Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Liten och nätt träningsklocka med GPS och sportappar

Garmin Forerunner 45S Black

  Art.nr: 1013360
  • Pulsmätning vid handleden
  • GPS- GLONASS- och Galileo-positionering
  • Lätt och kompakt
  • Sömnövervakning
  • Inbyggda sportappar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Garmin Forerunner 45S är löparklockan som både ger dig GPS och pulsmätning direkt på din handled. Klockan är utrustad med en optisk sensor som mäter pulsen vid handleden dygnet runt, så att du kan springa utan rem. Klockan är liten, lätt och kompakt och har alla löparrelaterade funktioner du behöver. Klockan är perfekt för dig som vill ha full kontroll över allt ifrån träning till kaloriintag och sömn.

Garmin Coach

Pulsmätning vid handleden

De anpassningsbara träningsprogrammen innehåller råd från experttränare och kostnadsfria träningsprogram som anpassas efter dig och dina mål. Träningspassen synkroniseras direkt till klockan.

Klockan mäter din puls kontinuerligt och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter. Den fungerar till och med under vatten.

Inbyggda sportappar

Inbyggd GPS

Variera träningen med aktivitetsprofiler för cykling, simning i simbassäng, inomhusrodd, crosstrainer, trappmaskin och mycket mer.

Registrera var du springer och få relevant statistik, inklusive distans, tempo och intervaller. Inbyggda GPS- GLONASS- och Gallieo-sensorer hjälper dig.

Stressregistrering

Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning.

Registrera din träning

När du är ute mäter Forerunner 45S steg, trappor, intensiva minuter och mycket mer.

Energiövervakning med Body Battery

Musik på handleden

Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.

Ta emot e-post, sms och varningar direkt i klockan när den Smarta aviseringar ihopparad med en kompatibel smartphone.

Smarta aviseringar

Säkerhets- och spårningsfunktioner

Ta emot e-post, sms och varningar direkt i klockan när den Smarta aviseringar ihopparad med en kompatibel smartphone.

Om du känner dig osäker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering din plats till dina nödkontakter.

Synkronisera med Garmin Connect

Överför dina aktiviteter till Garmin Connect för att interagera med ett växande community där människor kan koppla upp sig och tävla – och dela med sig av sina triumfer på sociala medier.

Jämför med liknande produkter

Garmin Forerunner 45S Black

Produkt du jämför: Liten och nätt träningsklocka med GPS och sportappar

Garmin Lily Midnight Orchid/Deep Orchid, Silicone
Lily Cream Gold/White, Silicone
Garmin Fenix 6X Pro Black w/Black Band
Fenix 6X Pro Black w/Black Band
Visa mer
1013360 1013360 Garmin Garmin Forerunner 45S Black 010-02156-12 Garmin Forerunner 45S är löparklockan som både ger dig GPS och pulsmätning direkt på din handled. Klockan är utrustad med en optisk sensor som mäter pulsen vid handleden dygnet runt, så att du kan springa utan rem. Klockan är liten, lätt och kompakt och har alla löparrelaterade funktioner du behöver. Klockan är perfekt för dig som vill ha full kontroll över allt ifrån träning till kaloriintag och sömn.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Garmin CoachPulsmätning vid handledenDe anpassningsbara träningsprogrammen innehåller råd från experttränare och kostnadsfria träningsprogram som anpassas efter dig och dina mål. Träningspassen synkroniseras direkt till klockan. Klockan mäter din puls kontinuerligt och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter. Den fungerar till och med under vatten.Inbyggda sportapparInbyggd GPSVariera träningen med aktivitetsprofiler för cykling, simning i simbassäng, inomhusrodd, crosstrainer, trappmaskin och mycket mer. Registrera var du springer och få relevant statistik, inklusive distans, tempo och intervaller. Inbyggda GPS- GLONASS- och Gallieo-sensorer hjälper dig.StressregistreringSe om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning. Registrera din träningNär du är ute mäter Forerunner 45S steg, trappor, intensiva minuter och mycket mer. Energiövervakning med Body BatteryMusik på handledenMät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila. Ta emot e-post, sms och varningar direkt i klockan när den Smarta aviseringar ihopparad med en kompatibel smartphone. Smarta aviseringarSäkerhets- och spårningsfunktionerTa emot e-post, sms och varningar direkt i klockan när den Smarta aviseringar ihopparad med en kompatibel smartphone. Om du känner dig osäker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering din plats till dina nödkontakter.Synkronisera med Garmin ConnectÖverför dina aktiviteter till Garmin Connect för att interagera med ett växande community där människor kan koppla upp sig och tävla – och dela med sig av sina triumfer på sociala medier. Garmin smartwatch 3 1 1690 SEK 1690 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Smartwatch
  3. Garmin smartwatch