Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentät smartwatch med två veckors batteritid

Huawei Watch GT Svart

  Art.nr: 1006113
  • 1,39" AMOLED-skärm
  • Pulsmätare och aktivitetsmätning
  • GPS & Bluetooth
  • 8 MB RAM + 128 MB ROM
  • Vattentät för simning & snorkling

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Huawei Watch GT har nästan allt du kan tänka dig i en klocka. Via en 1,3" AMOLED-skärm på din handled får du tillgång till allt som händer i din smartphone, en pulsmätare, GPS, höjdmätare och en aktivitetsmätare som gör avancerade träningsanalyser och peppar dig till bättre välmående. Med Watch GT får du en mängd smarta funktioner i en snygg klocka, självklart med vattentät design och dessutom med ett batteri som ger dig upp till två veckors användningstid på en enda laddning.

Modernt inre i klassiskt yttre

Smarta och moderna funktioner möter klassisk och tidlös design i Huawei Watch GT. Rund urtavla endast 10,6 mm tunn med keramisk boett och hölje i rostfritt stål gör denna smartwatch förklädd till ett klassisk armbandsur som gör den lika mycket till en modeaccessoar som funktionell smartklocka. Klockan passar lika bra på jobbet som på gymmet, vardag och fest.

Sitt traditionella utseende till trots så är framsidan av klockan en 1,3-tums AMOLED-skärm med pekfunktioner som ger dig tillgång till ett högteknologiskt och avancerat inre. Istället för kugghjul och analoga visare finns här en processor, RAM-minne, sensorer och egenutvecklat operativsystem som agerar som en liten smart dator, direkt på din handled. 
Klockan har även två sidoknappar som även de smälter in i den klassiska looken, men som fungerar som "hem-knapp" och en snabb-knapp till olika aktivitetsval.

Klockan kan hänga med dig dag som natt och under nästan vilken aktivitet du än gör. Watch GT är vattentät ner till 50 meter och gjord i hållbara material för att stå emot vardagligt användande och olyckshändelser. Armbandet passar alla med omkrets på handleden mellan ca 14-21 cm.

Huawei Watch GT

Digital urtavla

AMOLED-skärmen har en upplösning på 454 x 454 pixlar, är både ljusstark och tydlig i färger och kontrast för att vara lätt att avläsa oavsett omgivningsljus. Den har pekfunktioner likt en smartphone; svep och tryck för att välja funktioner och visa insamlad data. 

Du kan välja mellan olika urtavlor och anpassa klockan efter din stil och önskemål. Tryck ditt finger på skärmen och håll inne några sekunder för att svepa och välja mellan 11 olika utseenden.

Skärmen slocknar automatiskt när du inte behöver den, och vaknar direkt när du lyfter upp armen för att se hur mycket klockan är eller läsa en notis från din telefon. 

Smartwatch med notifikationer från mobilen

Via Bluetooth synkroniseras klockan med din smartphone för att skicka all insamlad data och ta emot aviseringar från mobilen. Huawei Watch GT är kompatibel med både Android (4.4 och senare) och iOS (9.0 och senare). Ladda ner Huaweis mobilapp Huawei Health för att få sammanställd statistik, överblick, framsteg och mål och sköta inställningar för klockan i din mobil.

Ihopparad med din mobil får du notifikationer som exempelvis inkommande text-meddelanden och samtal. Brukar du glömma var du la din mobil? Svep ner från skärmens ovansida och välj Hitta telefon. Din mobil kommer då ge ifrån sig en signal så att du ska lätt kan hitta den.

Aktivitetstracking med pulsmätning

Oavsett om du vill ta din träning till nästa nivå, vill ha lite mer koll eller behöver lite mer pepp och motivation så kan Huawei Watch GT hjälpa dig att nå dina mål. Genom att trycka på den nedre sidoknappen kommer du direkt till en lista med olika träningsval och aktiviteter. Välj mellan flera olika sportlägen både för utomhus- och inomhusträning, exempelvis löpning, klättring, simning och cykling. Klockan loggar dina träningspass och visar resultatet i appen där du kan följa din utveckling och framgångar.

Watch GT mäter även vardagsmotionen genom att räkna dina steg, mäter hur långt du går varje dag och hur mycket stillasittande du har. Klockan har även koll på din maxpuls under intensiva aktiviteter eller stressiga perioder. Tack vare inbyggd pulsmätare på baksidan av klockan kan du i realtid och i efterhand se hur din puls har jobbat under både träning och vila. Huawei använder TruSeen™ 3.0-teknik med självlärande algoritmer och innovativa sensorer för att effektivt mäta din puls med hög precision.

Få coachning i realtid och bli en bättre löpare, oavsett om du är nybörjare eller van att springa. Watch GT visar tid, distans, puls och tempo direkt i skärmen under löprundan, sparar dina rekord och ger dig kontinuerlig återkoppling. Räkna ut ditt VO2 Max och se hur du förbättras. 

Exakt positionering via GPS och höjdmätare

Se exakt var din senaste löparrunda gick eller hur lång morgonens promenad med hunden var. Huawei Watch GT stödjer tre satellitpositionseringssystem (GPS, GLONASS och GALILEO) för att erbjuda exakt och snabb positionering världen över.

Klockan har även inbyggd barometer, kompass och höjdmätare. Den är gjord för långa vandringar i kuperad terräng eller stora höjdskillnader och visar dina turer med 3D-distans.

Två veckors batteritid

Med Watch GT gör Huawei det som ingen annan smartwatch lyckats med - en riktigt grym batteritid. Tack vare dubbla chipsets har Huawei lyckats pressa batteritiden till långt över många konkurrenter. Gå upp till 30 dagar* på en enda laddning. Med inaktiverad pulsmätning och GPS kan du fortfarande logga dina träningspass och ta emot notiser och samtal från din mobil. 
Även med pulsövervakning kan du gå upp till två veckor* utan att behöva ladda batteriet. Med kontinuerlig aktivitetsspårning och aktiverad pulsmätning och GPS når klockan upp till 22 timmars batteritid.

Huawei Watch GT laddas via medföljande magnetiska laddkontakt som ansluts till valfri USB-strömkälla (ingår ej).

* Batteritiden kan variera beroende på hur du använder din klocka.

Automatisk sömnövervakning

Inte bara rörelse och träning är viktig för ditt välmående utan även sömnen. Huawei Watch GT mäter även hur du sover och visar dina sömncykler med grafer och statistik.
Huawei har dessutom samarbetat och gjort en studie ihop med Harvard Medical School CDB Center där man utvecklat ett program för sömnövervakning av alla sömncykler. Resultatet blev Huawei TruSleep™ 2.0 som kan känna igen vanliga sömnproblem och dessutom hjälpa dig genom att ge tips och förslag på hur du kan förbättra din sömn.