Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilfull smartwatch med pulsmätare & aktivitetsspårning

Amazfit GTR2 Obsidian Black Sport Edition

  Art.nr: 1015170
  • 1,39" AMOLED-display
  • 3 GB lagring för offline-musik
  • Boett i aluminiumlegering + silikonband
  • 20 dagars batteritid
  • Vattentät enligt 5 ATM

Färg/Variant:

1 890:-

Delbetala från 196:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Amazfit GTR 2 är uppföljaren av Amazfits populära smartwatch GTR som har ett klassiskt utseende med ett modernt inre fullt av avancerad teknik. GTR 2 spårar all din aktivitet, räknar dina steg, registrerar din sömn, mäter din puls och även syremättnaden i blodet. Allt presenteras på en AMOLED-skärm med always on-display och mängder av olika urtavlor att välja mellan. Displayen är täckt av tåligt 3D-glas med en boett av aluminiumlegering vilket gör Amazfit GTR 2 till ett riktigt konstverk på din handled. Klockan har en batteritid på upp till 20 dagar och inbyggt lagringsminne för musik så du kan ge dig ut på en löprunda även utan mobiltelefon.

Amazfit GTR 2 kommer i en Classic Edition och en Sport Edition där enda skillnaden är utseendemässigt. Sport Edition har boett av svart aluminiumlegering samt ett armband av silikon för en sportigare look.

Ett konstverk på handleden

Amazfit GTR 2 är tillverkad med design i åtanke från början till slut. Dess 1,39" stora högupplösta AMOLED-skärm täckt av 3D-glas övergår naturligt till metallboetten som ger en tunnare och bättre estetisk visuell upplevelse.

Displayen har hög upplösning, hög färgmättnad och hög ljusstyrka för en tydlig och levande skärm även när det är ljust och soligt omkring dig. 

Välj bland flera olika urtavlor som du kan ladda ner till klockan med olika stilar och anpassade funktioner. Varje urtavla kommer med ett matchande always-on-display. För att få en helt personlig prägel på din smartwatch kan du ställa in dina egna foton och favoritbilder som bakgrund till urtavlan.

Amazfit GTR2 Obsidian Black - Stilfull smartwatch med alla funktioner du behöver

Smartwatch för alla typer av träning

Amazfit GTR 2 är inte bara snygg och användbar i vardagen, det är även en helt suverän sportklocka. Oavsett om det är dagliga (eller inte så dagliga) promenader, simning en gång i veckan, löpning, klättring eller skidåkning kan du aktivera det specialiserade sportläget som alltid är redo och väntar på sportälskare som dig. 

Klockan registrerar avstånd, hastighet, förändringar av hjärtfrekvensen, förbrända kalorier och andra data under dina träningspass. När träningen är slut kommer klockan att leverera en analytisk rapport i mobilappen baserat på det valda träningsläget. Detta hjälper dig att kontinuerligt förbättra din träningsplan. När du utför olika typer av träning kan du välja riktade träningskurser i appen för att skräddarsy din träning och känna till din nuvarande nivå.

Amazfit GTR 47mm

Vattentät

Med en vattentäthet på 5ATM kan du även använda klockan när du simmar, både i pool och ute i öppet vatten.  Med GTR 2 spelar det ingen roll om du föredrar att träna utomhus eller inomhus, löpning eller gym, cykling eller skidåkning, klättring eller trail running - klockan följer dig överallt för att registrera och spara din träning.

En 5 ATM-certifiering innebär att du kan använda klockan när du befinner dig i vatten, exempelvis klarar den av att följa med in i duschen, ut på ett regnigt träningspass eller ett simpass.  Däremot klarar klockan inte av dykning eller vattensport i höga hastigheter.

Pålitlig pulsmätning

Amazfit GTR 2 har en optisk sensor för pulsmätning, som uppgraderats sedan sin föregångare. Den uppgraderade Huami-patenterade BioTracker™ 2 PPG ger dig professionell hjärtfrekvensövervakning dygnet runt. 

Förutom att ge dig en tillförlitlig mätning av din puls dygnet runt, känner Bio Tracker även av om din plus skulle bli för hög under träning och ger dig då en varning i form av att klockan vibrerar. Dessutom känner sensorn av när pulsen ligger inom spannet för fettförbränning.

Amazfit GTR2 smartwatch med pulsmätning

Stressövervakning

Förutom puls under träningspass så känner även GTR 2 av din stressnivå. Kontrollera din personliga stressnivå - avslappnad, normal, medium eller hög - när du känner dig pressad eller stressad och få några förslag till minska det. Ta hjälp av en guidad andningsövning speciellt utvecklad för att hjälpa dig att återhämta dig från överdriven stress.

Amazfit GTR 2 mäter din stressnivå

Mätning av blod-syremättnad

SpO2-nivå kan påverka syretillförseln till olika organ. Om nivån är för låg kan det leda till yrsel, huvudvärk eller hjärtstillestånd. När du känner dig dålig, speciellt under intellektuellt eller fysiskt arbete under lång tid, högintensiva träningspass som maraton och gym eller vistelse på hög höjd eller andra lågt syresatta miljöer kan du omedelbart mäta din syremättnad i blodet för att förstå ditt fysiska tillstånd och hålla koll på din hälsa.

Se hur gott du sover

Amazfit GTR 2 mäter din totala sömn och de olika delarna av den såsom lätt sömn, djupsömn och  vaken tid, vet när du somnade och vilken tid du går upp på morgonen. Sedan får du en analys av din sömnkvalitet, vilket hjälper dig att anpassa dina sömnvanor.
Den övervakar till och med din 20-minuters tupplur mitt på dagen.

Amazfit GTR 2 övervakar dig dag som natt

Många smarta funktioner

Amazfit GTR 2 har utrustats med både mikrofon och högtalare, så du kan hålla mobilsamtal direkt via klockan (Bluetooth-anslutning till mobiltelefon krävs) utan att plocka upp mobilen ur fickan.

Självklart får du även alla andra funktioner som förväntas av en smartwatch, som att få notiser när du får meddelanden eller inkommande samtal till din smartphone, men du kan även läsa meddelanden och mail genom klockan, du får även aviseringar från andra appar och kan läsa dem meddelanden direkt i klockan. Du kan till och med styra musiken som du spelar på din smartphone genom klockan, så att du kan träna fritt utan att behöva byta låt på din mobil. Vid inkommande samtal kan du välja att avsluta samtalet eller ignorera det, du kan även använda "find my phone" om du skulle ha förlagt din smartphone någonstans.

Amazfit GTR 47mm

Klockan kan även hjälpa dig till en mer hälsosam vardag genom att ge dig en varnande notis när du varit stillasittande under en längre tid, så att du kan ställa dig upp och röra på dig för att bryta ditt stillasittande. Den räknar även alla dina steg, hur mycket du tränar varje dag, hur mycket du sover varje dygn och vilken kvalitet din sömn har.

Spellistan på din handled

Amazfit GTR 2 stöder uppspelning och styrning av musik från mobilen, men stöder också spelning av lokalt lagrade låtar. Med 3 GB musiklagringsutrymme inbyggt i klockan kan du överföra din favoritlåtar via din mobiltelefon till GTR 2. Med den inbyggda högtalaren eller ansluten till trådlösa hörlurar kan du lyssna på din favoritspellista helt utan din telefon i närheten. 

Inbyggt minne för musiklagring på Amazfit GTR 2

Inbyggt stöd för Amazon Alexa

Du kan prata med Amazon Alexa på din Amazfit GTR 2. Fråga Alexa dina funderingar, få översättningar, ställ in larm och timers, skapa inköpslistor, kontrollera vädret, styr dina smarta hem-enheter med mera.

Otrolig batteritid

Amazfit GTR 2 har en riktigt lång batteritid. Medan många andra smartwatches har en batteritid på två-tre dagar så kan GTR 2 skryta med upp till 20 dagars användning på en laddning. För typisk användning med några Bluetooth-samtal, musiklyssning och GPS-användning per vecka kan du räkna med ungefär 14 dagars batteritid. Genom att stänga av funktioner som Bluetooth och pulsmätare och med mer sparsam användning har klockan en batteritid på 38 dagar, innan du behöver ladda den igen. 

Skulle du vilja köra ett riktigt långt träningspass med GPS:en på konstant tillsammans med pulsmätaren, så kan du vara ute och träna i 40 timmar i streck innan det är dags att ladda igen.

Amazfit GTR 2

Jämför med liknande produkter

Amazfit GTR2 Obsidian Black Sport Edition

Produkt du jämför: Stilfull smartwatch med pulsmätare & aktivitetsspårning

Visa mer