Motorola Moto 360 Leather Black 42mm - Stilren smartklocka med stort app-utbud
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilren smartklocka med stort app-utbud

Motorola Moto 360 Leather Black 42mm

  Art.nr: 225722
  • Tidlös och snygg design
  • Äkta läder och rostfritt stål
  • Röststyrning
  • Stegräknare och pulsmätare
  • Appar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Motorola Moto 360 2nd Generation är en smart-klocka som trots sina många funktioner och höga prestanda fortfarande har behållit den tidlösa designen hos ett vanligt armbandsur. Detta samtidigt som den sitter säkert och komfortabelt runt din handled. Materialet som Moto 360 2nd Generation är uppbyggd av är av högsta standard, med äkta läder-band samt rostfritt stål och repsäkert glas kan du alltid känna dig trygg och samtidigt få en känsla av kvalitet. Klockan fungerar dessutom över WIFI när man inte har sin mobiltelefon till hands. 

Notiser på ett nytt sätt

Få notiser på ett enklare sätt med Moto 360 2nd Generation. Få uppdateringar med relevanta nyheter och meddelanden direkt på din handled.  Kopplat till Gmail, Google Maps och många andra appar ser du notiser på ett nytt och enkelt sätt.

Röststyrning

Med Motorola Moto 360 2nd Generation kan du styra klockan bara genom att använda din röst. Detta gör det lättare att använda klocka vid de tillfällen då du har händerna fulla. Skicka SMS, lägg in en påminnelse eller kolla vädret, allt med din röst.

Hälsa

Om du tycker om att träna och vill hålla ett öga på din hälsa, så är Moto 360 2nd Generation verkligen något för dig. Med inbyggd stegräknare och pulsmätare kommer du alltid veta precis hur mycket du har presterat under ditt träningspass eller hur många steg du har tagit under dagen. Detta gör att du kan sätta upp dagliga mål, och ta ett steg mot en sundare vardag.

Appar

Till din klocka finns det ett ökande antal av smarta appar som kommer underlätta i din vardag. Med allt ifrån Spotify till navigering och kalender kommer alltid ha koll på senaste uppdateringarna samt veta vad som ligger framför dig. 

Trådlös-laddning

Njut av ett batteri som håller hela dagen. Placera bara Moto 360 2nd Generation när dagen är slut i den medföljande, trådlösa laddaren så är klockan redo att användas till dess fulla kapacitet morgonen efter. Medan klockan laddas visar den tid, vilket gör den perfekt att ha på nattduksbordet.