Huawei Watch Classic Leather - Smartwatch med pulsmätare i klassiskt klockutseende
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smartwatch med pulsmätare i klassiskt klockutseende

Huawei Watch Classic Leather

  Art.nr: 230773
  • Klassiskt armband i äkta läder
  • Smartwatch-funktioner
  • Android Wear kompatibel med iOS och Android
  • 1,4" AMOLED-skärm med safirglas
  • Pulsmätare, barometer, gyroskop och accelerometer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gillar du inte de typiska smala aktivitetsarmbanden eller vill inte ha både ett armbandsur och ett aktivitetsarmband? Huawei Watch är en smartwatch med lösningen, som kombinerar de moderna digitala funktionerna i ett träningsarmband som ser ut precis som en armbandsklocka med en rund urtavla och klassiska armband i läder eller rostfritt stål. På så sätt slipper du ha dubbla armband eller kompromissa med designen.

Design och material

Huawei har lagt ner mycket tid på design och utseende. Klockan har utformats under minutiösa former för att förena modern teknik med utseendet från ett klassiskt schweiziskt armbandsur. Vad som ser ut som en vanlig urtavla är i själva verket en 1,4" AMOLED-skärm med flera olika displayutseenden att välja mellan, och som visar dig en mängd information förutom tiden.
Diametern för skärmen är 42 mm för att vara stor nog att vara tydlig, men liten nog att se snygg ut på alla typer av handleder. Urtavlan ramas in av kallsmitt 316L rostfritt stål och täcks av reptåligt safirglas.
Det 18 mm breda armbandet är tillverkat av mjukt äkta läder med dekorativa sömmar.
Resultatet är en aktivitetsklocka, förklädd till klassiskt armbandsur, som passar att bära dygnet runt, både på gymmet eller restaurangmiddagen.

Klassiskt utseende, modernt inre

Låt dig inte luras av det tidlösa utseendet, för under skalet gömmer sig modern teknologi och funktioner. En 1,2 GHz Snapdragon 400 Quad Core-processor och 512 MB ramminne gör användarupplevelsen snabb och problemfri. 4 GB lagringsminne tillåter dig att ladda ner till exempel musik eller olika displayutseenden.

För både Android och iOS

Huawei Watch använder sig av Android Wear som operativsystem, som är kompatibelt med alla Android-telefoner (Android 4.3 och senare) och också en av de första klockorna som fungerar med iPhones (iOS 8.2 och senare).

Som att ha din mobil på armen

Tack vare alla smartwatchfunktioner är Huawei Watch nästan som ha din mobil direkt på handleden. Via Bluetooth- och WiFi-koppling kan du läsa av och till och med svara på dina meddelanden och mail, se vem som ringer, få kalendernotiser, läsa anteckningar, få GPS-anvisningar och mycket mer. Android Wear fungerar med en mängd olika appar, till exempel WhatsApp, Messenger, Google Calender, Google Maps och Google Translate.

Du kan till och med ladda ner musik och lyssna på (Bluetooth-hörlurar krävs) eller lyssna via olika musikappar som till exempel Google Play Music.
Allt detta utan att behöva plocka upp telefonen (men det krävs att du har telefonen inom räckvidd för Bluetooth).

Din träningskompis i vått och torrt

Huawei Watch är din träningskompis som följer med dig var du än går och vad du än gör. Via displayen får du realtidsstatistik över din träning och vardagsmotion såsom antal steg, kaloriförbrukning, aktiva minuter med mera. Tack vare den inbyggda pulsmätaren på baksidan av klockan kan Watch mäta av din puls direkt på handleden.
En känslig 6-axlig rörelsesensor (gyroskop+accelerometer) håller koll på din verksamhet och vet när du promenerar, springer eller klättrar.

IP67-klassning innebär att klockan är damm- och vattentät ner till en meters djup. 
Huawei Watch samspelar med flertalet träningsappar som till exempel Runkeeper, Strava, Google Fit med flera.

En urtavla för varje personlighet

Android Wear kan se ut nästan hur du vill. Du kan välja att ladda ner tusentals olika diskplayvarianter, allt ifrån en klassisk urtavla, enkla och stilrena eller färgglada, till grafiska mönster, spelinspirerade eller andra fantasifulla och retroaktiva designer. 

Batteri och laddning

Watch drivs av ett 300 mAh litiumjon-batteri som ger en batteritid på upp till två dagar. Med snabbladdning laddas batteriet upp till 80% på bara 45 minuter.