Skärmskydd i härdat integritetsglas till Galaxy S10

Andersson Privacy Glass Samsung Galaxy S10

  Art.nr: 1008471
 • Undvik nyfikna blickar
 • Härdat 9H-glas
 • Skalvänlig design
 • Starkt skydd mot repor och sprickor
 • Enkelt att montera

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Privacy Glass är ett skärmskydd i härdat 9H-glas, som förutom att skydda displayen på din Samsung Galaxy S10 från skavanker, även ser till att skydda innehållet på din smartphone från nyfikna blickar. Skyddet är utformat med ett integritetsfilter som gör att innehållet på skärmen endast är synligt framifrån. Konstruktionen i härdat glas gör att det blir enkelt att montera och sitter tätt mot skärmen för att förebygga att luftbubblor skapas. 

Ett skärmskydd i integritetsglas är lite tjockare än traditionella skärmskydd. Det resulterar tyvärr i att den inbyggda fingeravtrycksläsaren på din Galaxy S10 inte kommer att fungera. 

Skalvänlig design

Skärmskyddet täcker stora delar av din smartphones display, men sträcker sig inte hela vägen ut i kanterna. Denna utformning gör det möjligt för dig att komplettera med ett mobilskal eller plånboksfodral för att ge din smartphone ett omslutande skydd.

Ett skärmskydd som går från kant-till-kant medför vissa komplikationer när det kombineras med ett skal/fodral, eftersom skärmskyddets kanter kan komma att nötas mot skalet och riskerar att spricka.

Öka känsligheten på din touch-skärm

Det behöver sägas, ett skärmskydd kan påverka din smartphones touch-funktioner. Det kan därmed vara bra för dig att veta att du i inställningarna på din Galaxy S10 har möjlighet att öka känsligheten på touch-skärmen, om du skulle uppleva några problem med inputs som inte registreras. Gå till Inställningar > Display > Tryckkänslighet för att aktivera funktionen.

Öka känsligheten

I förpackningen

 • Displayskydd i härdat glas (privacy)
 • Putsduk
 • Sprit-tvättlapp
 • Damm-klisterlapp

Monteringsanvisningar hittar du på kartongen.

Andersson displayskydd i härdat glas med integritetsfilter

Titta även på

(1 st)
 • Glasliknande yta
 • Skyddar skärmen mot repor, slag och smuts
 • Tvåvägs sekretessfilter

299:-

Titta även på

(1 st)
 • Glasliknande yta
 • Skyddar skärmen mot repor, slag och smuts
 • Tvåvägs sekretessfilter

299:-

1008471 Andersson Andersson Privacy Glass Samsung Galaxy S10 Privacy Glass Samsung S10 Andersson Privacy Glass är ett skärmskydd i härdat 9H-glas, som förutom att skydda displayen på din Samsung Galaxy S10 från skavanker, även ser till att skydda innehållet på din smartphone från nyfikna blickar. Skyddet är utformat med ett integritetsfilter som gör att innehållet på skärmen endast är synligt framifrån. Konstruktionen i härdat glas gör att det blir enkelt att montera och sitter tätt mot skärmen för att förebygga att luftbubblor skapas. Ett skärmskydd i integritetsglas är lite tjockare än traditionella skärmskydd. Det resulterar tyvärr i att den inbyggda fingeravtrycksläsaren på din Galaxy S10 inte kommer att fungera.  Skalvänlig design Skärmskyddet täcker stora delar av din smartphones display, men sträcker sig inte hela vägen ut i kanterna. Denna utformning gör det möjligt för dig att komplettera med ett mobilskal eller plånboksfodral för att ge din smartphone ett omslutande skydd.Ett skärmskydd som går från kant-till-kant medför vissa komplikationer när det kombineras med ett skal/fodral, eftersom skärmskyddets kanter kan komma att nötas mot skalet och riskerar att spricka. Öka känsligheten på din touch-skärm Det behöver sägas, ett skärmskydd kan påverka din smartphones touch-funktioner. Det kan därmed vara bra för dig att veta att du i inställningarna på din Galaxy S10 har möjlighet att öka känsligheten på touch-skärmen, om du skulle uppleva några problem med inputs som inte registreras. Gå till Inställningar > Display > Tryckkänslighet för att aktivera funktionen. I förpackningen Displayskydd i härdat glas (privacy)PutsdukSprit-tvättlappDamm-klisterlapp Monteringsanvisningar hittar du på kartongen. Samsung 1 3 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Skärmskydd
 4. Samsung