Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smidigt ställ till Apple Watch

Spigen Apple Watch Night Stand S350

  Art.nr: 224345
  • Passar alla Apple Watch
  • Integrerad plats för laddare och sladd
  • Stabilt underlag
  • Perfekt för nattduksbordet

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Låt din Apple Watch vila tryggt när du inte använder den. Spigens funktionella ställ är tillverkat i repfri TPU-plast och står stabilt på nattduksbordet. Formskuren design gör att du får plats med laddaren och sladd på ett minimalistiskt och elegant vis. Och tack vare nanotac-plattan på undersidan undviker du att stället glider på platta ytor. 

Integrerad plats för laddare och sladd

Med den smart integrerade platsen för laddaren är det bara att placera din Apple Watch i den stabila hållaren för att ge den nytt liv. 

Passar alla Apple Watch

Den här modellen är kompatibel med alla typer av Apple Watch. Det gör stället till ett smart alternativ - oavsett vilken typ av skal du utrustat din klocka med. 

224345 224345 Spigen Spigen Apple Watch Night Stand S350 SGP11584   Låt din Apple Watch vila tryggt när du inte använder den. Spigens funktionella ställ är tillverkat i repfri TPU-plast och står stabilt på nattduksbordet. Formskuren design gör att du får plats med laddaren och sladd på ett minimalistiskt och elegant vis. Och tack vare nanotac-plattan på undersidan undviker du att stället glider på platta ytor.  Integrerad plats för laddare och sladd Med den smart integrerade platsen för laddaren är det bara att placera din Apple Watch i den stabila hållaren för att ge den nytt liv.  Passar alla Apple Watch Den här modellen är kompatibel med alla typer av Apple Watch. Det gör stället till ett smart alternativ - oavsett vilken typ av skal du utrustat din klocka med.  Tillbehör Apple Watch 4,7 18 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Smartwatch
  3. Tillbehör Apple Watch