Integritetsskyddande skärmskydd till iPhone SE (2020)/8/7/6s/6

Andersson Privacy Glass for Apple iPhone 6/6S/7/8

  Art.nr: 1008467
 • Undvik nyfikna blickar
 • Härdat 9H-glas
 • Skalvänlig design
 • Starkt skydd mot repor och sprickor
 • Enkelt att montera

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Privacy Glass är ett skärmskydd i härdat 9H-glas, som förutom att skydda displayen på din iPhone SE (2020)/8/7/6s/6 från skavanker, även ser till att skydda innehållet på din smartphone från nyfikna blickar. Skyddet är utformat med ett integritetsfilter som gör att innehållet på skärmen endast är synligt framifrån. 

Konstruktionen i härdat glas gör att det blir enkelt att montera och sitter tätt mot skärmen för att förebygga att luftbubblor skapas. Det starka, men tunna skyddet påverkar inte heller telefonens skärmfunktioner. Du kan känna dig trygg i att din iPhone bibehåller full funktionalitet, men även hålls skyddad från många olika typer av skavanker som kan uppstå i vardagen.

Skalvänlig design

Skärmskyddet täcker stora delar av din smartphones display, men sträcker sig inte hela vägen ut i kanterna. Denna utformning gör det möjligt för dig att komplettera med ett mobilskal eller plånboksfodral för att ge din smartphone ett omslutande skydd.

Ett skärmskydd som går från kant-till-kant medför vissa komplikationer när det kombineras med ett skal/fodral, eftersom skärmskyddets kanter kan komma att nötas mot skalet och riskerar att spricka.

I förpackningen

 • Displayskydd i härdat glas (privacy)
 • Putsduk
 • Sprit-tvättlapp
 • Damm-klisterlapp

Monteringsanvisningar hittar du på kartongen.

På kartongen kan det komma att stå att produkten endast passar till iPhone 7 / 8, men den passar även till iPhone 6, iPhone 6S och iPhone SE (2020). Så snart den uppdaterade förpackningen anländer kommer samtliga kompatibla modeller att stå med.

Andersson displayskydd i härdat glas med integritetsfilter
1008467 Andersson Andersson Privacy Glass for Apple iPhone 6/6S/7/8 Privacy Glass iPhone 7/8 Andersson Privacy Glass är ett skärmskydd i härdat 9H-glas, som förutom att skydda displayen på din iPhone SE (2020)/8/7/6s/6 från skavanker, även ser till att skydda innehållet på din smartphone från nyfikna blickar. Skyddet är utformat med ett integritetsfilter som gör att innehållet på skärmen endast är synligt framifrån. Konstruktionen i härdat glas gör att det blir enkelt att montera och sitter tätt mot skärmen för att förebygga att luftbubblor skapas. Det starka, men tunna skyddet påverkar inte heller telefonens skärmfunktioner. Du kan känna dig trygg i att din iPhone bibehåller full funktionalitet, men även hålls skyddad från många olika typer av skavanker som kan uppstå i vardagen. Skalvänlig design Skärmskyddet täcker stora delar av din smartphones display, men sträcker sig inte hela vägen ut i kanterna. Denna utformning gör det möjligt för dig att komplettera med ett mobilskal eller plånboksfodral för att ge din smartphone ett omslutande skydd.Ett skärmskydd som går från kant-till-kant medför vissa komplikationer när det kombineras med ett skal/fodral, eftersom skärmskyddets kanter kan komma att nötas mot skalet och riskerar att spricka. I förpackningen Displayskydd i härdat glas (privacy)PutsdukSprit-tvättlappDamm-klisterlapp Monteringsanvisningar hittar du på kartongen. På kartongen kan det komma att stå att produkten endast passar till iPhone 7 / 8, men den passar även till iPhone 6, iPhone 6S och iPhone SE (2020). Så snart den uppdaterade förpackningen anländer kommer samtliga kompatibla modeller att stå med. iPhone 3 2 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Skärmskydd
 4. iPhone