Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Reptåligt skärmskydd i härdat glas till OnePlus 7T

Oneplus 3D Tempered Glass for 7T

  Art.nr: 1010427
  • 9H-hårdhetsglas
  • Skydd från kant till kant
  • Smuts- och oljebortstötande
  • Precisionskonstruerat för exakt passform

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OnePlus 3D Tempered Glass är ett heltäckande skärmskydd till OnePlus 7T i härdat 9H-glas. Det precisionstillverkade 3D-displayskyddet är utformat för att ge ett starkt skydd mot stötar och repor och kan genom tillverkningen, som inkluderat avancerad CNC-bearbetning, erbjuda ett äkta kant-till-kant skydd.

Ovansidan av skyddet har en oljebortstötande beläggning som hjälper till att hålla fingertryckssmuts och fett på avstånd, för att bevara skärmen på din OnePlus 7T ren och fin.

1010427 Oneplus Oneplus 3D Tempered Glass for 7T 5431100110 OnePlus 3D Tempered Glass är ett heltäckande skärmskydd till OnePlus 7T i härdat 9H-glas. Det precisionstillverkade 3D-displayskyddet är utformat för att ge ett starkt skydd mot stötar och repor och kan genom tillverkningen, som inkluderat avancerad CNC-bearbetning, erbjuda ett äkta kant-till-kant skydd.Ovansidan av skyddet har en oljebortstötande beläggning som hjälper till att hålla fingertryckssmuts och fett på avstånd, för att bevara skärmen på din OnePlus 7T ren och fin. Övriga 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Skärmskydd
  4. Övriga