Tunt displayskydd till Galaxy S10

ON Screen protector Samsung Galaxy S10

  Art.nr: 1008407
 • Skyddar mot repor och smuts
 • Enkel montering
 • Mindre än 0,3 mm tjockt
 • Fingeravtrycksresistent

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ON Screen protector är ett tunt och mjukt skärmskydd till din Galaxy S10. Med en tjocklek på mindre än 0,3 mm kan du njuta av en repfri skärm, samtidigt som din telefon bevaras tunn. Utformningen i PET (polyetentereftalat) gör skyddet väldigt slitstarkt och ger det en god UV-resistens, för att motverka att det missfärgas under längre användning.

Skyddets yta är behandlad för att vara resistent mot fingeravtryck, så att du kan använda din smartphone utan att tänka på att du ofta behöver putsa skärmen för att bli av med irriterande fingeravtryck.

Öka känsligheten på din touch-skärm

Det behöver sägas, ett skärmskydd kan påverka din smartphones touch-funktioner. Det kan därmed vara bra för dig att veta att du i inställningarna på din Galaxy S10 har möjlighet att öka känsligheten på touch-skärmen, om du skulle uppleva några problem med inputs som inte registreras. Gå till Inställningar > Display > Tryckkänslighet för att aktivera funktionen.

Öka känsligheten på din touch-skärm

I förpackningen

 • Skärmskydd
 • Putsduk
 • Sprit-tvättlapp
 • Damm-klisterlapp

Monteringsanvisningar hittar du på kartongen.

1008407 ON ON Screen protector Samsung Galaxy S10 Screen protector Samsung S10 ON Screen protector är ett tunt och mjukt skärmskydd till din Galaxy S10. Med en tjocklek på mindre än 0,3 mm kan du njuta av en repfri skärm, samtidigt som din telefon bevaras tunn. Utformningen i PET (polyetentereftalat) gör skyddet väldigt slitstarkt och ger det en god UV-resistens, för att motverka att det missfärgas under längre användning.Skyddets yta är behandlad för att vara resistent mot fingeravtryck, så att du kan använda din smartphone utan att tänka på att du ofta behöver putsa skärmen för att bli av med irriterande fingeravtryck. Öka känsligheten på din touch-skärm Det behöver sägas, ett skärmskydd kan påverka din smartphones touch-funktioner. Det kan därmed vara bra för dig att veta att du i inställningarna på din Galaxy S10 har möjlighet att öka känsligheten på touch-skärmen, om du skulle uppleva några problem med inputs som inte registreras. Gå till Inställningar > Display > Tryckkänslighet för att aktivera funktionen. I förpackningen SkärmskyddPutsdukSprit-tvättlappDamm-klisterlapp Monteringsanvisningar hittar du på kartongen. Samsung 1 2 29 SEK 29 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Skärmskydd
 4. Samsung