Tunt displayskydd till iPhone SE (2020)/8/7/6s/6

ON Screen protector for Apple iPhone 6/6S/7/8

  Art.nr: 1008396
 • Skyddar mot repor och smuts
 • Enkel montering
 • Mindre än 0,3 mm tjockt
 • Fingeravtrycksresistent

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ON Screen protector är ett tunt och mjukt skärmskydd till din iPhone SE (2020)/8/7/6s/6. Med en tjocklek på mindre än 0,3 mm kan du njuta av en repfri skärm, samtidigt som din iPhone bevaras tunn. Utformningen i PET (polyetentereftalat) gör skyddet väldigt slitstarkt och ger det en god UV-resistens, för att motverka att det missfärgas under längre användning.

Skyddets yta är behandlad för att vara resistent mot fingeravtryck, så att du kan använda din smartphone utan att tänka på att du ofta behöver putsa skärmen för att bli av med irriterande fingeravtryck.

I förpackningen

 • Skärmskydd
 • Putsduk
 • Sprit-tvättlapp
 • Damm-klisterlapp

Monteringsanvisningar hittar du på kartongen.

På kartongen kan det komma att stå att produkten endast passar till iPhone 6 / 6S, men den passar även till iPhone 7, iPhone 8 och iPhone SE (2020). Så snart den uppdaterade förpackningen anländer kommer samtliga kompatibla modeller att stå med.

1008396 ON ON Screen protector for Apple iPhone 6/6S/7/8 Screen protector iPhone 6/6S ON Screen protector är ett tunt och mjukt skärmskydd till din iPhone SE (2020)/8/7/6s/6. Med en tjocklek på mindre än 0,3 mm kan du njuta av en repfri skärm, samtidigt som din iPhone bevaras tunn. Utformningen i PET (polyetentereftalat) gör skyddet väldigt slitstarkt och ger det en god UV-resistens, för att motverka att det missfärgas under längre användning.Skyddets yta är behandlad för att vara resistent mot fingeravtryck, så att du kan använda din smartphone utan att tänka på att du ofta behöver putsa skärmen för att bli av med irriterande fingeravtryck. I förpackningen SkärmskyddPutsdukSprit-tvättlappDamm-klisterlapp Monteringsanvisningar hittar du på kartongen. På kartongen kan det komma att stå att produkten endast passar till iPhone 6 / 6S, men den passar även till iPhone 7, iPhone 8 och iPhone SE (2020). Så snart den uppdaterade förpackningen anländer kommer samtliga kompatibla modeller att stå med. iPhone 3,5 2 29 SEK 29 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Skärmskydd
 4. iPhone