Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Displayskydd i härdat glas med svarta paneler för iPhone 7 / 8

ZAGG InvisibleShield Contour Black for iPhone 7/8

  Art.nr: 236871
  • Svarta paneler över och under displayen
  • Enkel applicering
  • Täcker hela framsidan
  • Härdat skyddsglas
  • Fungerar med 3D Touch

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ZAGG InvisibleShield Glass Contour Black för iPhone 7 och iPhone 8 är ett displayskydd i härdat skyddsglas som täcker hela framsidan på din mobiltelefon, inklusive färgade paneler i svart över och under displayen. Skärmskyddet har utvecklats för att vara i princip osynligt med kant-till-kanttäckning så du inte störs av lossnande kanter runt om själva displayen. Det härdade glaset är av hög kvalitet och ger dig maximal bildskärpa, samtidigt som det har en hög touch-känslighet. Allt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt med ditt nya displayskydd.

Från kant till kant

Glass Contour är utformat att täcka hela framsidan på din telefon för att skydda hela displayen inklusive panelen ovanför och under. De kommer därför i modellspecifika färger för att verkligen smälta in på telefonen och skydda hela framsidan, från kant till kant.

Skydd uppbyggt i flera lager

Skyddet är uppbyggt med en självhäftande botten, ett skyddslager, ett reptåligt härdat glas och slutligen en oljeresistent beläggning.

Displayskydd i flera lager

Kvalitet du kan lita på

Kanterna på skyddet är förstärkta för att verkligen hålla på plats, även efter lång tid och daglig användning av telefonen. Glaset är både reptålig, fettresistent och lätt att applicera utan att din mobildisplay förlorar skärpa och klarhet eller pekkänslighet.
ZAGG är så säkra på sin produkt att de ger dig livstidsgaranti på sin produkt, vilket innebär att de ersätter ditt Glass Contour-skydd om det skulle bli slitet eller gå sönder under livstiden på din mobila enhet.

236871 ZAGG ZAGG InvisibleShield Contour Black for iPhone 7/8 IP7CGS-BKE ZAGG InvisibleShield Glass Contour Black för iPhone 7 och iPhone 8 är ett displayskydd i härdat skyddsglas som täcker hela framsidan på din mobiltelefon, inklusive färgade paneler i svart över och under displayen. Skärmskyddet har utvecklats för att vara i princip osynligt med kant-till-kanttäckning så du inte störs av lossnande kanter runt om själva displayen. Det härdade glaset är av hög kvalitet och ger dig maximal bildskärpa, samtidigt som det har en hög touch-känslighet. Allt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt med ditt nya displayskydd. Från kant till kant Glass Contour är utformat att täcka hela framsidan på din telefon för att skydda hela displayen inklusive panelen ovanför och under. De kommer därför i modellspecifika färger för att verkligen smälta in på telefonen och skydda hela framsidan, från kant till kant. Skydd uppbyggt i flera lager Skyddet är uppbyggt med en självhäftande botten, ett skyddslager, ett reptåligt härdat glas och slutligen en oljeresistent beläggning. Kvalitet du kan lita på Kanterna på skyddet är förstärkta för att verkligen hålla på plats, även efter lång tid och daglig användning av telefonen. Glaset är både reptålig, fettresistent och lätt att applicera utan att din mobildisplay förlorar skärpa och klarhet eller pekkänslighet.ZAGG är så säkra på sin produkt att de ger dig livstidsgaranti på sin produkt, vilket innebär att de ersätter ditt Glass Contour-skydd om det skulle bli slitet eller gå sönder under livstiden på din mobila enhet. iPhone 2,7 6 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Skärmskydd
  4. iPhone