Garmin Venu Black/Slate - Smartwatch med GPS och en ljus, snygg AMOLED-skärm
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smartwatch med GPS och en ljus, snygg AMOLED-skärm

Garmin Venu Black/Slate

  Art.nr: 1009625
  • Pulsmätning vid handleden
  • GPS- GLONASS- och Galileo-positionering
  • Utsökt design och förstklassiga materialval
  • Spotify och Garmin Pay
  • Säkerhets- och spårningsfunktioner
Färg/Variant: Svart/skiffergrå
Sandfärgad/roséguld

3 290:-

Delbetala från 313:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Garmin Venu är smartklockan med utsökt design, förstklassiga materialval och mängder av funktioner. Venu har en ljusstark AMOLED-skärm som har en diameter på 30,4 mm och  skyddas av starka Gorilla Glas 3. Den är byggd för en aktiv livsstil och har ett brett utbud av hälsoregistrering hela dagen. Passar handleder med en omkrets på 125–190 mm.

  • AMOLED-skärm och upp till 5 dagars batteritid i smartwatchläge; upp till 6 timmar i GPS-läge med musik
  • Håll koll på din hälsa dygnet runt med det bredaste utbudet av funktioner för hälsoregistrering hela dagen
  • Hämta enkelt musik till klockan för att lyssna på musik utan att behöva använda telefonen
  • Registrera all din aktivitet och träning med 20 förinstallerade appar för både inomhus- och utomhussporter
  • Få animerade träningspass som är lätta att följa direkt på skärmen
Bäst i test

Bäst i test i Techradar

"The Garmin Venu is packed with all the features you’d expect from a Garmin smartwatch such as GPS and a heart rate monitor, along with a vibrant AMOLED display - the first time this screen type has featured on one of its watches."
Se hela testet.

Energiövervakning med Body Battery™

Se kroppens energinivåer under dagen så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.

Registrering av andning

Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.

Pulse Ox-sensor

Pulse Ox-sensorn mäter syremättnaden i blodet under dagen och när du sover för att se hur väl kroppen absorberar syre.

Avancerad sömnövervakning

Få en helhetsbild av hur du sover med en sammanställning över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt pulsoximetri1 och andningsdata.

Menscykelspårning

Få information om din menstruationscykel direkt på handleden. Du kan se påminnelser om mens, cykelinformation och registrerade symptom för dagen.

Stressregistrering

Se om du har en lugn och balanserad eller stressig dag. Påminnelser om avslappning kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning.

Vätskekontroll

Det är viktigt för hälsans skull att dricka ordentligt med vatten. Registrera ditt dagliga vattenintag och se hur konsekvent du är från dag till dag.

Pulsmätning vid handleden

Klockan mäter kontinuerligt din puls och varnar dig om den inte går ner medan du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter.

Gjord för alla slags upplevelser

Denna smartwatch är gjord för att bäras dygnet runt, med allt från utbytbara band till hållbart Corning® Gorilla® glas 3. Du kan behålla den på när du dyker i vattnet, då den är vattenklassad till 5 ATM. Den vackra AMOLED-skärmen gör klockan levande och lätt att se under alla ljusförhållanden.

En värld av träning

Nu behöver du inte längre leta efter videos eller tränare för demonstrationer av träningspass. Den här klockan har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som du kan visa på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från Garmin Connect™.

En värld fylld av rörelse

Med fler än 20 förinstallerade appar för utomhus- och inomhussporter – bland annat promenader, löpning, cykling, simning i bassäng, golf med mera – kan den här klockan hjälpa dig att mäta all din aktivitet och träning. Du kan till och med skapa egna pass i Garmin Connect-appen.

Andas in

Den här snygga klockan har många nya avslappnande andningstekniker. När du vill slappna av eller fokusera kan du starta en andningsövning och klockan mäter stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas.

Smartaviseringar

Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android™-telefon.

Musik

Du kan enkelt hämta låtar till klockan, till exempel spellistor från ditt Spotify®- eller Deezer-konto (kan kräva abonnemang). Anslut med trådlösa hörlurar (säljs separat) så kan du lyssna utan telefon.

Säkerhets- och spårningsfunktioner

När klockan och telefonen är ihopparade kan din plats skickas till dina kontakter antingen manuellt eller – under utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor, om det behövs.

Tjänsten Garmin Pay™

Susa igenom kassan med Garmin Pay, vår kontaktlösa betalningslösning4, via deltagande leverantörer.

Connect IQ™

Ge klockan personlighet genom att hämta appar, widgets, urtavlor och annat. Det är enkelt och ännu bättre, det är kostnadsfritt.

Garmin Coach

Få en personlig löptränare på handleden utan extra kostnad som hjälper dig att träna inför nästa 5K-, 10K- eller halvmaraton.

Jämför med liknande produkter

Garmin Venu Black/Slate

Produkt du jämför: Smartwatch med GPS och en ljus, snygg AMOLED-skärm

Garmin Lily Midnight Orchid/Deep Orchid, Silicone
Lily Midnight Orchid/Deep Orchid, Silicone
Visa mer