InvisibleShield Glass Elite+ iPhone X/XS/11 Pro - Tåligt skärmskydd i härdat glas till iPhone X/XS/11 Pro
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Tåligt skärmskydd i härdat glas till iPhone X/XS/11 Pro

InvisibleShield Glass Elite+ iPhone X/XS/11 Pro

  Art.nr: 1017914
  • Passar iPhone X/XS/11 Pro
  • Reptåligt härdat premiumglas
  • Skyddar skärmen mot repor, slag och smuts
  • Enkel och exakt montering
  • Livstidsgaranti
299:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda skärmen på din iPhone X/XS/11 Pro. ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ är nästa steg i utvecklingen av skärmskydd i härdat glas. Detta displayskydd ger skärmen på din iPhone X/XS/11 Pro ett väldigt tåligt skydd mot repor, slag och smuts. Skydda skärmen på din värdefulla ägodel med ZAGG:s starkaste glasskärmskydd någonsin. 

Skalvänlig design

Skärmskyddet täcker stora delar av din smartphones display, men sträcker sig inte hela vägen ut i kanterna. Denna utformning gör det möjligt för dig att komplettera med ett mobilskal eller plånboksfodral för att ge din smartphone ett omslutande skydd.

Ett skärmskydd som går från kant-till-kant medför vissa komplikationer när det kombineras med ett skal/fodral, eftersom skärmskyddets kanter kan komma att nötas mot skalet och riskerar att spricka.

Ytbehandling motverkar fingeravtryck

Ytan på Glass Elite+ skärmskydd har samma silkeslena, släta känsla som din ursprungliga skärm. Den har dessutom en ytbehandling som gör dina fingeravtryck så gott som osynliga. Ingen annan ytbehandlig kommer ens i närheten.

Livstidsgaranti

Om ditt InvisibleShield någonsin blir slitet eller skadat ersätts du med en ny produkt så länge du äger din enhet. Sker det inom 30 dagar från köp ersätter vi dig med nytt skydd direkt i Lagershop. Efter 30 dagar beställer du själv utbyte via ZAGG's hemsida (fraktkostnad tillkommer).

Kompatibilitet

  • Apple iPhone X
  • Apple iPhone XS
  • Apple iPhone 11 Pro