Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

LED-belyst träningsbälte för telefon och tillbehör

Andersson FIT 2.0

  Art.nr: 223470
  • Passar telefoner upp till 5,7"
  • Grönt LED-ljus med 3 olika lägen
  • Gör dig synlig i mörkret
  • Vattenresistent
  • Smart lösning för hörlurar

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Slipp krama mobilen hårt med handen, glöm sportarmband som inte sitter på plats eller andra halvdana lösningar som hindrar dig från att koncentrera på träningen. Med plats för telefon, nycklar, plånbok, powerbar eller andra nödvändigheter som man har på sig när man tränar är Andersson FIT 2.0 en utmärkt accessoar för träningen. Bältet har ett litet och diskret hål som du kan använda för dina hörlurar. Justerbar midjestorlek gör att bältet passar alla former och storlekar.

Passar alla mobiltelefoner upp till 5,7"

FIT 2.0 passar de flesta olika mobiler oavsett varumärke även om mobilen sitter i ett fodral eller inte. Mobiltelefoner upp till 5,7" får plats i bältet utan problem.

LED-belysning gör dig synlig

Om man ofta springer på kvällar är det viktigt att synas längs vägarna eller motionsspåret. FIT 2.0 har ett inbyggd LED-ljus som kan lysa i tre olika lägen. Perfekt för det mörka halvåret när reflexer och synlighet ute på vägarna är extra viktigt. Drivs av två st CR2025 batterier, vilket medföljer i förpackningen.

Mått

69,3-101 cm

Andersson Andersson FIT 2.0 FIT 2.0 Slipp krama mobilen hårt med handen, glöm sportarmband som inte sitter på plats eller andra halvdana lösningar som hindrar dig från att koncentrera på träningen. Med plats för telefon, nycklar, plånbok, powerbar eller andra nödvändigheter som man har på sig när man tränar är Andersson FIT 2.0 en utmärkt accessoar för träningen. Bältet har ett litet och diskret hål som du kan använda för dina hörlurar. Justerbar midjestorlek gör att bältet passar alla former och storlekar. Passar alla mobiltelefoner upp till 5,7" FIT 2.0 passar de flesta olika mobiler oavsett varumärke även om mobilen sitter i ett fodral eller inte. Mobiltelefoner upp till 5,7" får plats i bältet utan problem. LED-belysning gör dig synlig Om man ofta springer på kvällar är det viktigt att synas längs vägarna eller motionsspåret. FIT 2.0 har ett inbyggd LED-ljus som kan lysa i tre olika lägen. Perfekt för det mörka halvåret när reflexer och synlighet ute på vägarna är extra viktigt. Drivs av två st CR2025 batterier, vilket medföljer i förpackningen. Mått 69,3-101 cm Sport & Träning 4,6 5 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Sport & Träning