Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stiligt armband i svart läder för Apple Watch 42mm/44mm

Nomad Modern Leather Strap Apple Watch 42/44mm Black/Silver

  Art.nr: 1006445
  • Silvriga metalldelar
  • Svart läderarmband
  • För 42mm Series 1-3 + 44mm Series 4
  • Apple Watch ingår ej

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Förhöj både känslan och stilen på din Apple Watch med Nomad Modern Leather Strap. Detta svarta läderarmband passar Apple Watch 44 mm (Series 4) och 42 mm (Series 1- 3). Metalldelarna är tillverkade i rostfritt stål och kommer i både svart och silver för att matcha och smälta in med din Apple Watch.

Läder som åldras med värdighet

Nomad gör sina armband i samarbete med Horween Leather, ett anrikt företag från USA som med noggrant hantverk och hög kvalitet tillverkar alla möjliga produkter i läder.
Modern Leather Strap blir då ett tillbehör till din Apple Watch som ger en oöverträffad blandning av kvalitet, textur och innovation. När bandet används kommer lädret mörkna och få en naturlig patina (åldrad prägel) vilket gör ditt armband olikt någon annans.

Matchande metallspänne

Varje klockarmband har ett formgjutet metallspänne och fäste för din Apple Watch. Metalldelarna är tillverkade i branschledande rostfritt stål av marinklass 316.

Metalldelarna kommer i både svart och silver för att matcha din Apple Watch och se ut som ett naturlig tillbehör som perfekt matchning.

Läderarmband till Apple Watch Nomad Modern leather strap black silver hardware
1006445 Nomad Nomad Modern Leather Strap Apple Watch 42/44mm Black/Silver NM1A41SM0 Förhöj både känslan och stilen på din Apple Watch med Nomad Modern Leather Strap. Detta svarta läderarmband passar Apple Watch 44 mm (Series 4) och 42 mm (Series 1- 3). Metalldelarna är tillverkade i rostfritt stål och kommer i både svart och silver för att matcha och smälta in med din Apple Watch. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Läder som åldras med värdighet Nomad gör sina armband i samarbete med Horween Leather, ett anrikt företag från USA som med noggrant hantverk och hög kvalitet tillverkar alla möjliga produkter i läder.Modern Leather Strap blir då ett tillbehör till din Apple Watch som ger en oöverträffad blandning av kvalitet, textur och innovation. När bandet används kommer lädret mörkna och få en naturlig patina (åldrad prägel) vilket gör ditt armband olikt någon annans. Matchande metallspänne Varje klockarmband har ett formgjutet metallspänne och fäste för din Apple Watch. Metalldelarna är tillverkade i branschledande rostfritt stål av marinklass 316.Metalldelarna kommer i både svart och silver för att matcha din Apple Watch och se ut som ett naturlig tillbehör som perfekt matchning. Tillbehör Apple Watch 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Smartwatch
  3. Tillbehör Apple Watch