Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Du har aldrig sett en klocka som den här

Apple Watch Series 5 GPS + Cellular, 44mm Silver Aluminium Case with White Sport Band

  Art.nr: 1009946
 • 44 mm - GPS + Cellular
 • Always-On Retina-skärm
 • Elektrisk och optisk hjärtsensor
 • Inbyggd kompass och höjdmätare
 • Appen EKG

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Apple Watch Series 5 har en skärm som aldrig slocknar, så du behöver inte lyfta handleden för att se vad klockan är eller få annan information på urtavlan. Den inbyggda kompassen gör det enklare att hitta. Du kan ringa internationella nödsamtal.1 Kolla ditt hjärta med EKG-appen.2 Logga dina träningspass och din aktivitet. Och med den inbyggda mobila uppkopplingen kan du vara uppkopplad med bara klockan³.

De viktigaste funktionerna

 • GPS + Cellular³
 • Always-On Retina-skärm
 • 30% större skärm⁴
 • Simtålig ⁵
 • Appen EKG²
 • Elektrisk och optisk hjärtsensor
 • Inbyggd kompass
 • Höjdmätare ⁵
 • Nödsamtal SOS ⁶
 • Internationella nödsamtal¹
 • Falldetektering
 • S5 SiP med upp till 2× snabbare 64-bitars dubbelkärnig processor ⁴
 • watchOS 6 med aktivitetstrender, Cykelkoll, innovationer för hörselhälsan och App Store på handleden
 • Boett i aluminium

Juridisk information

Utbudet kan variera. Fråga en säljare vilka modeller som är tillgängliga. Vissa armband säljs separat. Apple Watch Series 5 kräver en iPhone 6s eller senare med iOS 13 eller senare.

 1. Funktionen för internationella nödsamtal kräver en Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular). Se vilka länder och regioner som har stöd förfunktionen på apple.com/se/watchos/feature-availability.
 2. EKG-appen kommer med de senaste versionerna av iOS och watchOS på Apple Watch Series 4 eller senare. Information om kompatibilitet finns på apple.com/se/watch. EKG-appen är inte avsedd att användas av personer som är under 22 år.
 3. Abonnemang krävs för tillgång till mobilnätverk. Du måste ha samma mobiloperatör för Apple Watch som för iPhone. Alla mobiloperatörer erbjuder inte företagskonton. Ta reda på mer via din arbetsgivare och mobiloperatör. Roaming är inte tillgängligt utanför täckningsområdet för operatörens mobilnät. Kontakta din mobiloperatör om du vill veta mer.
 4. Jämfört med Apple Watch Series 3.
 5. ISO-standard 22810:2010. Passar för simning och andra aktiviteter på grunt vatten. Rekommenderas inte för vattenaktiviteter i höga hastigheter eller på större djup.
 6. Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) och Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) har mobil uppkoppling som kan användas för nödsamtal.Du kan ringa nödsamtal även på en Apple Watch utan mobil uppkoppling om din iPhone är i närheten, eller om din Apple Watch är ansluten till ett känt wifi-nätverk och du har aktiverat wifi-samtal.
1009946 Apple Apple Watch Series 5 GPS + Cellular, 44mm Silver Aluminium Case with White Sport Band MWWC2KS/A Apple Watch Series 5 har en skärm som aldrig slocknar, så du behöver inte lyfta handleden för att se vad klockan är eller få annan information på urtavlan. Den inbyggda kompassen gör det enklare att hitta. Du kan ringa internationella nödsamtal.1 Kolla ditt hjärta med EKG-appen.2 Logga dina träningspass och din aktivitet. Och med den inbyggda mobila uppkopplingen kan du vara uppkopplad med bara klockan³. De viktigaste funktionerna GPS + Cellular³Always-On Retina-skärm30% större skärm⁴Simtålig ⁵Appen EKG²Elektrisk och optisk hjärtsensorInbyggd kompassHöjdmätare ⁵Nödsamtal SOS ⁶Internationella nödsamtal¹FalldetekteringS5 SiP med upp till 2× snabbare 64-bitars dubbelkärnig processor ⁴watchOS 6 med aktivitetstrender, Cykelkoll, innovationer för hörselhälsan och App Store på handledenBoett i aluminium Juridisk information Utbudet kan variera. Fråga en säljare vilka modeller som är tillgängliga. Vissa armband säljs separat. Apple Watch Series 5 kräver en iPhone 6s eller senare med iOS 13 eller senare.Funktionen för internationella nödsamtal kräver en Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular). Se vilka länder och regioner som har stöd förfunktionen på apple.com/se/watchos/feature-availability.EKG-appen kommer med de senaste versionerna av iOS och watchOS på Apple Watch Series 4 eller senare. Information om kompatibilitet finns på apple.com/se/watch. EKG-appen är inte avsedd att användas av personer som är under 22 år.Abonnemang krävs för tillgång till mobilnätverk. Du måste ha samma mobiloperatör för Apple Watch som för iPhone. Alla mobiloperatörer erbjuder inte företagskonton. Ta reda på mer via din arbetsgivare och mobiloperatör. Roaming är inte tillgängligt utanför täckningsområdet för operatörens mobilnät. Kontakta din mobiloperatör om du vill veta mer.Jämfört med Apple Watch Series 3.ISO-standard 22810:2010. Passar för simning och andra aktiviteter på grunt vatten. Rekommenderas inte för vattenaktiviteter i höga hastigheter eller på större djup.Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) och Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) har mobil uppkoppling som kan användas för nödsamtal.Du kan ringa nödsamtal även på en Apple Watch utan mobil uppkoppling om din iPhone är i närheten, eller om din Apple Watch är ansluten till ett känt wifi-nätverk och du har aktiverat wifi-samtal. Apple Watch 4,5 2 6590 SEK 6590 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Smartwatch
 3. Apple Watch