Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

HD-displayskydd till Apple Watch 42mm

ZAGG IS HD Apple Watch 42mm

  Art.nr: 220707
  • Skyddar mot repor
  • Perfekt passform
  • Livstids garanti
  • Extra len yta
  • Slitstarkt material

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Displayskydd är en enkel lösning på det vanliga problemet med repiga displayer. Skyddsfilmen fästes på displayen för att skydda mot repor och damm. HD-versionen av detta displayskydd ger dig även klarare och starkare färger, samt en mycket lenare yta mot andra displayskydd.

Tillverkat av ett unikt material framtaget av den amerikanska militären för att skydda rotorbladen på armens helikoptrar från slitage. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till Invisible Shield.

Hållbarhet

Tack vare Nano-Memory Technology är Invisible Shield självläkande och utgör ett otroligt skydd mot repor vilket kommer förlänga livslängden på din produkt.

Passform

Formbarheten, som gör att skydden passar din enhet, är överlägsen motvsvarande produkter.

Enkel montering

Den förbättrade smidigheten gör skyddet lätt att installera.

220707 ZAGG ZAGG IS HD Apple Watch 42mm A42HWS-F00 Displayskydd är en enkel lösning på det vanliga problemet med repiga displayer. Skyddsfilmen fästes på displayen för att skydda mot repor och damm. HD-versionen av detta displayskydd ger dig även klarare och starkare färger, samt en mycket lenare yta mot andra displayskydd.Tillverkat av ett unikt material framtaget av den amerikanska militären för att skydda rotorbladen på armens helikoptrar från slitage. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till Invisible Shield. Hållbarhet Tack vare Nano-Memory Technology är Invisible Shield självläkande och utgör ett otroligt skydd mot repor vilket kommer förlänga livslängden på din produkt. Passform Formbarheten, som gör att skydden passar din enhet, är överlägsen motvsvarande produkter. Enkel montering Den förbättrade smidigheten gör skyddet lätt att installera. Tillbehör Apple Watch 2,2 11 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Smartwatch
  3. Tillbehör Apple Watch