Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Sportiga Galaxy Watch Active2 (40 mm) för ett aktivt liv

Samsung Galaxy Watch Active2 (40mm) Aluminum BT Black

  Art.nr: 1016521
  • 1,2" Super AMOLED-pekskärm
  • Bluetooth 5.0, GPS, pulsmätare
  • Lagra musik eller spela via Spotify
  • Kompatibel med Android och iOS
  • Vattentålig design i aluminium och glas

Kombinera med

Samsung Galaxy Watch Active2 (40mm) Aluminum BT Black
Produkt du tittar på: Sportiga Galaxy Watch Active2 (40 mm) för ett aktivt liv

2 690:-


  • Pris: 4 438:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy Active2 (SM-R830N) Aluminium BT är en smartwatch i nätt utformning men fullproppad med smarta funktioner. Klockan följer och registrerar dina steg, puls, träning och vila samtidigt som den håller koll på vad som händer i din mobiltelefon. Den kan även fånga upp ditt blodtryck samt EKG. Galaxy Active2 har en modern premiumdesign som passar både till vardagen, på gymmet och fester och fina middagar. Dessutom medföljer det ett mer elastiskt armband i fluorelastomer, som lämpar sig extra väl vid fysisk aktivitet. Klockan synkas till din smartphone med Bluetooth så du får notiser om inkommande samtal, meddelanden och andra viktiga funktioner så du har koll utan att behöva plocka fram mobilen. Galaxy Watch Active2 har en touch-boett som har förfinats för att känna av cirkulära rörelsen då den utgör scrollfunktionen för klockans appar.

Med Active2 blir det ännu lättare att följa dina aktiviteter och träning, klockan följer din träning och aktiviteter och känner automatiskt igen sju vanliga träningsformer och det finns många fler som du kan välja manuellt. Även pulsmätaren har förbättrats för att ge en ännu mer exakt mätning. 

Vad skiljer Watch Active2 från Watch Active?

Nytt för Active2, till skillnad från Active, är att klockans boett har touch-funktion och känner av cirkulära rörelser, vilket gör att du kan scrolla mellan olika appar. Flera av klockans funktioner har förbättrats, bland annat har både GPS:en och pulsmätaren förbättrats, för att ge en så exakt mätning som möjligt under träning och aktivitet och du kan mäta blodtryck samt EKG. Dessutom har mjukvaran i Active2 utvecklats så att kopplingen mellan klocka och mobil, trådlösa hörlurar, TV m.m ska fungera så smidigt som möjligt.

Samsung Galaxy Active2 finns även med eSIM, men denna version har inte den funktionen. Denna version ansluter till mobiltelefonen med Bluetooth.

Förenkla din vardag

Galaxy Watch Active2 har en design som liknar ett vanligt armbandsur, med en rund urtavla på 1,2 tum. Den skiljer sig dock genom sin tåliga Gorilla Glas-täckta fullfärgsdisplay med pekskärm, som gör det enkelt att navigera och styra klockan. Active2 har Exynos 9110-processor, 1,5 GB RAM-minne och 4 GB internminne som gör att du kan förbli uppkopplad även när du inte har din smartphone med dig eller tillgång till WiFi. Klockan är vattentät enligt 5ATM och IP68 för att kunna sitta kvar även i duschen och badet eller följa din simträning. Klockan klarar också standarden för MIL-STD-810G vilket är tuffa tester för temperatur-, vibrations- och stöttålighet enligt amerikansk militärklass.

Mjukvaran i Active2 har utvecklats så att kopplingen till din smartphone ska vara ännu smidigare än tidigare. Dessutom är det ännu smidigare att para ihop Active2 med dina trådlösa hörlurar, din TV eller smarta hem-funktioner. 

Samsung Galaxy Watch Active2 Aluminium BT

Din personliga tränare

Active2 börjar automatiskt följa din aktivitet och träning oavsett vilket träningsform du utövar: promenad, löpning, simning eller cykling spelar ingen roll - du får alltid ut exakt data från dina aktiviteter. Klockan följer dina rörelser så det är bara att ta på och köra igång träningen. Watch Active2 känner automatiskt igen 7 träningsformer, exempelvis gång, löpning, cykling och simning. Dessutom finns många fler som du kan välja manuellt. Med coach-funktionen kan du också få pepp och tips när du tränar.

Exakta mätningar när du tränar

Samsung har både förbättrat GPS:en och pulsmätaren på Galaxy Watch Active2 för att ge en mer exakt mätning. Pulsmätaren har blivit försedd med dubbla antalet sensorer, vilket förbättrar precisionen ytterligare och gör att klockan kan följa din rytm med ännu större exakthet. 

Håll knappen på baksidan av din klocka intryckt i 30 sekunder för att de inbyggda sensorerna ska börja mäta din hjärtrytm. Mätaren övervakar för att upptäcka oregelbundenheter i hjärtats slag och du kan snabbt se om allt är som det ska. Se resultat över tid på din telefon och dela din rapport för att ta reda på ännu mer.

Samsung Galaxy Watch Active2 Aluminium BT har exakt pulsmätning

Mät blodryck och EKG

Ladda ner appen Samsung Health Monitor och du får möjlighet att mäta både ditt blodtryck och EKG. Observera att Samsung Health Monitor inte ersätter traditionella diagnosmetoder. Funktionen kräver en sammankopplad Galaxy-smartphone med Android 7.0 eller högre.

Ta med dig musiken

Med Samsung Galaxy Watch Active2 behöver du inte ta med dig mobilen på löprundan bara för att du vill ha med dig musiken. Tack vare internlagringsutrymme i klockan kan du både ladda över musik direkt till klockan från din smartphone, eller använda dig av Spotify. Med Spotify i din Active2 har du alltid med dig musik, oavsett var du är eller är på väg så har du alltid tillgång till din musik. Genom Spotify Offline (kräver Premium-abonnemang) når du dina spellistor och favoritlåtar utan telefon.

Det finns även möjlighet att ladda ner flera olika tredjepartsappar direkt till klockan för att exempelvis olika hälso- och träningsappar.

Installera tredjepartsappar på din Samsung Galaxy Watch Active2 som exempelvis Spotify, Strava eller Endomondo

Låt klockan vara med dygnet runt

Ha med dig Samsung Galaxy Watch Active2 dygnet runt och mäter både dina stressnivåer och håller koll på din sömn, samt tidpunkter för vila och aktivitet. Du får en veckosammanfattning som visar din genomsnittliga vilopulsen och dina dagliga pulsintervaller. Galaxy Watch Active2 kan även se hur stora delar av din sömn som består av lätt-, djup- och REM-sömn. Klockan kan känna av om din stressnivå stiger och hjälpa till med andningsövningar som hjälper dig att komma ner i varv igen. 

Samsung Galaxy Watch Active2 registrerar även vila och sömn

Samsung Pay

Självklart har Galaxy Watch Active2 Samsung Pay. Med Samsung Pay kan du lämna plånboken hemma och betala direkt med din Active2. Anslut ditt betalkort och betala med hjälp av NFC (Near Field Communication) i kompatibla terminaler, utan att behöva ta fram plånboken eller ens ha ditt fysiska kort med dig. Se fullständiga villkor på samsung.se/pay.

Glöm inte försäkring ifall oturen är framme
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme

Jämför med liknande produkter

Samsung Galaxy Watch Active2 (40mm) Aluminum BT Black

Produkt du jämför: Sportiga Galaxy Watch Active2 (40 mm) för ett aktivt liv

Samsung Galaxy Watch Active2 (40mm) Aluminum BT Black
Galaxy Watch Active2 (40mm) Aluminum BT Violet
Samsung Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum LTE Silver
Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum LTE Silver
Samsung Galaxy Watch 3 45mm BT Mystic Silver
Galaxy Watch 3 45mm BT Mystic Black
Samsung Galaxy Watch 3 41mm BT Mystic Bronze
Galaxy Watch 3 41mm BT Mystic Bronze
Samsung Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum BT Black
Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum BT Black
Samsung Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Silver
Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Silver
Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Silver
Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Silver
Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Black
Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Black
Samsung Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Bronze
Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Bronze
Visa mer
1016521 1016521 Samsung Samsung Galaxy Watch Active2 (40mm) Aluminum BT Black SM-R830NZKANEE Samsung Galaxy Active2 (SM-R830N) Aluminium BT är en smartwatch i nätt utformning men fullproppad med smarta funktioner. Klockan följer och registrerar dina steg, puls, träning och vila samtidigt som den håller koll på vad som händer i din mobiltelefon. Den kan även fånga upp ditt blodtryck samt EKG. Galaxy Active2 har en modern premiumdesign som passar både till vardagen, på gymmet och fester och fina middagar. Dessutom medföljer det ett mer elastiskt armband i fluorelastomer, som lämpar sig extra väl vid fysisk aktivitet. Klockan synkas till din smartphone med Bluetooth så du får notiser om inkommande samtal, meddelanden och andra viktiga funktioner så du har koll utan att behöva plocka fram mobilen. Galaxy Watch Active2 har en touch-boett som har förfinats för att känna av cirkulära rörelsen då den utgör scrollfunktionen för klockans appar.Med Active2 blir det ännu lättare att följa dina aktiviteter och träning, klockan följer din träning och aktiviteter och känner automatiskt igen sju vanliga träningsformer och det finns många fler som du kan välja manuellt. Även pulsmätaren har förbättrats för att ge en ännu mer exakt mätning.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Vad skiljer Watch Active2 från Watch Active? Nytt för Active2, till skillnad från Active, är att klockans boett har touch-funktion och känner av cirkulära rörelser, vilket gör att du kan scrolla mellan olika appar. Flera av klockans funktioner har förbättrats, bland annat har både GPS:en och pulsmätaren förbättrats, för att ge en så exakt mätning som möjligt under träning och aktivitet och du kan mäta blodtryck samt EKG. Dessutom har mjukvaran i Active2 utvecklats så att kopplingen mellan klocka och mobil, trådlösa hörlurar, TV m.m ska fungera så smidigt som möjligt.Samsung Galaxy Active2 finns även med eSIM, men denna version har inte den funktionen. Denna version ansluter till mobiltelefonen med Bluetooth. Förenkla din vardag Galaxy Watch Active2 har en design som liknar ett vanligt armbandsur, med en rund urtavla på 1,2 tum. Den skiljer sig dock genom sin tåliga Gorilla Glas-täckta fullfärgsdisplay med pekskärm, som gör det enkelt att navigera och styra klockan. Active2 har Exynos 9110-processor, 1,5 GB RAM-minne och 4 GB internminne som gör att du kan förbli uppkopplad även när du inte har din smartphone med dig eller tillgång till WiFi. Klockan är vattentät enligt 5ATM och IP68 för att kunna sitta kvar även i duschen och badet eller följa din simträning. Klockan klarar också standarden för MIL-STD-810G vilket är tuffa tester för temperatur-, vibrations- och stöttålighet enligt amerikansk militärklass.Mjukvaran i Active2 har utvecklats så att kopplingen till din smartphone ska vara ännu smidigare än tidigare. Dessutom är det ännu smidigare att para ihop Active2 med dina trådlösa hörlurar, din TV eller smarta hem-funktioner.  Din personliga tränareActive2 börjar automatiskt följa din aktivitet och träning oavsett vilket träningsform du utövar: promenad, löpning, simning eller cykling spelar ingen roll - du får alltid ut exakt data från dina aktiviteter. Klockan följer dina rörelser så det är bara att ta på och köra igång träningen. Watch Active2 känner automatiskt igen 7 träningsformer, exempelvis gång, löpning, cykling och simning. Dessutom finns många fler som du kan välja manuellt. Med coach-funktionen kan du också få pepp och tips när du tränar. Exakta mätningar när du tränarSamsung har både förbättrat GPS:en och pulsmätaren på Galaxy Watch Active2 för att ge en mer exakt mätning. Pulsmätaren har blivit försedd med dubbla antalet sensorer, vilket förbättrar precisionen ytterligare och gör att klockan kan följa din rytm med ännu större exakthet.  Håll knappen på baksidan av din klocka intryckt i 30 sekunder för att de inbyggda sensorerna ska börja mäta din hjärtrytm. Mätaren övervakar för att upptäcka oregelbundenheter i hjärtats slag och du kan snabbt se om allt är som det ska. Se resultat över tid på din telefon och dela din rapport för att ta reda på ännu mer.Mät blodryck och EKGLadda ner appen Samsung Health Monitor och du får möjlighet att mäta både ditt blodtryck och EKG. Observera att Samsung Health Monitor inte ersätter traditionella diagnosmetoder. Funktionen kräver en sammankopplad Galaxy-smartphone med Android 7.0 eller högre. Ta med dig musiken Med Samsung Galaxy Watch Active2 behöver du inte ta med dig mobilen på löprundan bara för att du vill ha med dig musiken. Tack vare internlagringsutrymme i klockan kan du både ladda över musik direkt till klockan från din smartphone, eller använda dig av Spotify. Med Spotify i din Active2 har du alltid med dig musik, oavsett var du är eller är på väg så har du alltid tillgång till din musik. Genom Spotify Offline (kräver Premium-abonnemang) når du dina spellistor och favoritlåtar utan telefon.Det finns även möjlighet att ladda ner flera olika tredjepartsappar direkt till klockan för att exempelvis olika hälso- och träningsappar. Låt klockan vara med dygnet runt Ha med dig Samsung Galaxy Watch Active2 dygnet runt och mäter både dina stressnivåer och håller koll på din sömn, samt tidpunkter för vila och aktivitet. Du får en veckosammanfattning som visar din genomsnittliga vilopulsen och dina dagliga pulsintervaller. Galaxy Watch Active2 kan även se hur stora delar av din sömn som består av lätt-, djup- och REM-sömn. Klockan kan känna av om din stressnivå stiger och hjälpa till med andningsövningar som hjälper dig att komma ner i varv igen.  Samsung Pay Självklart har Galaxy Watch Active2 Samsung Pay. Med Samsung Pay kan du lämna plånboken hemma och betala direkt med din Active2. Anslut ditt betalkort och betala med hjälp av NFC (Near Field Communication) i kompatibla terminaler, utan att behöva ta fram plånboken eller ens ha ditt fysiska kort med dig. Se fullständiga villkor på samsung.se/pay. Samsung smartwatch 5 2 2690 SEK 2690 NewCondition PreOrder
  1. Telefon & GPS
  2. Smartwatch
  3. Samsung smartwatch