LG Watch Urbane Silver - Stilfull smartwatch med en rund 1,3"-skärm
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilfull smartwatch med en rund 1,3"-skärm

LG Watch Urbane Silver

  Art.nr: 216567
  • 1,3" P-OLED-skärm
  • 1,2GHz fyrkärnig processor
  • Rostfritt stål & armband i läder
  • 512MB RAM
  • Damm- och vattentät (IP67)

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG Watch Urbane är en ny, sofistikerad smartwatch med en helt rund P-OLED-skärm. De många smarta funktionerna tillsammans med den eleganta designen, gör klockan till något alldeles extra. Med Watch Urbane får du all information du behöver, direkt på armen. Du kan till exempel se vem som ringer, läsa notifieringar och pausa musiken. Klockan är även kompatibel med flera av de mest populära tränings-apparna, vilket ger dig en flexibel och användarvänlig smartwatch.

Elegant design

LG Watch Urbane bygger på en 1,3 tum stor P-OLED-skärm, den tydliga skärmen gör att det blir enkelt att läsa notifieringar och använda appar/funktioner. Klockan är designad i silverfärgat rostfritt stål och levereras med ett svart armband i sytt läder. Modellen har som man tydligt ser, hämtat inspiration från klassiska armbandsur. Vilket gör Watch Urbane till en stilfull och bekväm accessoar för alla veckans dagar.

Funktioner

Det tryckkänsliga användargränssnittet i Android Wear ger dig all information du behöver, direkt på armen. Du kan till exempel se vem som ringer, läsa notifieringar, pausa musiken eller få vägbeskrivningar via Google Maps. Klockan är kompatibel med smartphones baserade på Android 4.3 eller senare.

Specifikationer

LG Watch Urbane har givits flera kraftfulla specifikationer, exempel på dessa är bland annat den fyrkärniga 1.2GHz-processorn. Andra exempel är: 512MB RAM, 4GB internminne och ett 410mAh stort batteri. Allt för att din smartwatch-upplevelse ska bli så smidigt som möjligt.