Samsung Galaxy Gear S2 - Snygg smartwatch med inbyggd pulsmätare
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snygg smartwatch med inbyggd pulsmätare

Samsung Galaxy Gear S2

  Art.nr: 224474
  • 1,2" rund skärm med gorillaglas
  • WiFi och NFC
  • IP68 damm- och vattentät
  • 1 GHz tvåkärnig processor
  • Snygg design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy Gear S2 är en snygg och väldesignat smartwatch, och under det tåliga gorillaglaset gömmer sig extraordinära funktioner. Detta är en smartwatch med stegräknare, pulsmätare, barometer, gyrosensor och mycket, mycket mer.

Snyggt utseende, modernt inre

Samsung Galaxy Gear S2 kommer i två varianter, denna som har en mer modern och minimalistisk look. Och en med mer klassiskt, sofistikerat utseende som för tankarna till ett traditionellt armbandsur.

Urtavlan är i själva verket en 1,2" färgdisplay med pekskärm. Välj app, scrolla och zooma med bara en vridning. På sidan sitter fysiska hem- och bakåtknappar. Gear S2 har en tunn design i rostfritt stål och tåligt gorillaglas över skärmen.


Håller koll på din mobil

Anslut denna smartwatch med din smartphone via Bluetooth eller koppla upp den mot WiFi och få tillgång till sms, appar och notifikationer direkt på handleden. Se vem som ringer, läs inkommande meddelanden och få notiser om vad som händer i din smartphone, direkt och lätt åtkomligt på armen. Galaxy Gear S2 är kompatibel med Android 4.4 och högre. Tizen OS låter alla sensorer utnyttjas till max och kan köra appar självständigt utan koppling till din smartphone.

Din egna personliga tränare

Gear S2 är en perfekt träningskompis som mäter steg och puls, och håller till och med reda på vatten- och koffeinintag. Följ din träning med en 24-timmars aktivitetslogg och upptäck nya appar optimerade för den runda designen, till exempel S Health eller Nike+.

Specifikationer

Till att börja med är Gear S2 helt damm- och vattentät med IP68-klassning, den högsta som går att få. Klockan har en tvåkärnig 1 GHz-processor och 512 MB ramminne, och dessutom 4 GB internt lagringsutrymme för mängder av appar och musik.Batteriet är ett 250 mAh Li-Ion-batteri som ger dig 2-3 dagars användning innan det är dags för laddning. Laddar gör du trådlöst i den medföljande dockan.