Flytande displayskydd för smartphones och surfplattor

Hama Liquid Glass Sealer

  Art.nr: 1002813
  • För alla typer av glasskärmar
  • Högteknologisk nanotätning
  • Osynlig och hållbar
  • Ger förbättrad känslighet för pekskärmar
  • Minskar fingeravtryck och fettfläckar

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Om du tröttnat på plastfilm och glasskydd till din mobiltelefon, eller om det helt enkelt inte finns något passande traditionellt skärmskydd till just din mobiltelefon eller surfplatta så är Hama Liquid Glass Sealer för dig. Det är ett flytande medel som du applicerar på glasskärmen för att ge den ett stärkande skydd mot sprickor, fingeravtryck och fettfläckar - precis som ett vanligt displayskydd. Skillnaden är att du garanterat slipper luftbubblor eller kanter som lossnar. Hama Liquid Glass Sealer är ett helt osynligt och heltäckande displayskydd för alla typer av glasskärmar på exempelvis mobiltelefoner, surfplattor, klockor och kameror.

Hama Liquid Glass Sealer Flytande displayskydd för smartphones och surfplattor Universalskydd mobilskärm

Skyddar mot repor och fläckar

Liquid Glass Sealer är en flytande vätska som ger en osynlig nanotätning med extremt hög nötningsbeständighet och ett förstklassigt repskydd i minst tolv månader, beroende på hur frekvent skärmen används. 
Medlet motverkar repor och gör skärmen mer resistent mot fingeravtryck och fettfläckar så du får en renare och snyggare display. Det flytande skärmskyddet påverkar inte pekskärmar mer än att du får en väldigt jämn och len yta som möjligtvis förbättrar pekkänsligheten. 

Appliceras i två steg

Att applicera Hama Liquid Glass Sealer görs enkelt i två steg. Börja med att rengöra skärmen noggrant och applicera sedan glastätningen direkt. Medlet är impregnerat i en putsduk som du gnider in och polerar skärmen med. Låt den torka i ungefär fem minuter och så är det klart. Resultatet är ett helt bubbelfritt och kantlöst displayskydd.
Förpackningen innehåller två putsdukar så du kan upprepa proceduren vid behov. En applicering av Hama Liquid Glass Sealer räcker i ungefär tolv månader.

1002813 Hama Hama Liquid Glass Sealer 178918 Om du tröttnat på plastfilm och glasskydd till din mobiltelefon, eller om det helt enkelt inte finns något passande traditionellt skärmskydd till just din mobiltelefon eller surfplatta så är Hama Liquid Glass Sealer för dig. Det är ett flytande medel som du applicerar på glasskärmen för att ge den ett stärkande skydd mot sprickor, fingeravtryck och fettfläckar - precis som ett vanligt displayskydd. Skillnaden är att du garanterat slipper luftbubblor eller kanter som lossnar. Hama Liquid Glass Sealer är ett helt osynligt och heltäckande displayskydd för alla typer av glasskärmar på exempelvis mobiltelefoner, surfplattor, klockor och kameror. Skyddar mot repor och fläckar Liquid Glass Sealer är en flytande vätska som ger en osynlig nanotätning med extremt hög nötningsbeständighet och ett förstklassigt repskydd i minst tolv månader, beroende på hur frekvent skärmen används. Medlet motverkar repor och gör skärmen mer resistent mot fingeravtryck och fettfläckar så du får en renare och snyggare display. Det flytande skärmskyddet påverkar inte pekskärmar mer än att du får en väldigt jämn och len yta som möjligtvis förbättrar pekkänsligheten.  Appliceras i två steg Att applicera Hama Liquid Glass Sealer görs enkelt i två steg. Börja med att rengöra skärmen noggrant och applicera sedan glastätningen direkt. Medlet är impregnerat i en putsduk som du gnider in och polerar skärmen med. Låt den torka i ungefär fem minuter och så är det klart. Resultatet är ett helt bubbelfritt och kantlöst displayskydd.Förpackningen innehåller två putsdukar så du kan upprepa proceduren vid behov. En applicering av Hama Liquid Glass Sealer räcker i ungefär tolv månader. Skärmskydd 2,5 4 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Skärmskydd