Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robust och vattentät smartwatch med eSIM & GPS

Samsung Galaxy Watch 46mm LTE Silver

  Art.nr: 1004443
  • 1,3" SuperAMOLED-skärm
  • 4 dagars batteritid
  • Vattentät ner till 50 meter
  • Fungerar med både Android- och iOS-mobiler
  • Kompatibel med Samsung Pay

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy Watch 46mm Silver är en tålig smartwatch som både är vattentät ner till 50 meter* och tillverkad enligt MIL-STD-810G. Inbyggt eSIM låter dig vara uppkopplad överallt, även utan telefon, GPS trackar dina löparrundor och ser var du är, pulsmätare håller koll på både stressnivå, träning och sömn, inbggd WiFi och Bluetooth gör Galaxy Watch till en förlängning av din mobil, oavsett om du har en Android eller iOS-mobil och kraftfullt batteri ger dig upp till fem dagars användningstid. Allt är förpackat i en design som får Galaxy Watch 46 mm att se ut som ett klassiskt och traditionellt armbandsur för att vara din kompanjon överallt, var du än gör och är.

Samsung sigill - Approved for Nordic operators

Samsung sigill

När du köper Samsung Galaxy Watch hos NetOnNet kan du vara säker på att den är testad och verifierad av Samsung Electronics, märkt med detta sigill. Det innebär att produkten utnyttjar nätet och de tjänster som erbjuds i Norden maximalt, exempelvis samtal över WiFi, 4G, Samsung Pay och övergångar mellan olika datanät och plattformar (t ex GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE,VoWiFi). 

Vattentät konstruktion i klassisk design

Galaxy Watch har en design som kan lura de flesta för en traditionell, analog armbandsklocka med en rund urtavla på 46 mm i diameter och boett i rostfritt stål. Det medföljande armbandet är i tillverkat i silikon som ligger skönt runt handleden och är resistent mot både vatten och repor. Armbandsfästet är av 22 mm standardtyp så det passar med nästan vilket klockarmband som helst. Resultatet är en klocka som funkar lika bra på bröllop som under en tuff löparrunda. 

Självklart är hela klockan vattentålig enligt 5 ATM* så du både kan genomföra löprundor i regn, duscha utan att ta av dig klockan och till och med simma med klockan - både i pool, söt- och saltvatten. Galaxy Watch är dessutom testad och godkänd enligt den amerikanska militärstandarden MIL-STD-810G. Det innebär att den testats för att fungera i högt lufttryck, fukt, regn, starkt solsken och i olika temperaturer med mera. 

Samsung Galaxy Watch vattentålig för att kunna simma med

Uppkopplad till mobilnätet

Med Galaxy Watch LTE är du uppkopplad mot mobilnätet via klockan utan att ha din mobil i närheten, tack vare inbyggt eSIM. eSIM är ett elektroniskt simkort som är inbyggt i klockan. Det fungerar likt ett traditionellt simkort, med skillnaden att inget fysiskt simkort behöver matas in i produkten utan det är inbyggt och aktiveras digitalt.
Med aktiverat eSIM kan du ringa samtal och ta emot meddelanden direkt från handleden - perfekt när du inte vill ha telefonen med dig eller befinner dig i ett läge där du inte kan ta fram mobilen.
Du kan ha samma nummer till ditt eSIM som till din vanliga mobiltelefon. eSIM är inbyggt i alla Galaxy Watch-modeller som säljs av auktoriserade återförsäljare på den nordiska marknaden. Din operatör måste stödja eSIM för att du ska kunna använda funktionaliteten, så kontakta din operatör för att se om du kan komma igång redan idag.

Din träningskompis på handleden

Galaxy Watch är så mycket mer än en klocka som visar tiden - det är din träningskompis som hjälper dig röra dig mer eller hålla dig i form. Klockan känner av när du börjar röra dig och uppmuntra dig och även påminna dig vid inaktivitet och föreslå stretchövningar.
Tack vare att Galaxy Watch är med dig hela dagen registreras all din aktivitet, från enkel vardagsmotion och spring i trappor till träningspassen på gymmet eller löprundan. Galaxy Watch kan automatiskt känna igen flera olika träningsformer, och du kan även ställa in 17 olika träningsformer och skapa ditt eget styrketräningsschema manuellt.

Klockan har en inbyggd pulsmätare och GPS som gör att du kan följa din träning under både löprundan och på gymmet. GPS-funktionen har utvecklats ytterligare för att att ge dig geografiskt styrda notifikationer, om du exempelvis vill ha en uppdatering när du går förbi din lokala matbutik och något saknas i kylskåpet.

Sov gott

Galaxy Watch är med dig varje dag och ser till att du mår bra, att du rör på dig och håller stressen på en lagom nivå, men inte bara det. Klockan är med dig dygnet runt och övervakar även din sömn och hjälper dig att lära dig mer om din sömn, för att du ska kunna prestera på topp även nästa dag.
Klockan känner av och analyserar din sömn med hjälp av dina rörelser och ändringar i puls när du sover.
Ställ in om du vill ha Sömnrapportaviseringar när klockan har analyserat ditt sömnmönster.

Ta musiken med dig

Ge dig ut på löprunda och lämna mobilen hemma utan att stå utan musik. Importera musikfiler direkt till klockan till interminnet eller streama musik tack vare inbyggt eSIM. Via Spotify Offline (kräver Premium-abonnemang) når du dina spellistor och favoritlåtar även utan telefon. Anslut trådlösa hörlurar (säljs separat) för att njuta av din musik vart du än går.

Anpassa urtavlan och håll alltid koll på tiden

Du kan välja mellan en mängd olika utseenden på din Galaxy Watch's urtavla. Ladda ner fler urtavlor från Galaxy Apps i din smartphone, eller använd ett eget foto från ditt bildgalleri.

Med Samsungs Always on-display har du alltid koll på hur mycket klockan är. Du behöver inte trycka på någon knapp, vrida på handleden eller liknande för att se tiden, skärmen är alltid på. Du kan välja att se hela displayen, eller ställa in att endast klockan visas. Always on-display påverkar batteritiden.

Betala med handleden

Lämna plånboken hemma och betala med klockan. Galaxy Watch stöder Samsung Pay så du kan betala med klockan på NFC-kompatibla betalterminaler.

Lång batteritid

Galaxy Watch har en lång batteritid som på en enda laddning låter dig svara på samtal, meddelanden, lyssna på musik med en batteritid på upp till 3 dagar.


* 5 ATM vilket innebär att den teoretiskt tål nedsänkning till 50 meters vattendjup och i praktiken klarar simning i grunt vatten.

Glöm inte försäkring ifall oturen är framme
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme

Jämför med liknande produkter

Samsung Galaxy Watch 46mm LTE Silver

Produkt du jämför: Robust och vattentät smartwatch med eSIM & GPS

Samsung Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum LTE Silver
Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum LTE Black
Samsung Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum BT Black
Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum BT Black
Samsung Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum LTE Silver
Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum LTE Silver
Samsung Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Silver
Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Silver
Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Silver
Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Silver
Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Black
Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Black
Samsung Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Bronze
Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Bronze
Samsung Galaxy Watch Active2 (40mm) Aluminum LTE Black
Galaxy Watch Active2 (40mm) Aluminum LTE Black
Visa mer
1004443 1004443 Samsung Samsung Galaxy Watch 46mm LTE Silver SM-R805FZSANEE Samsung Galaxy Watch 46mm Silver är en tålig smartwatch som både är vattentät ner till 50 meter* och tillverkad enligt MIL-STD-810G. Inbyggt eSIM låter dig vara uppkopplad överallt, även utan telefon, GPS trackar dina löparrundor och ser var du är, pulsmätare håller koll på både stressnivå, träning och sömn, inbggd WiFi och Bluetooth gör Galaxy Watch till en förlängning av din mobil, oavsett om du har en Android eller iOS-mobil och kraftfullt batteri ger dig upp till fem dagars användningstid. Allt är förpackat i en design som får Galaxy Watch 46 mm att se ut som ett klassiskt och traditionellt armbandsur för att vara din kompanjon överallt, var du än gör och är. Samsung sigill När du köper Samsung Galaxy Watch hos NetOnNet kan du vara säker på att den är testad och verifierad av Samsung Electronics, märkt med detta sigill. Det innebär att produkten utnyttjar nätet och de tjänster som erbjuds i Norden maximalt, exempelvis samtal över WiFi, 4G, Samsung Pay och övergångar mellan olika datanät och plattformar (t ex GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE,VoWiFi).  Vattentät konstruktion i klassisk design Galaxy Watch har en design som kan lura de flesta för en traditionell, analog armbandsklocka med en rund urtavla på 46 mm i diameter och boett i rostfritt stål. Det medföljande armbandet är i tillverkat i silikon som ligger skönt runt handleden och är resistent mot både vatten och repor. Armbandsfästet är av 22 mm standardtyp så det passar med nästan vilket klockarmband som helst. Resultatet är en klocka som funkar lika bra på bröllop som under en tuff löparrunda.  Självklart är hela klockan vattentålig enligt 5 ATM* så du både kan genomföra löprundor i regn, duscha utan att ta av dig klockan och till och med simma med klockan - både i pool, söt- och saltvatten. Galaxy Watch är dessutom testad och godkänd enligt den amerikanska militärstandarden MIL-STD-810G. Det innebär att den testats för att fungera i högt lufttryck, fukt, regn, starkt solsken och i olika temperaturer med mera.  Uppkopplad till mobilnätet Med Galaxy Watch LTE är du uppkopplad mot mobilnätet via klockan utan att ha din mobil i närheten, tack vare inbyggt eSIM. eSIM är ett elektroniskt simkort som är inbyggt i klockan. Det fungerar likt ett traditionellt simkort, med skillnaden att inget fysiskt simkort behöver matas in i produkten utan det är inbyggt och aktiveras digitalt. Med aktiverat eSIM kan du ringa samtal och ta emot meddelanden direkt från handleden - perfekt när du inte vill ha telefonen med dig eller befinner dig i ett läge där du inte kan ta fram mobilen.Du kan ha samma nummer till ditt eSIM som till din vanliga mobiltelefon. eSIM är inbyggt i alla Galaxy Watch-modeller som säljs av auktoriserade återförsäljare på den nordiska marknaden. Din operatör måste stödja eSIM för att du ska kunna använda funktionaliteten, så kontakta din operatör för att se om du kan komma igång redan idag. Din träningskompis på handleden Galaxy Watch är så mycket mer än en klocka som visar tiden - det är din träningskompis som hjälper dig röra dig mer eller hålla dig i form. Klockan känner av när du börjar röra dig och uppmuntra dig och även påminna dig vid inaktivitet och föreslå stretchövningar.Tack vare att Galaxy Watch är med dig hela dagen registreras all din aktivitet, från enkel vardagsmotion och spring i trappor till träningspassen på gymmet eller löprundan. Galaxy Watch kan automatiskt känna igen flera olika träningsformer, och du kan även ställa in 17 olika träningsformer och skapa ditt eget styrketräningsschema manuellt. Klockan har en inbyggd pulsmätare och GPS som gör att du kan följa din träning under både löprundan och på gymmet. GPS-funktionen har utvecklats ytterligare för att att ge dig geografiskt styrda notifikationer, om du exempelvis vill ha en uppdatering när du går förbi din lokala matbutik och något saknas i kylskåpet. Sov gott Galaxy Watch är med dig varje dag och ser till att du mår bra, att du rör på dig och håller stressen på en lagom nivå, men inte bara det. Klockan är med dig dygnet runt och övervakar även din sömn och hjälper dig att lära dig mer om din sömn, för att du ska kunna prestera på topp även nästa dag. Klockan känner av och analyserar din sömn med hjälp av dina rörelser och ändringar i puls när du sover.Ställ in om du vill ha Sömnrapportaviseringar när klockan har analyserat ditt sömnmönster. Ta musiken med dig Ge dig ut på löprunda och lämna mobilen hemma utan att stå utan musik. Importera musikfiler direkt till klockan till interminnet eller streama musik tack vare inbyggt eSIM. Via Spotify Offline (kräver Premium-abonnemang) når du dina spellistor och favoritlåtar även utan telefon. Anslut trådlösa hörlurar (säljs separat) för att njuta av din musik vart du än går. Anpassa urtavlan och håll alltid koll på tiden Du kan välja mellan en mängd olika utseenden på din Galaxy Watch's urtavla. Ladda ner fler urtavlor från Galaxy Apps i din smartphone, eller använd ett eget foto från ditt bildgalleri.Med Samsungs Always on-display har du alltid koll på hur mycket klockan är. Du behöver inte trycka på någon knapp, vrida på handleden eller liknande för att se tiden, skärmen är alltid på. Du kan välja att se hela displayen, eller ställa in att endast klockan visas. Always on-display påverkar batteritiden. Betala med handleden Lämna plånboken hemma och betala med klockan. Galaxy Watch stöder Samsung Pay så du kan betala med klockan på NFC-kompatibla betalterminaler. Lång batteritid Galaxy Watch har en lång batteritid som på en enda laddning låter dig svara på samtal, meddelanden, lyssna på musik med en batteritid på upp till 3 dagar. * 5 ATM vilket innebär att den teoretiskt tål nedsänkning till 50 meters vattendjup och i praktiken klarar simning i grunt vatten. Samsung smartwatch 3,8 55 3890 SEK 3890 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Smartwatch
  3. Samsung smartwatch