Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Startpaket 3 kontantkort för mobiltelefoner

Tre Startpaket

  Art.nr: 248709
  • 0,5 GB surf (gäller i 7 dagar)
  • Trio-simkort
  • Mobilnummer
  • Kom igång-bok

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Ring med 3s mobilnät utan fasta månadskostnader. 3kontant ger dig full koll på dina kostnader. Välj ett värdebevis som passar dina ring- och surfvanor.
Detta startpaket innehåller ett trio-simkort (vanligt sim, micro-sim och nano-sim) med mobilnummer och en kom igång-bok. 0,5 GB surf ingår (gäller i sju dagar). Startpaketet är inte laddat med pengar eller något värdebevis.

248709 248709 Tre Tre Startpaket F01602 Ring med 3s mobilnät utan fasta månadskostnader. 3kontant ger dig full koll på dina kostnader. Välj ett värdebevis som passar dina ring- och surfvanor.Detta startpaket innehåller ett trio-simkort (vanligt sim, micro-sim och nano-sim) med mobilnummer och en kom igång-bok. 0,5 GB surf ingår (gäller i sju dagar). Startpaketet är inte laddat med pengar eller något värdebevis. Övriga mobiltillbehör 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Övriga mobiltillbehör