Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Nyhet

VR-headset med handkontroll från Google

Google Daydream View Gray

  Art.nr: 1002061
 • Passar utvalda telefoner
 • Medföljande fjärrkontroll för enklare styrning
 • Streama upplevelsen till din TV
 • Utforska nya världar
 • Textilklädsel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Daydream View är Googles egna VR-headset där du med en kompatibel smartphone kan utforska nya världar och uppleva virtuell verklighet hemma i vardagsrummet. VR-glasögonen har en snygg textilklädsel och ger dig tillgång till en mängd appar, spel och videos att försvinna in i. Den medföljande kontrollen gör det enklare att navigera och styra i spel och med en Chromecast kan du dela innehållet till din TV och låta hela kompisgänget hänga med på dina äventyr. Begränsningarna är små och möjligheterna stora när du kan fly verkligheten med Google Daydream View.

Kompatibla smartphones

Google Daydream passar till ett gäng utvalda smartphones som är byggda för VR med högupplösta skärmar, snygg grafik och högkvalitativa sensorer. 

 • Google Pixel 2
 • Google Pixel
 • Samsung Galaxy S8 & S8+
 • Samsung Galaxy Note8
 • LG V30
 • Motorola Moto Z & Z2
 • ASUS ZenFone AR
 • Huawei Mate 9 Pro
 • ZTE Axon 7

Bekväm design med tyg

Istället för en plastyta sticker Daydream View ut från mängden med sin textilklädsel. Daydream har en bekväm passform med mjuk stoppning och tyger som andas, låg vikt och justerbara band över huvudet för att headsetet ska sitta bra och skönt under lång tid. Banden runt huvudet går att ändra i storlek och bandet över huvudet går till och med koppla loss helt om så önskas.
Daydream View kan användas ihop med de allra flesta glasögon. 

Google Daydream View VR-headset

Utforska, titta och spela

Res genom rymden, vandra på en solig strand eller bestig toppen på ett berg. Tryck gasen i botten, jaga tokiga kaniner eller upptäck hur det är att vara en hungrig haj i något av alla de spel som är utvecklade för Daydream. 

Luta dig tillbaka och njut av en riktigt uppslukande film på en 360°-skärm eller få känslan av att befinna dig mitt i publiken till en stor sporthändelse eller konsert. Det finns en mängd olika appar till Google Daydream så du kan utforska, titta och spela.

Google Daydream View VR-headset

Kontroll ger mer kontroll

En medföljande fjärrkontroll låter dig styra och navigera på ett enklare sätt. Använd den som ett trollspö och vifta i luften eller sikta och skjut. Handkontrollen har två knappar på ovansidan samt en pekkänslig styrplatta. Med den blir det lätt och smidigt att navigera i menyer och styra dig fram i spel bara genom att svepa med tummen över pekplattan.På sidan sitter volymknappar för enkel åtkomst till volymreglering.
När fjärrkontrollen inte används finns det en praktisk liten ficka för den i huvudbanden bakom headsetet som smart förvaring så du slipper leta mellan soffkuddarna efter den.

Dela äventyren till tv'n

Låt dina vänner följa med på fallskärmshoppet, ner i havet eller upp till Machu Picchu. Med en Chromecast kan du dela din upplevelse till TV'n för att låta familjen eller vännerna se alla dina äventyr.

Google Daydream View VR-headset

Komplettera ditt köp

(140 st)
 • Strömma media från telefon, surfplatta eller laptop
 • Ansluts direkt till din TV
 • Casta dina favoritappar

389:-

Google Google Daydream View Gray GA9A00001-A14-Z37 Daydream View är Googles egna VR-headset där du med en kompatibel smartphone kan utforska nya världar och uppleva virtuell verklighet hemma i vardagsrummet. VR-glasögonen har en snygg textilklädsel och ger dig tillgång till en mängd appar, spel och videos att försvinna in i. Den medföljande kontrollen gör det enklare att navigera och styra i spel och med en Chromecast kan du dela innehållet till din TV och låta hela kompisgänget hänga med på dina äventyr. Begränsningarna är små och möjligheterna stora när du kan fly verkligheten med Google Daydream View. Kompatibla smartphones Google Daydream passar till ett gäng utvalda smartphones som är byggda för VR med högupplösta skärmar, snygg grafik och högkvalitativa sensorer. Google Pixel 2Google PixelSamsung Galaxy S8 & S8+Samsung Galaxy Note8LG V30Motorola Moto Z & Z2ASUS ZenFone ARHuawei Mate 9 ProZTE Axon 7 Bekväm design med tyg Istället för en plastyta sticker Daydream View ut från mängden med sin textilklädsel. Daydream har en bekväm passform med mjuk stoppning och tyger som andas, låg vikt och justerbara band över huvudet för att headsetet ska sitta bra och skönt under lång tid. Banden runt huvudet går att ändra i storlek och bandet över huvudet går till och med koppla loss helt om så önskas.Daydream View kan användas ihop med de allra flesta glasögon.  Utforska, titta och spela Res genom rymden, vandra på en solig strand eller bestig toppen på ett berg. Tryck gasen i botten, jaga tokiga kaniner eller upptäck hur det är att vara en hungrig haj i något av alla de spel som är utvecklade för Daydream.  Luta dig tillbaka och njut av en riktigt uppslukande film på en 360°-skärm eller få känslan av att befinna dig mitt i publiken till en stor sporthändelse eller konsert. Det finns en mängd olika appar till Google Daydream så du kan utforska, titta och spela. Kontroll ger mer kontroll En medföljande fjärrkontroll låter dig styra och navigera på ett enklare sätt. Använd den som ett trollspö och vifta i luften eller sikta och skjut. Handkontrollen har två knappar på ovansidan samt en pekkänslig styrplatta. Med den blir det lätt och smidigt att navigera i menyer och styra dig fram i spel bara genom att svepa med tummen över pekplattan.På sidan sitter volymknappar för enkel åtkomst till volymreglering.När fjärrkontrollen inte används finns det en praktisk liten ficka för den i huvudbanden bakom headsetet som smart förvaring så du slipper leta mellan soffkuddarna efter den. Dela äventyren till tv'n Låt dina vänner följa med på fallskärmshoppet, ner i havet eller upp till Machu Picchu. Med en Chromecast kan du dela din upplevelse till TV'n för att låta familjen eller vännerna se alla dina äventyr. VR-glasögon 3 1 990 SEK 990 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. VR-glasögon