Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smartwatch med lång batteritid och always-on-display

Amazfit Bip S Carbon black

  Art.nr: 1012908
 • 1,28" Corning Gorilla Glass 3
 • GPS- och GLONASS-positionering
 • Upp till 40 dagars batteritid
 • Kompatibel med Android och iOS
 • Vattentät till 50 meter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xiaomi Amazfit Bip S är en smartwatch från Xiaomi som ger dig allt för att spåra och spara dina träningsresultat. Förutom att klockan har alla de funktioner du kan tänkas behöva har Amazfit Bip S även en batteritid som är utöver det vanliga och räcker i upp till 40 dagar på endast en laddning. Med en snygg design och smarta funktioner är det en klocka som fungerar både för din vardag och träning men även för fest. Oavsett om du vill ha en smartwatch för att förbättra dina träningsresultat eller om du vill ha en snygg accessoar som är en förlängning av din smartphone, så är Amazfit Bip S klockan för dig.

Jämförelse mot föregångaren Bip:

Bip S

 • 31 g med armband
 • Always-on-display
 • Vattentät till 50 m
 • Smärtare armband 20 mm
 • 10 sportlägen
 • 2 tim laddtid
 • Upp till 40 dagar batteritid
 • Bluetooth 5.0 BLE
 • Amazfit App

Bip

 • 32 g med armband
 • Vanlig display
 • IP69-vertifierad (skvättsäker)
 • 22 mm armband
 • 4 sportlägen
 • 2,5 tim laddtid
 • Upp till 30 dagar batteritid
 • Bluetooth 4.0 BLE
 • Mi Fit App

Snygg, stilren design

Xiaomi har med sin Amazfit Bip S skapat en smartwatch som passar in i ditt liv och sitter snyggt på din handled. Med en stor 1,28" always on-display ser du alltid alla notifikationer från din smartphone, allt från meddelanden, inkommande samtal, kalender-aviseringar, e-mail till olika appar. Du kan även läsa hela meddelanden på skärmen.

Med en vikt på endast 31 gram, känner du knappt av att du har på dig en klocka, än mindre en smartwatch.

Klockan har en 5ATM-certifiering, som innebär att den är vattentät till 50 meter. Så att du kan ha på dig klockan när du tränar, även i regn, utan att den tar någon skada.

Följ din träning

Amazfit Bip S är en ultimat klocka för dig som älskar att vara aktiv. Med ett batteri som räcker längre än långt, en 5ATM-klassifiering, GPS, kompass, ljusreflekterande skärm som alltid är på, så har du den perfekta klockan för alla dina aktiviteter. 
Amazfit Bip S har GPS- och GLONASS-positionering som gör att klockan lättare och snabbare hittar en satellit och kan spåra din träning ännu mer exakt - oavsett om du springer eller cyklar.

Amazfit Bip S följer din träning men har även mer avancerade funktioner, bland annat känner klockan av om din träning är aerobic eller anaerobic, om din träningsnivå möter standardnivån men den mäter även din sömn och hur din hjärtfrekvens förändras under dagen. Förutom att du ser all information om din träning i klockan kan du naturligtvis se allt i Amazfit's app.

Otrolig batteritid

Amazfit Bip S har en otrolig batteritid, vid normal användning håller batteriet i upp till 40 dagar på en enda laddning. Det innebär att du kan träna, få notiser och använda GPS och ändå inte behöva ladda klockan på över en hel månad.

Jämför med liknande produkter

Amazfit Bip S Carbon black

Produkt du jämför: Smartwatch med lång batteritid och always-on-display

Xiaomi Amazfit GTR 47mm Aluminum Alloy
GTR 47mm Aluminum Alloy
Visa mer
1012908 Amazfit Amazfit Bip S Carbon black A1919GG Xiaomi Amazfit Bip S är en smartwatch från Xiaomi som ger dig allt för att spåra och spara dina träningsresultat. Förutom att klockan har alla de funktioner du kan tänkas behöva har Amazfit Bip S även en batteritid som är utöver det vanliga och räcker i upp till 40 dagar på endast en laddning. Med en snygg design och smarta funktioner är det en klocka som fungerar både för din vardag och träning men även för fest. Oavsett om du vill ha en smartwatch för att förbättra dina träningsresultat eller om du vill ha en snygg accessoar som är en förlängning av din smartphone, så är Amazfit Bip S klockan för dig. Jämförelse mot föregångaren Bip: Bip S 31 g med armbandAlways-on-displayVattentät till 50 mSmärtare armband 20 mm10 sportlägen2 tim laddtidUpp till 40 dagar batteritidBluetooth 5.0 BLEAmazfit App Bip 32 g med armbandVanlig displayIP69-vertifierad (skvättsäker)22 mm armband4 sportlägen2,5 tim laddtidUpp till 30 dagar batteritidBluetooth 4.0 BLEMi Fit App Snygg, stilren design Xiaomi har med sin Amazfit Bip S skapat en smartwatch som passar in i ditt liv och sitter snyggt på din handled. Med en stor 1,28" always on-display ser du alltid alla notifikationer från din smartphone, allt från meddelanden, inkommande samtal, kalender-aviseringar, e-mail till olika appar. Du kan även läsa hela meddelanden på skärmen.Med en vikt på endast 31 gram, känner du knappt av att du har på dig en klocka, än mindre en smartwatch.Klockan har en 5ATM-certifiering, som innebär att den är vattentät till 50 meter. Så att du kan ha på dig klockan när du tränar, även i regn, utan att den tar någon skada. Följ din träning Amazfit Bip S är en ultimat klocka för dig som älskar att vara aktiv. Med ett batteri som räcker längre än långt, en 5ATM-klassifiering, GPS, kompass, ljusreflekterande skärm som alltid är på, så har du den perfekta klockan för alla dina aktiviteter. Amazfit Bip S har GPS- och GLONASS-positionering som gör att klockan lättare och snabbare hittar en satellit och kan spåra din träning ännu mer exakt - oavsett om du springer eller cyklar.Amazfit Bip S följer din träning men har även mer avancerade funktioner, bland annat känner klockan av om din träning är aerobic eller anaerobic, om din träningsnivå möter standardnivån men den mäter även din sömn och hur din hjärtfrekvens förändras under dagen. Förutom att du ser all information om din träning i klockan kan du naturligtvis se allt i Amazfit's app. Otrolig batteritid Amazfit Bip S har en otrolig batteritid, vid normal användning håller batteriet i upp till 40 dagar på en enda laddning. Det innebär att du kan träna, få notiser och använda GPS och ändå inte behöva ladda klockan på över en hel månad. Amazfit smartwatch 4,6 8 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Smartwatch
 3. Amazfit smartwatch