Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Häftig smartklocka med Wear OS och Google Assistant

TicWatch E Ice

  Art.nr: 1004241
 • Google Wear OS för både iOS & Android
 • Damm- och vattentålig (IP67)
 • GPS och pulsmätning
 • Upp till 2 dagars batteritid
 • Utbytbar rem

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mobvoi Ticwatch är ett perfekt tillbehör för en aktiv livsstil men även till vardags. Ticwatch är utrustad med Wear OS ifrån Google, med det kan du själv enkelt skräddarsy och välja din egna urtavla och många andra häftiga funktioner så som GPS, röststyrda meddelanden och strömma musik direkt i klockan. Detta är bara några av funktionerna i Mobvoi Ticwatch.

Designad att passa din livsstil

Mobvoi Ticwatch är utrustad med ett yttre som är anpassat för en aktiv livstil, samtidigt har en prisvinnande design och sin lätta vikt ett perfekt tillbehör i vardagen. 

Upplev Google Wear OS

Google Wear OS är ett smidigt operativsystem som även har stöd för Google Assistant vilket gör det enkelt att föra noteringar, meddela vänner och familj eller att boka in ett möte med hjälp av röststyrning. Blanda din favoritspellista, dimma dina Philips Hue-lampor med bara din röst eller fråga din assistent på Google Home för att strömma Netflix till din TV med Chromecast. Upptäck fler tjänster och smarta enheter som fungerar tillsammans med Wear OS.

IP67-klass 

Mobvoi Ticwatch är IP67-klassad vilket underlättar att kunna använda den dagligen i så väl som arbete och fritid. Man behöver därför inte vara rädd för att använda den under en regnig dag eller att man duschar med den.

Smart träningsassistant

Med Mobvoi Ticwatch kan du ha koll på din hjärtfrekvens och steg, beräkna kalorier som bränns, mäta näringsintag och hantera ditt träningsprogram oberoende av din telefon. Med sin förbättrade inbyggda GPS kan Ticwatch S & E också kartlägga din träningsrutin.

Titta även på

(6 st)
 • Design som ett klassiskt armbandsur
 • Analog urtavla med diskret display
 • Aktivitetsspårning och sömnregistrering

1 990:-

Titta även på

(6 st)
 • Design som ett klassiskt armbandsur
 • Analog urtavla med diskret display
 • Aktivitetsspårning och sömnregistrering

1 990:-

TicWatch TicWatch E Ice M6200000TxB4 Mobvoi Ticwatch är ett perfekt tillbehör för en aktiv livsstil men även till vardags. Ticwatch är utrustad med Wear OS ifrån Google, med det kan du själv enkelt skräddarsy och välja din egna urtavla och många andra häftiga funktioner så som GPS, röststyrda meddelanden och strömma musik direkt i klockan. Detta är bara några av funktionerna i Mobvoi Ticwatch. Designad att passa din livsstil Mobvoi Ticwatch är utrustad med ett yttre som är anpassat för en aktiv livstil, samtidigt har en prisvinnande design och sin lätta vikt ett perfekt tillbehör i vardagen.  Upplev Google Wear OS Google Wear OS är ett smidigt operativsystem som även har stöd för Google Assistant vilket gör det enkelt att föra noteringar, meddela vänner och familj eller att boka in ett möte med hjälp av röststyrning. Blanda din favoritspellista, dimma dina Philips Hue-lampor med bara din röst eller fråga din assistent på Google Home för att strömma Netflix till din TV med Chromecast. Upptäck fler tjänster och smarta enheter som fungerar tillsammans med Wear OS. IP67-klass  Mobvoi Ticwatch är IP67-klassad vilket underlättar att kunna använda den dagligen i så väl som arbete och fritid. Man behöver därför inte vara rädd för att använda den under en regnig dag eller att man duschar med den. Smart träningsassistant Med Mobvoi Ticwatch kan du ha koll på din hjärtfrekvens och steg, beräkna kalorier som bränns, mäta näringsintag och hantera ditt träningsprogram oberoende av din telefon. Med sin förbättrade inbyggda GPS kan Ticwatch S & E också kartlägga din träningsrutin. Smartwatch övriga 4,3 6 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Smartwatch
 3. Smartwatch övriga