dina nycklar utan problem.

Är det istället mobilen som är borta? Lugn, Tile Mate hjälper dig där också. Genom att trycka på Tile-trackern så kommer istället din mobil ge ifrån sig ett ljud, även om du satt den på ljudlös.

Tile-appen erbjuder även extra funktioner såsom hjälp att hitta dina prylar när de befinner sig utom Bluetooth-räckhåll, mot en prenumerationskostnad.

Kompatibel med röstassistenter

Bara be Siri, Alexa eller Google Assistent att hjälpa dig hitta dina borttappade prylar. Tile Mate är kompatibel med alla tre.

1007663 Tile Tile Mate 1 pack RT-13001 Brukar du tappa bort dina nycklar? Eller kommer du aldrig ihåg var du la din plånbok eller väska? Tile Mate hjälper dig hitta den. Denna lilla batteridrivna platta synkas mot din mobil via Bluetooth och ger ifrån sig ett ljudligt pipande när du aktiverar sökningslarmet. Och kanske det bästa av allt, Tile Mate Bluetooth tracker kan även användas omvänt för att hitta din förlagda mobiltelefon. Liten och diskret design Tile Mate är 35 x 35 mm stor, är 6,2 mm tunn och väger endast 7 gram. Den lilla plattan har ett hål så du kan fästa den i nyckelknippan, på kameran, handväskan eller bara lägga direkt i plånboken. Enheten drivs av ett CR1632 knappcellsbatteri som har en livslängd på ungefär ett år. Tile Mate är vattentät så den kan hänga med utan att du behöver oroa dig för att det kommer regn på enheten. Hittar dina prylar Har det nån gång hänt att du är på väg hemifrån och inte hittar dina nycklar? Det är sällan man har tid att leta reda på nyckelknippan just då, men med Tile Mate och Tile-appen i din smartphone går det på bara sekunder. Aktivera larmet via din mobil så kommer trackern ge sig från sig ett ljudligt pipande och du kan hitta dina nycklar utan problem. Är det istället mobilen som är borta? Lugn, Tile Mate hjälper dig där också. Genom att trycka på Tile-trackern så kommer istället din mobil ge ifrån sig ett ljud, även om du satt den på ljudlös. Tile-appen erbjuder även extra funktioner såsom hjälp att hitta dina prylar när de befinner sig utom Bluetooth-räckhåll, mot en prenumerationskostnad. Kompatibel med röstassistenter Bara be Siri, Alexa eller Google Assistent att hjälpa dig hitta dina borttappade prylar. Tile Mate är kompatibel med alla tre. Övriga mobiltillbehör 5 1 229 SEK 229 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Övriga mobiltillbehör