Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Zombiespel till iPad eller Android-plattor

WowWee App Gear Zombie Burbz

  Art.nr: 187195
 • Zombiespel
 • Använder skärmen som spelplan
 • 4st olika zombiegubbar
 • Passar endast surfplattor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

AppGear zombiespel till Iphone eller Android-enhet

ZombieBurbz är det ultimata Zombie-spelet med en grupp roliga zombiesar som är trötta på att gång på gång bli missförstådda i den perfekta förorten, nu är det dags för dem att slå tillbaka, sätt upp fällor, använd vapen och samla "sopor" för att bekämpa fiender och få extra "power" till din zombiefigur.Ladda ner Zombie Burbz gratis från app-store eller android-market, sedan tar du hjälp av dom medföljande zombiefigurerna för att försvara din zombiefamilj.

Zombie Burbz:

 • Genomför uppdragen i spelet genom att använda Zombie-figuren på din iPad eller Android-platta.
 • ZombieBurbz finns i fyra olika Zombie-familjer (Diner, High School, Avenue, Emergency)
 • Varje Zombie-familj innefattar fyra zombies, tre olika zombie-figurer att samla samt en deluxe-figur som kan användas i spelet.
 • Det finns fyra olika spelplaner (en unik spelplan för varje Zombie-familj) med totalt 36 uppdrag.


Så här fungerar "AppGear"
Ett helt nytt sätt att spela coola spel med din Iphone eller Android-mobil. När du köper en "AppGear" får du med de tillbehör som behövs för att sätta igång spelet, I detta fall spelet Zombie Burbz där du får med zombiefigurer som du styr med hjälp av din surfplatta. Ladda ner "appen" till respektive spel gratis från appstore eller android-market , Montera på "AppGear"-tillbehöret på din telefon, starta igång spelet och en rolig spelupplevelse som du sent kommer att glömma är redo att utforskas.

Instruktioner och anvisningar följer med respektive "AppGear".

WowWee WowWee App Gear Zombie Burbz WW-0121 - 0122 - 0123 - 0124 AppGear zombiespel till Iphone eller Android-enhet ZombieBurbz är det ultimata Zombie-spelet med en grupp roliga zombiesar som är trötta på att gång på gång bli missförstådda i den perfekta förorten, nu är det dags för dem att slå tillbaka, sätt upp fällor, använd vapen och samla "sopor" för att bekämpa fiender och få extra "power" till din zombiefigur. Ladda ner Zombie Burbz gratis från app-store eller android-market, sedan tar du hjälp av dom medföljande zombiefigurerna för att försvara din zombiefamilj. Zombie Burbz: Genomför uppdragen i spelet genom att använda Zombie-figuren på din iPad eller Android-platta. ZombieBurbz finns i fyra olika Zombie-familjer (Diner, High School, Avenue, Emergency) Varje Zombie-familj innefattar fyra zombies, tre olika zombie-figurer att samla samt en deluxe-figur som kan användas i spelet. Det finns fyra olika spelplaner (en unik spelplan för varje Zombie-familj) med totalt 36 uppdrag. Så här fungerar "AppGear" Ett helt nytt sätt att spela coola spel med din Iphone eller Android-mobil. När du köper en "AppGear" får du med de tillbehör som behövs för att sätta igång spelet, I detta fall spelet Zombie Burbz där du får med zombiefigurer som du styr med hjälp av din surfplatta. Ladda ner "appen" till respektive spel gratis från appstore eller android-market , Montera på "AppGear"-tillbehöret på din telefon, starta igång spelet och en rolig spelupplevelse som du sent kommer att glömma är redo att utforskas. Instruktioner och anvisningar följer med respektive "AppGear". Övriga mobiltillbehör 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Övriga mobiltillbehör