Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tålig Bluetooth-tracker som hjälper dig hitta dina saker

Tile Tile Pro Black 1 pack

  Art.nr: 1007667
  • 90 meters räckvidd
  • Tillhörande mobilapp
  • Vattentät och stöt- och slagtålig
  • 1 års batteritid
  • Kompatibel med Siri, Alexa & Google Assistent

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tile Pro är en liten och smidig Bluetooth-tracker som hjälper dig lokalisera dina borttappade eller förlagda prylar. Perfekt för att sätta i nyckelknippan, lägga i plånboken eller fästa på andra värdesaker. Via den tillhörande mobilappen kan du sedan enkelt aktivera Tile Pro så den piper och du lättare hittar dem. Och kanske det bästa av allt, Tile Pro Bluetooth tracker kan även användas omvänt för att hitta din förlagda mobiltelefon.

Tåligare och längre räckvidd

Skillnaden mellan Tile Pro och Tile Mate är räckvidden, volymen på pip-signalen och tåligheten. Pro-modellen är något större och tyngre men har dubbla räckvidden på Bluetooth-signalen; 90 meter jämfört med 45 meter. För att sökningslarmet ska höras är även ljudvolymen förstärkt så du kan höra pipet även med andra ljud runtomkring.

Tile Pro är också tåligare konstruerad, för att klara av att tappas, klämmas och hänga med i vått och torrt. Trackern är vattentät så den kan hänga med utan att du behöver oroa dig för att det kommer regn på enheten.

Liten och diskret design

Tile Pro är 42 x 42 mm stor, är 6,5 mm tunn och väger 15,5 gram. Den lilla plattan har ett nyckelringshål så du kan fästa den i nyckelknippan, på kameran, handväskan eller bara lägga direkt i plånboken. Enheten drivs av ett CR1632 knappcellsbatteri som har en livslängd på ungefär ett år.

Hittar dina prylar

Har det nån gång hänt att du är på väg hemifrån och inte hittar dina nycklar? Det är sällan man har tid att leta reda på nyckelknippan just då, men med Tile Pro  och Tile-appen i din smartphone går det på bara sekunder. Aktivera larmet via din mobil så kommer trackern ge sig från sig ett ljudligt pipande och du kan hitta dina nycklar utan problem.

Är det istället mobilen som är borta? Lugn, Tile Pro hjälper dig där också. Genom att trycka på Tile-trackern så kommer istället din mobil ge ifrån sig ett ljud, även om du satt den på ljudlös.

Tile-appen erbjuder även extra funktioner såsom hjälp att hitta dina prylar när de befinner sig utom Bluetooth-räckhåll, mot en prenumerationskostnad.

Kompatibel med röstassistenter

Bara be Siri, Alexa eller Google Assistent att hjälpa dig hitta dina borttappade prylar. Tile Pro är kompatibel med alla tre.

1007667 Tile Tile Tile Pro Black 1 pack RT-15001 Tile Pro är en liten och smidig Bluetooth-tracker som hjälper dig lokalisera dina borttappade eller förlagda prylar. Perfekt för att sätta i nyckelknippan, lägga i plånboken eller fästa på andra värdesaker. Via den tillhörande mobilappen kan du sedan enkelt aktivera Tile Pro så den piper och du lättare hittar dem. Och kanske det bästa av allt, Tile Pro Bluetooth tracker kan även användas omvänt för att hitta din förlagda mobiltelefon. Tåligare och längre räckvidd Skillnaden mellan Tile Pro och Tile Mate är räckvidden, volymen på pip-signalen och tåligheten. Pro-modellen är något större och tyngre men har dubbla räckvidden på Bluetooth-signalen; 90 meter jämfört med 45 meter. För att sökningslarmet ska höras är även ljudvolymen förstärkt så du kan höra pipet även med andra ljud runtomkring. Tile Pro är också tåligare konstruerad, för att klara av att tappas, klämmas och hänga med i vått och torrt. Trackern är vattentät så den kan hänga med utan att du behöver oroa dig för att det kommer regn på enheten. Liten och diskret design Tile Pro är 42 x 42 mm stor, är 6,5 mm tunn och väger 15,5 gram. Den lilla plattan har ett nyckelringshål så du kan fästa den i nyckelknippan, på kameran, handväskan eller bara lägga direkt i plånboken. Enheten drivs av ett CR1632 knappcellsbatteri som har en livslängd på ungefär ett år. Hittar dina prylar Har det nån gång hänt att du är på väg hemifrån och inte hittar dina nycklar? Det är sällan man har tid att leta reda på nyckelknippan just då, men med Tile Pro  och Tile-appen i din smartphone går det på bara sekunder. Aktivera larmet via din mobil så kommer trackern ge sig från sig ett ljudligt pipande och du kan hitta dina nycklar utan problem. Är det istället mobilen som är borta? Lugn, Tile Pro hjälper dig där också. Genom att trycka på Tile-trackern så kommer istället din mobil ge ifrån sig ett ljud, även om du satt den på ljudlös. Tile-appen erbjuder även extra funktioner såsom hjälp att hitta dina prylar när de befinner sig utom Bluetooth-räckhåll, mot en prenumerationskostnad. Kompatibel med röstassistenter Bara be Siri, Alexa eller Google Assistent att hjälpa dig hitta dina borttappade prylar. Tile Pro är kompatibel med alla tre. Övriga mobiltillbehör 3 1 349 SEK 349 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Övriga mobiltillbehör