Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Modernt designad smartwatch med lång batteritid

Amazfit GTS 2e Moss Green

  Art.nr: 1016641
  • 1,65" AMOLED HD-skärm på 341 ppi
  • 12-24 dagar batteritid
  • Tunn och lätt utformning
  • 90 olika sportlägen
  • Över 50 valbara urtavlor
Färg/Variant: Grön

1 390:-

Delbetala från 155:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Amazfit GTS 2e är en smartwatch i modern design som passar lika bra i vardagen som till träningspasset. Du får en stor och tydlig display täckt av härdat glas och och en lång batteritid på upp till 24 dagar på en laddning. Oavsett träning med 90 olika sportlägen får du även funktioner som pulsmätare, sömnövervakning och unikt hälsoövervakningssystem. Smartklockan är även vattentålig med 5 ATM-klassning och tål ett vattendjup på ner till 50 meter.

Utsökt design med färgrik och klar display

Den fyrkantiga och gränslösa designen på klockan har en 1,65" AMOLED HD-skärm. Den är täckt i 2.5D välvt glas som även är reptåligt och motståndskraftigt mot fingeravtryck. 

Pixeldensiteten i den högupplösta skärmen är på 341 ppi och du får full färgrymd på 100% NTSC. Samtidigit gör dess 450 nits smartklockan väldigt ljusstark och du kommer inte ha några svårigheter att se allt i skärmen.

1,65

Klockan är estetiskt tilltalande och du får en klar bild för all din viktiga information.

Välj mellan många urtavlor

Med Amazfit GTS 2e har du möjlighet att välja mellan över 50 olika urtavlor så du kan hitta rätt stil för just dig. På vissa urtavlor kan du även placera om olika widgets på det sätt som är mest väsentlig för dig. Det går även att ladda upp egna bilder för användning som bakgrund.

Välj mellan många urtavlor

Med det batterisparande läget Always On Display kan du alltid ta del av exempelvis aktuell tidpunkt även när övriga funktioner är inaktiva. Klockan känner av vilken position den har och när du inte ser på den aktiveras detta viloläge för batteribesparing. Det finns över 40 typer av lägen som kan matcha dina vanliga urtavlor för en naturlig övergång.

Det går även att vända urtavlan 180° så du kan hitta exakt rät läge som passar dig. Oavsett om du vill ha klockan på höger eller vänster handled får du möjlighet tack vare denna funktion välja vilken sida du vill ha de fysiska knapparna på.

Fylld med alldagliga men trevliga funktioner

Amazfit GTS 2e kan exempelvis skickligt hantera dina personliga dagordningar, meddela dig om inkommande samtal eller meddelanden. Den kan även ge påminnelser om rörelse när du har suttit för länge. Klockan följer även dina händelser och erbjuder funktioner som Stör ej, stoppur och väderprognosfunktioner, samt inställning av larm och timers.

Låg vikt och lång batteritid

Denna välutvecklade modell av smartwatch har sofistikerad kretsdesign, en tunnare kropp och ett 246 mAh-batteri med hög kapacitet. Den har en lång batteritid som räcker upp till 24 dagar beroende på vilken typ av användare du är. Vid "normal" användning uppger Amazfit en batteritid på 14 dagar och batteriet uppnår full kapacitet efter runt 2 timmar laddtid.

Lång batteritid med 246 mAh batteri

Ha full koll på hjärtrytmen

Huami-utvecklade BioTracker™ 2 använder sig av optiska sensorer i din smartklocka för att fånga upp information om din hjärtrytm. Du kan följa sparad data som sträcker sig över hela dygnet eller om du bara vill få insikt i pulsen vid träning. Du kan även aktivera varningar om du vill bli uppmärksammad på om du får oavnligt hög puls.

Mätfunktion för syremättnad i blodet

Syremättnaden i blodet är en av de viktigaste faktorerna för hälsan. När du är uppslukad i långvarigt mentalt arbete eller fysisk aktivitet som att delta i maraton eller högintensiva utomhussporter kan du enkelt mäta din blodsyrenivå. Det hjälper dig att få en uppfattning av allmän form och hälsa överlag.

Unikt och lättöverskådligt hälsobedömningssystem

PAI ™ (Personal Activity Intelligence) är ett hälsobedömningssystem för låter användare att lätt förstå deras fysiska tillstånd. Det använder algoritmer för att konvertera komplexa data såsom hjärtfrekvens, aktivitetsvaraktighet och annan hälsodata till en enda intuitiv poäng. Funktionen täcker de flesta träningsformer och anpassar även hälsobedömningssystemet för varje användare baserat på hälsodatan som fångas upp.

Kvalitetsanalys av sömnen

Klockan kan användas till djupgående sömnövervakning som exakt kan känna igen sömnstadie som lätt sömn, djup sömn och REM8-perioder. Det övervakar ditt sömnandningstillstånd och ger dig kvalitetsanalys och förbättringsförslag baserat datan från sömnen. Klockan känner även igen dagtidssömnsnaps över 20 minuter för att registrera mer fullständig sömninformation.

Håll koll på stressnivån

Möjlighet finns att kontrollera din personliga stressnivå. När du är avslappnad, normal, medium eller hög. Alternativt när du känner dig pressad hela dagen så att du vet när du bör koppla av och minska stressnivån för att bevara hälsan.

Vattentålig ner till 50 meter

Med dess vattenbeständighet ner till 50 meter är klockan i nivå med traditionella avancerade klockor. Du kan bära den bekymmersfritt i alla väder eller medan du simmar för att även här fånga upp dina träningsdata.

Inbyggda sportlägen

Planerar du att använda din smartwatch under träning kan du få en analytisk rapport som även kan visas i mobilappen för att hjälpa dig att kontinuerligt förbättra din träningsplan. Du väljer om du vill aktivera ett specifikt sportläge av de 90 olika tillgängliga. Alternativt om du låter klockan automatiskt känna av vilken typ av träning som utförs då den kan känna igen 6 olika generella träningslägen. Klockan har även inbyggd GPS för noggrann positionering.

Amazfit GTS 2e smartwatch

Amazfit GTS 2e kan sammankopplas med appen Zepp (tidigare Amazfit), som utför omfattande analys av flera datakällor. Det kan ge dig hantering av kroppsdata dygnet runt, vilket hjälper dig att kontrollera ditt fysiska tillstånd när som helst. Några huvudfunktioner inkluderar visning och analys av hälso- och träningsdata, tillsammans med hantering av smarta enheter.

Appen Zepp (tidigare Amazfit)

Använd röststyrning med stöd för Alexa

Du kan genomför olika röstkommandon på din klocka även utan internetåtkomst. Aktivera exempelvis sportlägen eller öppna hjärtfrekvensövervakningsfunktionen - så att du kan få din klocka att göra precis det du vill utan att vidröra skärmen. Du har alltid tillgång till offline-röstassistenten, men är du uppkopplad med din smartphone kan du få tillgång till röstassistenten Amazon Alexa.

Snabb tillgång till rätt information

För att optimera informationen som visas på klockan kan du svepa åt höger för att komma åt olika genvägar. Den visar helt enkelt händelseinformation, väder, musik och bakgrundsapplikationer som används. Du kan även svepa åt vänster för Quick Access-appen som är en anpassningsbar sekundär skärmapplikation. Där får du snabb åtkomst till dina vanligaste använda funktioner. Det gör den dagliga användningen bekvämare med möjligheten att snabbt få tillgång till viktig information.

Välutvecklad haptisk vibration

Med förbättrad haptisk vibration ger Amazfit GTS 2e skarpare och snabbare haptisk feedback när du får telefonsamtal, aviseringar och varningar. Varaktigheten för varje vibration kan väljas anpassas av dig tack vare den haptiska och linjära motorn.

Håll informationen säker i klockan

Amazfit GTS 2e kan låsas med en sifferkombination för att förhindra att informationen i klockan nås av andra när den inte är på din handled. Du kan även välja att klockan automatiskt skall låsa sig när du tar av den.

Jämför med liknande produkter

Amazfit GTS 2e Moss Green

Produkt du jämför: Modernt designad smartwatch med lång batteritid

Visa mer