Garmin Vivoactive 4S White/Rose Gold - Mindre smartwatch med GPS för dig med aktiv livsstil
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mindre smartwatch med GPS för dig med aktiv livsstil

Garmin Vivoactive 4S White/Rose Gold

  Art.nr: 1009810
  • Pulsmätning vid handleden
  • Pulse Ox och Body Battery
  • Corning® Gorilla® glas 3
  • Spotify och smartaviseringar
  • Säkerhets- och spårningsfunktioner
Färg/Variant: Vit/ Roséguld
Vit/ Roséguld

2 490:-

Delbetala från 246:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Garmin Vivoactive 4S (40mm) är en smartwatch med GPS som är skapad för att användas dagligen, oavsett om du är på jobbet, gymmet, cyklar, löper, promenerar, simmar, golfar eller liknande. Den har en robust design med fiberförstärkt polymer och Corning® Gorilla® glas 3. Funktioner såsom Pulse Ox1 och Body Battery™ ger dig energiövervakningsfunktioner och genom att mäta andning, menstruationscykel, stress, sömn, puls, hydrering etc

  • Håll ett öga på din hälsa dygnet runt med Pulse Ox och Body Battery™ energiövervakningsfunktioner och genom att mäta andning, menstruationscykel, stress, sömn, puls, hydrering och mer
  • Du kan enkelt hämta låtar till klockan, däribland spellistor från ditt Spotify®- eller Deezer-konto, och ansluta med hörlurar (säljs separat) så att du kan lyssna utan telefon
  • Registrera alla sätt att röra sig på med 20 förinstallerade appar för GPS och inomhussporter – exempelvis yoga, löpning, simning och mycket mer
  • Du får animerade träningspass som är lätta att följa direkt på urtavlans skärm, däribland styrka, konditionsträning, yoga och pilates
  • Batteritid: upp till 7 dagar i smartwatch-läge och upp till 5 timmar i GPS-läge och musikläge

Energiövervakning med Body Battery mäter kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.

Pulse Ox sensor mäter syremättnaden i blodet under dagen och när du sover för att se hur väl kroppen absorberar syre.

Menstruationscykelregistrering i appen Garmin Connect™ kan du mäta din cykel, logga fysiska och känslomässiga symptom och lära dig mer om träning och näring under varje fas i cykeln. Få aviseringar och annat på klockan genom att hämta Connect IQ™-appen.

Med hydreringsmätning kan du logga ditt dagliga vattenintag och hålla dig hydrerad.

Andningsregistrering registrerar hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yoga.

Avancerad sömnövervakning bryter ned natten i lätta, djupa och REM-djupa stadier för att ge dig en fullständig bild av hur du sover.

Stressregistrering kan tala om ifall du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning.

Pulsmätning vid handleden mäter kontinuerligt din puls och varnar dig om den förblir hög medan du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter.

Framtagen för att bäras dagligen

Smartwatch som är gjord för att bäras dygnet runt, från utbytbara band till hållbart Corning® Gorilla® glas 3. Låt den vara på när du dyker i vattnet, eftersom den är vattenklassad till 5 ATM. Garmin Chroma Display™ som alltid är på och är läsbar i solsken gör det enkelt för dig att se under alla ljusförhållanden. Lägg till batteritid i upp till 8 dagar i smartwatchläge och upp till 6 timmar i GPS-läge med musik och du har en klocka du aldrig vill ta av dig.

Animerade träningspass på handleden

Nu behöver du inte längre leta efter videor eller tränare för demonstrationer av träningspass. Den här klockan har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som du kan visa på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta mer från Garmin Connect.

Alla aktiviteter du gillar

Med fler än 20 förinstallerade GPS- och inomhusaktivitetsprofiler – däribland promenad, löpning, cykling, simning i bassäng, golf med mera – kan den här klockan hjälpa dig att mäta alla sätt du rör dig på. Du kan till och med skapa egna pass i onlinenätverket Garmin Connect.

Ta ett andetag

Den här klockan erbjuder en mängd olika strukturerade andningsövningar. När du vill slappna av eller fokusera kan du starta en andningsövning och klockan mäter stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas.

Smartaviseringar

Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android™-telefon.

Musik

Du kan enkelt hämta låtar till klockan, däribland spellistor från ditt Spotif eller Deezer-konto (abonnemang kan krävas). Anslut med trådlösa hörlurar (säljs separat) så kan du lyssna utan telefon.

Säkerhets- och spårningsfunktioner

När klockan och telefonen är ihopparade kan din plats skickas till dina kontakter antingen manuellt eller – under utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor, om det behövs.

Garmin Pay™

Susa igenom kassan med Garmin Pays kontaktlösa betalningslösning4 via deltagande leverantörer.

Connect IQ

Ge klockan personlighet genom att hämta appar, widgets, urtavlor och annat. Det är enkelt och ännu bättre, det är kostnadsfritt.

Garmin Coach

Få en personlig löptränare på handleden utan extra kostnad som hjälper dig att träna inför nästa 5K-, 10K- eller halvmaraton.

Jämför med liknande produkter

Garmin Vivoactive 4S White/Rose Gold

Produkt du jämför: Mindre smartwatch med GPS för dig med aktiv livsstil

Garmin Lily Midnight Orchid/Deep Orchid, Silicone
Lily Midnight Orchid/Deep Orchid, Silicone
Visa mer