Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Apple USB-strömadapter på 12 W

Apple USB-strömadapter på 12 W

  Art.nr: 182644
iPad med Retina-skärm levereras med en 12 W USB-strömadapter för laddning direkt via ett eluttag. Köp denna extra adapter om du behöver ladda på fler platser hemma eller på kontoret.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Använd denna kompakta och praktiska USB-baserade strömadapter för att ladda din iPad med Retina-skärm hemma, på resan eller när den inte är ansluten till datorn. Du ansluter adaptern direkt till iPad via Lightning-kontakten.

Det här är en kompakt strömadapter för snabb, effektiv laddning. Den laddar också iPhone och alla iPod-modeller med Lightning-kontakt.

Apple Apple USB-strömadapter på 12 W MD836ZM/A Använd denna kompakta och praktiska USB-baserade strömadapter för att ladda din iPad med Retina-skärm hemma, på resan eller när den inte är ansluten till datorn. Du ansluter adaptern direkt till iPad via Lightning-kontakten. Det här är en kompakt strömadapter för snabb, effektiv laddning. Den laddar också iPhone och alla iPod-modeller med Lightning-kontakt. Väggladdare 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Väggladdare