Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentät smartwatch med hjärtfrekvensmätare

Dr Viva Smartwatch CS200 RoseGold

  Art.nr: 1014339
  • Batteritid 5 - 7 dagar
  • Vattentät klassificering: 5ATM
  • 1.3 tums skärm
  • Utbytbara remmar
Färg/Variant: Rosé
Svart
Rosé

499:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dr.Viva Smartwatch CS200 är en mångsidig och vattentät smartwatch som är ett utmärkt hjälpmedel för dig i vardagen med notifikationer från din smartphone men även en utmärkt träningspartner som har koll på dina vitala data i varierande situationer från träning till sömn. Klockan är kompatibel med både Android- och iOS-enheter.

Bra till träningen

Hjärtfrekevensmätare

Med inbyggd PPG-hjärtfrekvenssensor i kombination med hjärtfrekvens-algoritm kan klockan noggrant övervaka din hjärtfrekvens under användning. Klockan kan övervaka din 24-timmars realtidshjärtrekvens och du kan välja att slå på eller av funktionen. Du kan även ställa in den övre och nedre gränsen för hjärtfrekvensen i appen. Om din hjärtfrekvens är lägre än den nedre gränsen eller högre än den övre gränsen under träning, kommer klockan att påminna dig. Fem hjärtfrekvenszoner visas under träning och alla detaljerade data kan visas efter anslutning och synkronisering till appen. Hjärtfrekvensdata kan synkroniseras med Apple Health.

Kontrollera din sömndata

Väljer du att sova med klockan på dig kan du kontrollera din sömndata som övervakas i appen när du stiger upp på morgonen. Klockan går in i sömnövervakning från 20:00 till 09:00 nästa dag. Sömnövervakningen kommer att stoppas efter att du har stigit upp och rört dig i 5-10 minuter. Klockan registrerar inte data om sömn på dagtid.

Simregistrering

För at du skall kunna följa dina framsteg vid träning genom simning finns det två olika simningslägen på CS200-klockan. Du kan använda fritt läge för öppet vatten och ett poolläge. Klockan kan spela in simdistans, SWOLF, tagdata, genomsnittlig takt och andra data. Din smartwatch kan används endast vid just simning och om du bär den när du dyker kan den däremot ta skada. Hjärtfrekvensen kan inte mätas vid simning och touchskärmen stängs automatiskt av vid användning av simlägen.

Vattentät klassificering: 5ATM

Enhetens vattentäta prestanda är inte permanent, den kan minska över tiden. Enheten kan användas vid tvätt av händer, simning i grunt vatten eller under regniga dagar, men stöder inte varmvattendusch, dykning, surfing etc. Den har inte vattentät effekt på frätande vätskor som havsvatten, sura och alkaliska lösningar och kemiska reagenser.

Vattentät klassificering: 5ATM

Rekommendationer är att undvika tvålvatten, duschgel, tvättmedel, parfym, lotion, olja etc. Heta och fuktiga utrymmen som varma bad och bastu kan även ha negativ inverkan på din smartwatch.

Utbytbara remmar

Skulle du vilja anpassa din klocka kan du enkelt ta bort remmarna från den genom att skjuta snäpplåset i sidled på remmen. Det du behöver är nya remmar med motsvarande låsning och en bredd på 20 mm om du vill byta ut dom.

Smidig laddning

Batteritiden på 5-7 dagar fyller du enkelt på vid behv genom att anslut den magnetiska laddningskabel på klockans baksida. Anslut sedan laddningskabeln till en USB-port på en dator, laddningsdocka eller powerbank för laddning. Klocka och kabel medföljer vid köp men strömkälla säljs separat.

Smidig laddning

Specifikationer:

  • Ingår i förpackningen: Smartwatch | laddkabel | bruksanvisning
  • Storlek: 40 x 35 x 8.5mm
  • Vikt: 38.5 g