Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snygg träningsklocka med 19 inbyggda träningslägen

Amazfit Stratos 3

  Art.nr: 1011299
  • 1,34" LCD-display
  • GPS, Glonass, Galileo, Beiduo
  • Vattentät 50 m
  • 5 dagars batteritid
1 490:-

Delbetala från 163:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Amazfit Stratos 3 har en stilren design som drar åt det sportsliga hållet och med en kombination av flera olika material är Stratos 3 en smartwatch som passar in i alla tillfällen. Klockan har en stor 1,34" LCD-display som är omsluten av slitstarkt Corning Gorilla glas 3-glas och en keramisk bezel, för att hålla för även de tuffaste utmaningarna. Amazfit Stratos 3 är framtagen för att kunna följa med dig och tracka alla dina träningspass, allt från löpning, Trail Run, cykling, simning, Open Water swimming - triathlon som maraton.

amazfit stratos 3 vattentät

Skapad för din träning

Amazfit Stratos 3 är den perfekta klockan för dig som älskar träning, oavsett träningsform. Stratos 3 är konstruerad med en mjukvara som följer din träning oavsett om du löptränar, cyklar, simmar, åker skidor, spelar tennis eller sysslar med triathlon. Med en 5ATM-klassifierng, som innebär att klockan är vattentät upp till 50 meters djup, kan du använda den när du simmar, både i bassäng och ute i öppet vatten. Stratos 3 mäter din puls med en PPG-sensor som ger en tillförlitlig mätning. Oavsett om du vill veta din vilopuls genom vardagen eller din maxpuls på träningspasset, så kan du alltid lita på att mätningarna är exakta och tillförlitliga. Självklart registrerar den din träning och puls så att du på ett enkelt sätt kan mäta och se dina framgångar.

amazfit stratos 3 alla träningsformer

Få en överblick av din träning

Med Amazfit Watch App 2.0 får du en överskådlig inblick i din träning. Få en överblick av din träning, se resultat, analyser och mycket mer. Se hur långt du har sprungit, hur många steg du har tagit, alla dina träningspass, hur din sömn sett ut de senaste nätterna. Tack vare GPS:en i klockan kan du även se dina löprundor i en kartvy. I appen har du tillgång till alla VO2max-analyser och kan se dina VO2max-poäng.

Amazfit stratos app
Xiaomi Stratos 3 - Music on the go

Musik även utan din smartphone

Har du inte lust att dra med dig din smartphone ut på löprundan? Med Amazfit Stratos 3 behöver du inte ta med den.

Genom att ladda ner alla dina favoritlåtar till Stratos 3 och sedan koppla ihop dina trådlösa lurar till klockan, kan du fortfarande träna till din favoritmusik, även utan mobilen. Klockan har 2 GB lagringskapacitet

Genom Bluetooth kopplar du samman Stratos med din smartphone och får då aviseringar i klockan när du får ett meddelande, vid inkommande samtal och andra notiser på din smartphone. Du kan även ställa in alarm på klockan och använda den som en väckarklocka.

Amazfit Stratos 3 har en batteritid på 7 dagar vid normal användning, vilket gör att du inte behöver ladda klockan ofta. Normal användning är 30 minuter löpning och 150 notiser per dag.

Batteriet räcker i hela 35 timmar av kontinuerlig träning med GPS:en aktiverad, vilket med god marginal räcker till ett 100K trail run.

Amazfit stratos 3
Xiaomi Amazfit stratos 3

Jämför med liknande produkter

Xiaomi Amazfit Stratos 3

Produkt du jämför: Snygg träningsklocka med 19 inbyggda träningslägen

Garmin Vivomove 3S Light, Gold/Dust Rose
Vivomove 3 Sport 44mm Black-Gunmetal
Visa mer