Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart träningsklocka med GPS, pulsmätning & musiklagring

Amazfit GTS 2 Midnight Black

  Art.nr: 1015167
 • 1,65" AMOLED-display
 • Internlagring för musik
 • Tränings- och hälsospårning
 • Sömn- och stressövervakning
 • Vattentät enligt 5 ATM

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Kärt barn har många namn brukar man säga, och Amazfit GTS 2 kan kollas både träningsklocka, smartwatch pulsklocka. Det är en klocka där stil möter hälsa. Läcker design möter stegräkning och pulsmätning. 3D-glas möter aktivitetsspårning dygnet runt. Boett i aluminiumlegering möter vattentäthet för aktiviteter i alla väder och element. AMOLED-skärm med digital urtavla möter översikt för aktivitet, vila, puls och mycket mycket mer. Amazfit GTS 2 har allt du behöver och vill ha av en träningsklocka och bekvämligheten och smartheten från en smartwatch. Med Amazfit GTS 2 får du allt du villhöver, helt enkelt.

Stilfull och elegant design

Utsökt utformat och reptåligt 3D-böjt glas ihop med en boett i aluminiumlegering ger en stilfull och elegant look runt den rektangulära skärmen som är en 1,65" AMOLED-display. Amazfit GTS 2 har en skärm som konkurrerar med de bästa skärmarna i världen. 341 pps pixeldensitet gör skärmen klar och ljusstark, med livfulla färger som säkerställer smidig läsbarhet.

Välj bland ett brett utbud av urtavlor för att ha en klocka som matchar din stil. Varje urtavla har en anpassad Always-on-display så att du kan se tidpunkt och de viktigaste händelserna hela tiden.

Mäter din aktivitet och vila

Amazfit GTS 2 mäter hur mycket du rör dig i din vardag och kan hjälpa dig att förbättra ditt välmående. Genom noga mätningar av din sömn, puls, steg och träning kan du enkelt få en överblick i hur din fysik är i dagsläget och därefter se vad du kan göra annorlunda för att förbättra ditt välmående.

Klockan är med dig hela dagen, och även på natten. Amazfit GTS 2 mäter din totala sömn och de olika delarna av den såsom lätt sömn, djupsömn och  vaken tid, vet när du somnade och när du vaknade. Sedan får du en analys av din sömnkvalitet, vilket hjälper dig att anpassa dina sömnvanor. Den övervakar till och med din 20-minuters tupplur mitt på dagen.

Amazfit GTS 2 smartwatch mäter både aktivitet och vila

12 inbyggda sportlägen

Amazfit GTS är inte bara användbar i vardagen, för att mäta din vardagsmotion, det är även en helt suverän sportklocka för dina träningspass. Oavsett träningsstil kan du följa och spara dina träningspass och med en vattentäthet på 5ATM kan du även använda klockan när du simmar, både i pool och ute i öppet vatten.

Med 12 inbyggda sportlägen täcker GTS 2 upp mer än 90% av de vanligaste aktiviteterna. Under ett träningspass får du rapporten om hur det går och professionell dataloggning för varje minut. När du är klar med träningen genererar systemet också en analysrapport som hjälper dig att fortsätta förbättra din träningsplan.

Amazfit GTS 2

 • Utomhuslöpning
 • Promenader
 • Cykling
 • Löpband
 • Spinning
 • Crosstrainer 
 • Trail-löpning
 • Simning i pool
 • Simning i öppet vatten
 • Klättring
 • Skidåkning
 • Fri träning

Med GTS spelar det ingen roll om du föredrar att träna utomhus eller inomhus, löpning eller gym, cykling eller skidåkning, klättring eller trail running - GTS 2 kan följa med dig överallt för att registrera och spara din träning. För att göra mätningen av din utomhusträning mer exakt har GTS 2 en inbyggd GPS som registrerar sträckan du springer/simmar/cyklar eller åker skidor.

Amazfit GTS 2 är vattentät och kan användas för simning

Vattentät

Med en vattentäthet på 5ATM kan du även använda klockan när du simmar, både i pool och ute i öppet vatten. En 5 ATM-certifiering innebär i teorin att klockan har ett skydd ner till 50 meters djup (enligt laboratorietester). Du kan tryggt använda GTS 2 i duschen, på ett regnigt träningspass eller ett simpass. Det rekommenderas inte att använda klockan för dykning eller vattensport i höga hastigheter.

Pålitlig pulsmätning

Amazfit GTS har en uppgraderad Huami-patenterad BioTracker™ 2 PPG pulsmätare med optisk sensor som mäter din puls 24 timmar om dygnet. Du får djupgående spårning av hjärthälsa och varningar i realtid för potentiella risker för hjärtproblem, vilket minskar sannolikheten för olyckor och hjälper till att skydda ditt liv.

Förutom att ge dig en tillförlitlig mätning av din puls dygnet runt, känner Bio Tracker även av om din plus skulle bli för hög under träning och ger dig då en varning i form av att klockan vibrerar. Dessutom känner sensorn av när pulsen ligger inom spannet för fettförbränning.

Amazfit GTS 2

Koll på stressnivån

Förutom puls under träningspass så känner även GTS 2 av din stressnivå. Kontrollera din personliga stressnivå - avslappnad, normal, medium eller hög - när du känner dig pressad eller stressad och få några förslag till minska det.

Mätning av blod-syremättnad

SpO2-nivå kan påverka syretillförseln till olika organ. Om nivån är för låg kan det leda till yrsel, huvudvärk eller hjärtstillestånd. När du känner dig dålig, speciellt under intellektuellt eller fysiskt arbete under lång tid, högintensiva träningspass som maraton och gym eller vistelse på hög höjd eller andra lågt syresatta miljöer kan du omedelbart mäta din syremättnad i blodet för att förstå ditt fysiska tillstånd och hålla koll på din hälsa.

Inbyggt lagringsutrymmet för musikfiler på Amazfit GTS 2

Spellistan på din handled

Amazfit GTS 2 stöder uppspelning och styrning av musik från mobilen, men stöder också spelning av lokalt lagrade låtar. 

Med 3 GB musiklagringsutrymme inbyggt i klockan kan du överföra din favoritlåtar via din mobiltelefon till GTR 2. Med den inbyggda högtalaren eller ansluten till trådlösa hörlurar kan du lyssna på din favoritspellista helt utan din telefon i närheten. 

Smart som en klocka

GTS 2 har såklart alla de funktioner och bekvämligheter du förväntar dig av en smartwatch. Se vem som ringer vid inkommande samtal, läs mottagna meddelanden och få påminnelse när det är dags att röra på sig. Ställ in larm, se din kalender, ställ in aktivitetsmål och kolla dagens väderprognos - alltihop direkt från din handled.

Amazfit GTS 2 har utrustats med både mikrofon och högtalare, så du kan hålla mobilsamtal direkt via klockan (Bluetooth-anslutning till mobiltelefon krävs) utan att plocka upp mobilen ur fickan.

Svep åt höger för att komma åt genvägskortfunktionen som visar meddelanden, händelseinformation, väder, musik och bakgrundsapplikationer som används. Svep åt vänster för Quick Access-appen, en anpassningsbar sekundär skärmapplikation för bekväm åtkomst till dina vanligaste använda funktioner. Gör det dagliga livet bekvämare med möjligheten att snabbt blicka på viktig information.

Inbyggt stöd för Amazon Alexa

Du kan prata med Amazon Alexa på din Amazfit GTR 2. Fråga Alexa dina funderingar, få översättningar, ställ in larm och timers, skapa inköpslistor, kontrollera vädret, styr dina smarta hem-enheter med mera.

Lång batteritid

Tunnare, lättare och med längre batteritid. Nya Amazfit GTS 2 är utrustad med en 246mAh stort batteri som kan hålla i 7 dagar med normal användning och alltid är redo att eskortera dig på dina resor och spåra dina framsteg. Njut av en hel veckas aktivitet utan att oroa dig om att ha en laddare överallt.

Amazfit GTS 2 smartwatch

Jämför med liknande produkter

Amazfit Amazfit GTS 2 Midnight Black

Produkt du jämför: Smart träningsklocka med GPS, pulsmätning & musiklagring

Xiaomi Amazfit GTR 47mm Stainless Steel
GTR 47mm Stainless Steel
Visa mer
1015167 1015167 Amazfit Amazfit GTS 2 Midnight Black Amazfit GTS 2 Midnight Black Kärt barn har många namn brukar man säga, och Amazfit GTS 2 kan kollas både träningsklocka, smartwatch pulsklocka. Det är en klocka där stil möter hälsa. Läcker design möter stegräkning och pulsmätning. 3D-glas möter aktivitetsspårning dygnet runt. Boett i aluminiumlegering möter vattentäthet för aktiviteter i alla väder och element. AMOLED-skärm med digital urtavla möter översikt för aktivitet, vila, puls och mycket mycket mer. Amazfit GTS 2 har allt du behöver och vill ha av en träningsklocka och bekvämligheten och smartheten från en smartwatch. Med Amazfit GTS 2 får du allt du villhöver, helt enkelt. Stilfull och elegant designUtsökt utformat och reptåligt 3D-böjt glas ihop med en boett i aluminiumlegering ger en stilfull och elegant look runt den rektangulära skärmen som är en 1,65" AMOLED-display. Amazfit GTS 2 har en skärm som konkurrerar med de bästa skärmarna i världen. 341 pps pixeldensitet gör skärmen klar och ljusstark, med livfulla färger som säkerställer smidig läsbarhet.Välj bland ett brett utbud av urtavlor för att ha en klocka som matchar din stil. Varje urtavla har en anpassad Always-on-display så att du kan se tidpunkt och de viktigaste händelserna hela tiden.Mäter din aktivitet och vilaAmazfit GTS 2 mäter hur mycket du rör dig i din vardag och kan hjälpa dig att förbättra ditt välmående. Genom noga mätningar av din sömn, puls, steg och träning kan du enkelt få en överblick i hur din fysik är i dagsläget och därefter se vad du kan göra annorlunda för att förbättra ditt välmående.Klockan är med dig hela dagen, och även på natten. Amazfit GTS 2 mäter din totala sömn och de olika delarna av den såsom lätt sömn, djupsömn och  vaken tid, vet när du somnade och när du vaknade. Sedan får du en analys av din sömnkvalitet, vilket hjälper dig att anpassa dina sömnvanor. Den övervakar till och med din 20-minuters tupplur mitt på dagen. 12 inbyggda sportlägenAmazfit GTS är inte bara användbar i vardagen, för att mäta din vardagsmotion, det är även en helt suverän sportklocka för dina träningspass. Oavsett träningsstil kan du följa och spara dina träningspass och med en vattentäthet på 5ATM kan du även använda klockan när du simmar, både i pool och ute i öppet vatten. Med 12 inbyggda sportlägen täcker GTS 2 upp mer än 90% av de vanligaste aktiviteterna. Under ett träningspass får du rapporten om hur det går och professionell dataloggning för varje minut. När du är klar med träningen genererar systemet också en analysrapport som hjälper dig att fortsätta förbättra din träningsplan. UtomhuslöpningPromenaderCyklingLöpbandSpinningCrosstrainer Trail-löpningSimning i poolSimning i öppet vattenKlättringSkidåkningFri träningMed GTS spelar det ingen roll om du föredrar att träna utomhus eller inomhus, löpning eller gym, cykling eller skidåkning, klättring eller trail running - GTS 2 kan följa med dig överallt för att registrera och spara din träning. För att göra mätningen av din utomhusträning mer exakt har GTS 2 en inbyggd GPS som registrerar sträckan du springer/simmar/cyklar eller åker skidor. VattentätMed en vattentäthet på 5ATM kan du även använda klockan när du simmar, både i pool och ute i öppet vatten. En 5 ATM-certifiering innebär i teorin att klockan har ett skydd ner till 50 meters djup (enligt laboratorietester). Du kan tryggt använda GTS 2 i duschen, på ett regnigt träningspass eller ett simpass. Det rekommenderas inte att använda klockan för dykning eller vattensport i höga hastigheter. Pålitlig pulsmätning Amazfit GTS har en uppgraderad Huami-patenterad BioTracker™ 2 PPG pulsmätare med optisk sensor som mäter din puls 24 timmar om dygnet. Du får djupgående spårning av hjärthälsa och varningar i realtid för potentiella risker för hjärtproblem, vilket minskar sannolikheten för olyckor och hjälper till att skydda ditt liv.Förutom att ge dig en tillförlitlig mätning av din puls dygnet runt, känner Bio Tracker även av om din plus skulle bli för hög under träning och ger dig då en varning i form av att klockan vibrerar. Dessutom känner sensorn av när pulsen ligger inom spannet för fettförbränning. Koll på stressnivånFörutom puls under träningspass så känner även GTS 2 av din stressnivå. Kontrollera din personliga stressnivå - avslappnad, normal, medium eller hög - när du känner dig pressad eller stressad och få några förslag till minska det.Mätning av blod-syremättnadSpO2-nivå kan påverka syretillförseln till olika organ. Om nivån är för låg kan det leda till yrsel, huvudvärk eller hjärtstillestånd. När du känner dig dålig, speciellt under intellektuellt eller fysiskt arbete under lång tid, högintensiva träningspass som maraton och gym eller vistelse på hög höjd eller andra lågt syresatta miljöer kan du omedelbart mäta din syremättnad i blodet för att förstå ditt fysiska tillstånd och hålla koll på din hälsa.Spellistan på din handledAmazfit GTS 2 stöder uppspelning och styrning av musik från mobilen, men stöder också spelning av lokalt lagrade låtar. Med 3 GB musiklagringsutrymme inbyggt i klockan kan du överföra din favoritlåtar via din mobiltelefon till GTR 2. Med den inbyggda högtalaren eller ansluten till trådlösa hörlurar kan du lyssna på din favoritspellista helt utan din telefon i närheten.  Smart som en klocka GTS 2 har såklart alla de funktioner och bekvämligheter du förväntar dig av en smartwatch. Se vem som ringer vid inkommande samtal, läs mottagna meddelanden och få påminnelse när det är dags att röra på sig. Ställ in larm, se din kalender, ställ in aktivitetsmål och kolla dagens väderprognos - alltihop direkt från din handled.Amazfit GTS 2 har utrustats med både mikrofon och högtalare, så du kan hålla mobilsamtal direkt via klockan (Bluetooth-anslutning till mobiltelefon krävs) utan att plocka upp mobilen ur fickan.Svep åt höger för att komma åt genvägskortfunktionen som visar meddelanden, händelseinformation, väder, musik och bakgrundsapplikationer som används. Svep åt vänster för Quick Access-appen, en anpassningsbar sekundär skärmapplikation för bekväm åtkomst till dina vanligaste använda funktioner. Gör det dagliga livet bekvämare med möjligheten att snabbt blicka på viktig information. Inbyggt stöd för Amazon AlexaDu kan prata med Amazon Alexa på din Amazfit GTR 2. Fråga Alexa dina funderingar, få översättningar, ställ in larm och timers, skapa inköpslistor, kontrollera vädret, styr dina smarta hem-enheter med mera. Lång batteritid Tunnare, lättare och med längre batteritid. Nya Amazfit GTS 2 är utrustad med en 246mAh stort batteri som kan hålla i 7 dagar med normal användning och alltid är redo att eskortera dig på dina resor och spåra dina framsteg. Njut av en hel veckas aktivitet utan att oroa dig om att ha en laddare överallt. Amazfit smartwatch 1890 SEK 1890 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Smartwatch
 3. Amazfit smartwatch