Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

2017 års bästa smartphone: Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 Midnight Black

  Art.nr: 242370
 • Trådlös laddare på köpet (värde 790 kr)
 • 5,8" välvd Super AMOLED-skärm
 • 12 MP-kamera med optisk bildstabilisering
 • Vinnare av EISA Awards 2017-2018
 • 64 GB internminne 4 GB RAM-minne
 • Max 2 per kund

Andra alternativ för dig

(0 st)
 • Trådlös laddare på köpet (värde 790 kr)
 • Olympiskt supporterkit ingår (värde 1500 kr)
 • 5,8" välvd Super AMOLED-skärm

6 990:-

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Det är ingen slump att Samsung Galaxy S8 vann det hedersvärda priset Bästa Smartphone av EISA Awards 2017 - 2018. Dess 5,8" stora Infinity-skärm gör ramen och kanterna mindre framträdande, en mycket kvalitativ kamera med snabb och exakt autofokus ger dig skarpa bilder på nolltid och Iris-skanner och fingeravtrycksläsning gör ditt mobila liv både säkert och smidigt. IP68-klassificeringen som mobilen vattentät och Samsung Pay gör det enklare för dig att betala med din telefon, och du kan lämna dina kort/kontanter hemma. Samsung Galaxy S8 kommer ändra din syn på mobiltelefoner när det gäller användarupplevelse och design. 

Just nu: trådlös laddare på köpet

Just nu får du den trådlösa laddaren Samsung Wireless Charger utan extra kostnad (värde 790 kr) när du köper Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8+. Köpet måste göras mellan 29 januari och 28 februari 2018. Laddaren levereras separat och ej i samband med telefonleveransen.

Samsung Galaxy S8 Kampanj med trådlös laddare på köpet

Så här gör du för att få din laddare

 1. Öppna Samsung Members-appen och logga in med ditt Samsung Account.
 2. Klicka på erbjudandet.
 3. Fyll i dina personuppgifter samt IMEI-nummer som du finner under inställningar på telefonen alternativt på förpackningen.
 4. En bekräftelse kommer via Samsung Members-appen och din laddare kommer att skickas till den adress du angivit.
 5. Erbjudandet måste utnyttjas i Samsung Members app mellan 1 februari och 14 mars 2018. Erbjudandet gäller 1 gång per kund och enbart för köp under kampanjperioden.

Viktig information

 • Samsung Members är en förinstallerad applikation på Galaxy S8 / S8+. Du måste vara inloggad med ditt Samsung Account för att det ska fungera. Har du inget Samsung Account måste du registrera ett sådant. Samsung Members finns även att ladda ner i Google Play Store.
 • Registrera ditt köp under perioden 29 januari 2018 till den 14 mars 2018 tillsammans med enhetens 15-siffriga IMEI-nummer. IMEI-nummer fås fram genom att trycka *#06# på knappsatsen för att ringa telefonsamtal samt finns på baksidan av telefonen. 
 • I enlighet med gällande integritetslagstiftning tar Samsung bort all personrelaterad data vid ordinarie kampanjperiods slut. Således går det inte att efterregistrera några beställningar av Wireless Chargers när registreringsperioden tagit slut.
 • Din registrering kommer att behandlas och Wireless charger Convertible skickas per post till ditt närmaste utlämningsställe efter att du fått bekräftelsen på godkänd registrering per mail. Din order kan ta upp till 14 dagar att levereras från att den har lämnat vårt lager. Vid utebliven leverans, vänligen kontakta kampanj@veddesta-distribution.se. Har du frågor kring din produkt eller registrering vänligen kontakta Samsung support http://www.samsung.com/se/info/contactus/

* Erbjudandet gäller för dem som har köpt en Samsung Galaxy S8/ S8+ Sverige, Norge, Danmark eller Finland (Nordic Approved enhet) under perioden 29.1.2018 till den 28.2.2018. Samsung Galaxy S8/ S8+ ska ha köpts direkt via Samsung (Online Shop) eller via en auktoriserad återförsäljare. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden och aktuellt IMEI-nummer ska registreras. Det är enbart möjligt att använda erbjudandet en (1) gång per giltig enhet som uppfyller kampanjkraven. Vi be er att uppmärksamma postaviseringen som kommer till er via mail eller mobil. Samsung har ej möjlighet att skicka ut produkten igen i det fall den har returnerats till oss.
Genom att deltaga i denna kampanj har jag har läst och accepterat villkoren och Samsungs Personuppgiftspolicy.

Bästa smartphone 2017 - 2018

EISA Awards utsåg Samsung Galaxy S8 / S8+ som årets bästa smartphone 2107-2018.
"Den här utomordentligt välbyggda flaggskeppstelefonen i glas och metall kombinerar med sin nästan kantlösa Infinity Display en generös skärmstorlek med ett format som ändå är lätt att hantera. 

EISA Awards Bästa smartphone 2017 2018 Samsung Galaxy S8 / S8+

Telefonen finns tillgänglig i två olika storlekar, skärmen har HDR-stöd och ett bildförhållande på 18,5:9, och specifikationerna kan även skryta med det högpresterande systemchippet Exynos 8895. Både Samsung Galaxy S8 och S8+ har en utmärkt kamera på 12 megapixel med HDR, autofokus med fasdetektering, optisk bildstabilisering och en bländare på f/1,7. Dessutom introducerar de iris-skanning för bättre säkerhet och den helt nya smarta assistenten Bixby. Det är en telefon som kan allt."

Samsung sigill - Approved for Nordic operators

Hos NetONet köper du endast Samsung-produkter testade och verifierade av Samsung Electronics, märkta med detta sigill.
Detta sigill innebär att produkten utnyttjar nätet och de tjänster som erbjuds i Norden maximalt, exempelvis samtal över WiFi, 4G, Samsung Pay och övergångar mellan olika datanät och plattformar (t ex GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE,VoWiFi). Framtida uppdateringar kommer dessutom att vara anpassade för den nordiska marknaden och testade lika grundligt som inför produktens lansering.

Samsung sigill - Approved for Nordic operators

Gränslös design

Infinity innebär en utökad skärmyta utan att det krävs en större telefon. Med Infinity-skärmen kan du enkelt skriva och navigera med bara en hand och trots att skärmen upplevs som större känns Galaxy S8 kompakt och smidig när den ligger i din hand. Lika slät som den gränslösa framsidan är dess stilrena baksida, huvudkameran är blanda annat diskret placerad i jämnhöjd med ytan.

Du kan nu även njuta av gränslös navigering på din Galaxy S8, detta genom ett rent och avskalat användargränssnitt som är skräddarsytt för Infinity-skärmen. När du låser upp skärmen från AOD (Always On Display) och växlar mellan appar, bjuds du på grafisk elegans som imponerar lika mycket som telefonens yttre.

Kvalitativ kamera

De flesta smartphonekameror fungerar bäst i dagsljus, men livet levs dygnet runt. Därför utvecklade Samsung en kamera som fungerar både dag som natt, och gjorde den ännu bättre för Galaxy S8. Huvudkameran och frontkameran har finjusterats så att dina foton blir ljusa och skarpa. Det ljuskänsliga F1.7-objektivet och bildsensorns stora pixlar på 1,4µm samlar in mer ljus i dåliga ljusförhållanden. Du får också tillgång till en Dual Pixel-sensor, som ser till att du kan fokusera snabbt och fånga alla dina ögonblick.

Använd selfie-kameran och ta foton som du garanterat kommer att vilja dela. Den smarta autofokusen söker upp ansikten så att alla i bilden är i fokus, oavsett om du använder en selfiepinne eller inte. Den förbättrade multi-frame bildbehandlingen gör även dina selfies extra skarpa och detaljerade. I förhandsvisningsläget kan du välja mellan en mängd olika filter och se effekten innan du tar fotot.

Skydda och förenkla

Iris-skanner och fingeravtrycksläsning gör ditt mobila liv säkert och smidigt. Skydda ditt digitala liv med ögonen eller med fingeravtryck, välj den lösning som är mest bekväm för dig. Som identifieringsmetod är iris-skannern upp till 200 gånger säkrare än fingeravtrycksläsaren.

Bättre mobilprestanda

Tack vare Samsungs mest avancerade 10nm processor hittills sker nedladdning, växling mellan appar och batteriladdning med imponerande hastighet. Hastighet är som sagt inte ett problem om du ska ladda ner stora filer eller dela data. Galaxy S8 är redo för Gigabit LTE och Gigabit WiFi. WiFi på Galaxy S8 stödjer 1024-QAM, vilket innebär att dina nedladdningshastigheter blir 20% snabbare jämfört med tidigare modeller.

Damm- och vattentålig

Du kan råka ut för en regnskur och ändå använda din nya telefon utan ett paraply. Du behöver inte heller bekymra dig om du spiller vatten på telefonen. Galaxy S8 har det damm- och vattenskydd (IP68) som du alltid kan förvänta dig av en Galaxy-telefon. Den är vattentät ner till 1,5 meter i 30 minuter.

Säg hej till Bixby

Säg hej till Bixby - ett helt nytt sätt att använda din nya Galaxy S8. Du kan använda din röst, text eller touch för att säga vad du behöver eftersom den förstår alla tre. Om du inte känner till namnet eller benämningen på det du söker, kan du använda kameran för att visa Bixby. Assistenten finns integrerad i varje aspekt av Galaxy S8, och klarar galant av det du normalt gör på telefonen och lär sig samtidigt dina användningsmönster så att den kan bli bättre.

Samsung Pay

Samsung Pay i din Galaxy S8 eller S8+ är plånboken som innehåller allt, från kredit- och betalkort till medlemskort och rabattkort. Appen finns förinstallerad och där kan du lägga till upp till 10 olika betal-, medlems- och rabattkort. I affären håller du sedan mobilen mot kortterminalen, bekräftar med ditt fingeravtryck på telefonen och med pinkod i terminalen för att betala.
Så nästa gång du ska på shoppingrunda eller köpa ett paket mjölk kan du lämna plånboken hemma och bara stoppa Samsung Galaxy S8 i fickan! Funktionen är kompatibel med i stort sett alla kortterminaler.

Titta även på

(0 st)
 • Trådlös laddare på köpet (värde 790 kr)
 • Olympiskt supporterkit ingår (värde 1500 kr)
 • 5,8" välvd Super AMOLED-skärm

6 990:-

Samsung Samsung Galaxy S8 Midnight Black SM-G950FZKANEE Det är ingen slump att Samsung Galaxy S8 vann det hedersvärda priset Bästa Smartphone av EISA Awards 2017 - 2018. Dess 5,8" stora Infinity-skärm gör ramen och kanterna mindre framträdande, en mycket kvalitativ kamera med snabb och exakt autofokus ger dig skarpa bilder på nolltid och Iris-skanner och fingeravtrycksläsning gör ditt mobila liv både säkert och smidigt. IP68-klassificeringen som mobilen vattentät och Samsung Pay gör det enklare för dig att betala med din telefon, och du kan lämna dina kort/kontanter hemma. Samsung Galaxy S8 kommer ändra din syn på mobiltelefoner när det gäller användarupplevelse och design.  Just nu: trådlös laddare på köpet Just nu får du den trådlösa laddaren Samsung Wireless Charger utan extra kostnad (värde 790 kr) när du köper Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8+. Köpet måste göras mellan 29 januari och 28 februari 2018. Laddaren levereras separat och ej i samband med telefonleveransen. Så här gör du för att få din laddare Öppna Samsung Members-appen och logga in med ditt Samsung Account.Klicka på erbjudandet.Fyll i dina personuppgifter samt IMEI-nummer som du finner under inställningar på telefonen alternativt på förpackningen.En bekräftelse kommer via Samsung Members-appen och din laddare kommer att skickas till den adress du angivit.Erbjudandet måste utnyttjas i Samsung Members app mellan 1 februari och 14 mars 2018. Erbjudandet gäller 1 gång per kund och enbart för köp under kampanjperioden. Viktig information Samsung Members är en förinstallerad applikation på Galaxy S8 / S8+. Du måste vara inloggad med ditt Samsung Account för att det ska fungera. Har du inget Samsung Account måste du registrera ett sådant. Samsung Members finns även att ladda ner i Google Play Store.Registrera ditt köp under perioden 29 januari 2018 till den 14 mars 2018 tillsammans med enhetens 15-siffriga IMEI-nummer. IMEI-nummer fås fram genom att trycka *#06# på knappsatsen för att ringa telefonsamtal samt finns på baksidan av telefonen. I enlighet med gällande integritetslagstiftning tar Samsung bort all personrelaterad data vid ordinarie kampanjperiods slut. Således går det inte att efterregistrera några beställningar av Wireless Chargers när registreringsperioden tagit slut.Din registrering kommer att behandlas och Wireless charger Convertible skickas per post till ditt närmaste utlämningsställe efter att du fått bekräftelsen på godkänd registrering per mail. Din order kan ta upp till 14 dagar att levereras från att den har lämnat vårt lager. Vid utebliven leverans, vänligen kontakta kampanj@veddesta-distribution.se. Har du frågor kring din produkt eller registrering vänligen kontakta Samsung support http://www.samsung.com/se/info/contactus/ * Erbjudandet gäller för dem som har köpt en Samsung Galaxy S8/ S8+ Sverige, Norge, Danmark eller Finland (Nordic Approved enhet) under perioden 29.1.2018 till den 28.2.2018. Samsung Galaxy S8/ S8+ ska ha köpts direkt via Samsung (Online Shop) eller via en auktoriserad återförsäljare. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden och aktuellt IMEI-nummer ska registreras. Det är enbart möjligt att använda erbjudandet en (1) gång per giltig enhet som uppfyller kampanjkraven. Vi be er att uppmärksamma postaviseringen som kommer till er via mail eller mobil. Samsung har ej möjlighet att skicka ut produkten igen i det fall den har returnerats till oss.Genom att deltaga i denna kampanj har jag har läst och accepterat villkoren och Samsungs Personuppgiftspolicy. Bästa smartphone 2017 - 2018 EISA Awards utsåg Samsung Galaxy S8 / S8+ som årets bästa smartphone 2107-2018."Den här utomordentligt välbyggda flaggskeppstelefonen i glas och metall kombinerar med sin nästan kantlösa Infinity Display en generös skärmstorlek med ett format som ändå är lätt att hantera.  Telefonen finns tillgänglig i två olika storlekar, skärmen har HDR-stöd och ett bildförhållande på 18,5:9, och specifikationerna kan även skryta med det högpresterande systemchippet Exynos 8895. Både Samsung Galaxy S8 och S8+ har en utmärkt kamera på 12 megapixel med HDR, autofokus med fasdetektering, optisk bildstabilisering och en bländare på f/1,7. Dessutom introducerar de iris-skanning för bättre säkerhet och den helt nya smarta assistenten Bixby. Det är en telefon som kan allt." Samsung sigill - Approved for Nordic operators Hos NetONet köper du endast Samsung-produkter testade och verifierade av Samsung Electronics, märkta med detta sigill.Detta sigill innebär att produkten utnyttjar nätet och de tjänster som erbjuds i Norden maximalt, exempelvis samtal över WiFi, 4G, Samsung Pay och övergångar mellan olika datanät och plattformar (t ex GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE,VoWiFi). Framtida uppdateringar kommer dessutom att vara anpassade för den nordiska marknaden och testade lika grundligt som inför produktens lansering. Gränslös design Infinity innebär en utökad skärmyta utan att det krävs en större telefon. Med Infinity-skärmen kan du enkelt skriva och navigera med bara en hand och trots att skärmen upplevs som större känns Galaxy S8 kompakt och smidig när den ligger i din hand. Lika slät som den gränslösa framsidan är dess stilrena baksida, huvudkameran är blanda annat diskret placerad i jämnhöjd med ytan.Du kan nu även njuta av gränslös navigering på din Galaxy S8, detta genom ett rent och avskalat användargränssnitt som är skräddarsytt för Infinity-skärmen. När du låser upp skärmen från AOD (Always On Display) och växlar mellan appar, bjuds du på grafisk elegans som imponerar lika mycket som telefonens yttre. Kvalitativ kamera De flesta smartphonekameror fungerar bäst i dagsljus, men livet levs dygnet runt. Därför utvecklade Samsung en kamera som fungerar både dag som natt, och gjorde den ännu bättre för Galaxy S8. Huvudkameran och frontkameran har finjusterats så att dina foton blir ljusa och skarpa. Det ljuskänsliga F1.7-objektivet och bildsensorns stora pixlar på 1,4µm samlar in mer ljus i dåliga ljusförhållanden. Du får också tillgång till en Dual Pixel-sensor, som ser till att du kan fokusera snabbt och fånga alla dina ögonblick. Använd selfie-kameran och ta foton som du garanterat kommer att vilja dela. Den smarta autofokusen söker upp ansikten så att alla i bilden är i fokus, oavsett om du använder en selfiepinne eller inte. Den förbättrade multi-frame bildbehandlingen gör även dina selfies extra skarpa och detaljerade. I förhandsvisningsläget kan du välja mellan en mängd olika filter och se effekten innan du tar fotot. Skydda och förenkla Iris-skanner och fingeravtrycksläsning gör ditt mobila liv säkert och smidigt. Skydda ditt digitala liv med ögonen eller med fingeravtryck, välj den lösning som är mest bekväm för dig. Som identifieringsmetod är iris-skannern upp till 200 gånger säkrare än fingeravtrycksläsaren. Bättre mobilprestanda Tack vare Samsungs mest avancerade 10nm processor hittills sker nedladdning, växling mellan appar och batteriladdning med imponerande hastighet. Hastighet är som sagt inte ett problem om du ska ladda ner stora filer eller dela data. Galaxy S8 är redo för Gigabit LTE och Gigabit WiFi. WiFi på Galaxy S8 stödjer 1024-QAM, vilket innebär att dina nedladdningshastigheter blir 20% snabbare jämfört med tidigare modeller. Damm- och vattentålig Du kan råka ut för en regnskur och ändå använda din nya telefon utan ett paraply. Du behöver inte heller bekymra dig om du spiller vatten på telefonen. Galaxy S8 har det damm- och vattenskydd (IP68) som du alltid kan förvänta dig av en Galaxy-telefon. Den är vattentät ner till 1,5 meter i 30 minuter. Säg hej till Bixby Säg hej till Bixby - ett helt nytt sätt att använda din nya Galaxy S8. Du kan använda din röst, text eller touch för att säga vad du behöver eftersom den förstår alla tre. Om du inte känner till namnet eller benämningen på det du söker, kan du använda kameran för att visa Bixby. Assistenten finns integrerad i varje aspekt av Galaxy S8, och klarar galant av det du normalt gör på telefonen och lär sig samtidigt dina användningsmönster så att den kan bli bättre. Samsung Pay Samsung Pay i din Galaxy S8 eller S8+ är plånboken som innehåller allt, från kredit- och betalkort till medlemskort och rabattkort. Appen finns förinstallerad och där kan du lägga till upp till 10 olika betal-, medlems- och rabattkort. I affären håller du sedan mobilen mot kortterminalen, bekräftar med ditt fingeravtryck på telefonen och med pinkod i terminalen för att betala. Så nästa gång du ska på shoppingrunda eller köpa ett paket mjölk kan du lämna plånboken hemma och bara stoppa Samsung Galaxy S8 i fickan! Funktionen är kompatibel med i stort sett alla kortterminaler. Mobiltelefoner 3,7 7 6990 SEK 6990 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner