Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Avancerad GPS-klocka för multisport

Garmin Fenix 3 Grey

  Art.nr: 242975
  • 1,2" Chroma-skärm i färg
  • GPS + GLONASS
  • 3-axlad kompass, höjdmätare och barometer
  • Kvalitativa träningsfunktioner
  • Smartaviseringar från mobilen

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Garmin Fenix 3 är en avancerad GPS-klocka speciellt designad för multisport. Klockan har bland annat en 1,2" Chroma-skärm i färg som även är läsbar i solljus. Smartklockan har dessutom utrustats med en EXO-antenn i rostfritt stål som med GPS + GLONASS ger dig snabb positionering med hög noggrannhet. Klockans navigeringsfunktioner inkluderar bland annat en 3-axlad kompass, höjdmätare, barometer, TracBack och Kurs mot mål. Och med smartavisering kan du ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan från din iPhone eller Android-smartphone.

Avancerade träningsfunktioner

Fenix 3 är fullmatad med träningsfunktioner som visar både din form och kondition. Håll reda på förändringar i din VO2-max för att se hur din kondition förbättras och jämför med dina vänner. Andra fitnessvärden är återhämtningsrådgivare och återhämtningskontroll, plus förutsägning av tävlingstider, som uppskattar din ideala målgångstid.

Anpassad för simning

Men klockan passar inte bara för löpning, den hjälper dig även med bland annat simträningen och skidåkningen. Med Garmin Swim kan Fenix 3 hålla reda på sträcka, tempo, antal simtag med mera. Du anger bara längden på bassängen som du simmar i på klockan och börjar sedan med ditt träningspass. I skiboardläget har du fart, sträcka, fallhöjd och en automatisk åkräknare.

Navigera enkelt

Den här GPS+ABC-armbandsklockan (höjdmätare, barometer och kompass) erbjuder dig kombinerade träningsfunktioner tillsammans med ledande GPS-teknik. Fenix 3 har omfattande navigerings- och spårningsfunktioner, som vägleder dig på och utanför de allmänna vägarna. De inbyggda sensorerna ger information om riktning, höjd och väderförändringar.

Robust konstruktion

Klockan har en skyddande infattning och knappar i rostfritt stål samt ett förstärkt hölje för extra hållbarhet. Fenix 3 har också en Chroma-skärm i färg med hög upplösning som är läsbar i solljus med LED-bakgrundsbelysning, så att du kan komma åt dina data i vilket ljus som helst. Fenix 3 är vattenklassad ned till 100 meter.

Håll kontakten

Med smartavisering kan du ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan, även om du befinner dig mitt i spåret. Fēnix 3 tar emot den trådlösa signalen från din iPhone® eller Android™-smartphone och talar om för dig om du har ett meddelande. Texten visas på dess egna skärm när har tid att läsa den.

Garmin Garmin Fenix 3 Grey 010-01338-01 Garmin Fenix 3 är en avancerad GPS-klocka speciellt designad för multisport. Klockan har bland annat en 1,2" Chroma-skärm i färg som även är läsbar i solljus. Smartklockan har dessutom utrustats med en EXO-antenn i rostfritt stål som med GPS + GLONASS ger dig snabb positionering med hög noggrannhet. Klockans navigeringsfunktioner inkluderar bland annat en 3-axlad kompass, höjdmätare, barometer, TracBack och Kurs mot mål. Och med smartavisering kan du ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan från din iPhone eller Android-smartphone. Avancerade träningsfunktioner Fenix 3 är fullmatad med träningsfunktioner som visar både din form och kondition. Håll reda på förändringar i din VO2-max för att se hur din kondition förbättras och jämför med dina vänner. Andra fitnessvärden är återhämtningsrådgivare och återhämtningskontroll, plus förutsägning av tävlingstider, som uppskattar din ideala målgångstid. Anpassad för simning Men klockan passar inte bara för löpning, den hjälper dig även med bland annat simträningen och skidåkningen. Med Garmin Swim kan Fenix 3 hålla reda på sträcka, tempo, antal simtag med mera. Du anger bara längden på bassängen som du simmar i på klockan och börjar sedan med ditt träningspass. I skiboardläget har du fart, sträcka, fallhöjd och en automatisk åkräknare. Navigera enkelt Den här GPS+ABC-armbandsklockan (höjdmätare, barometer och kompass) erbjuder dig kombinerade träningsfunktioner tillsammans med ledande GPS-teknik. Fenix 3 har omfattande navigerings- och spårningsfunktioner, som vägleder dig på och utanför de allmänna vägarna. De inbyggda sensorerna ger information om riktning, höjd och väderförändringar. Robust konstruktion Klockan har en skyddande infattning och knappar i rostfritt stål samt ett förstärkt hölje för extra hållbarhet. Fenix 3 har också en Chroma-skärm i färg med hög upplösning som är läsbar i solljus med LED-bakgrundsbelysning, så att du kan komma åt dina data i vilket ljus som helst. Fenix 3 är vattenklassad ned till 100 meter. Håll kontakten Med smartavisering kan du ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan, även om du befinner dig mitt i spåret. Fēnix 3 tar emot den trådlösa signalen från din iPhone® eller Android™-smartphone och talar om för dig om du har ett meddelande. Texten visas på dess egna skärm när har tid att läsa den. Garmin smartwatch 5 1 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Smartwatch
  3. Garmin smartwatch