Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Apple ville göra det smidigt och bekvämt att ladda Apple Watch. Därför skapade de en lösning som kombinerar sin MagSafe-teknik med induktionsladdning. Det är ett helt slutet system utan synliga kontakter. Och det kräver ingen noggrann inpassning. Håll bara kontakten nära baksidan av klockan så knäpps den automatiskt på plats med hjälp av magneter.

Apple Apple Watch Magnetic Cable 2m MJVX2ZM/A Apple ville göra det smidigt och bekvämt att ladda Apple Watch. Därför skapade de en lösning som kombinerar sin MagSafe-teknik med induktionsladdning. Det är ett helt slutet system utan synliga kontakter. Och det kräver ingen noggrann inpassning. Håll bara kontakten nära baksidan av klockan så knäpps den automatiskt på plats med hjälp av magneter. Tillbehör Apple Watch 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Smartwatch
  3. Tillbehör Apple Watch