Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smartwatch med lång batteritid

Xiaomi Amazfit Bip Black

  Art.nr: 1008821
 • 1,28" Corning Gorilla Glass
 • Always on-display
 • 30 dagars batteritid
 • Kompatibel med Android och iOS
 • IP68

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xiaomi Amazfit Bip är en smartwatch från Xiaomi som ger dig allt för att spåra och spara dina träningsresultat. Förutom att klockan har alla de funktioner du kan tänkas behöva har Amazfit Bip även en batteritid som är utöver det vanliga och räcker i upp till 30 dagar på endast en laddning. Med en snygg design och smarta funktioner är det en klocka som fungerar både för din vardag och träning men även för fest. Oavsett om du vill ha en smartwatch för att förbättra dina träningsresultat eller om du vill ha en snygg accessoar som är en förlängning av din smartphone, så är Amazfit Bip klockan för dig.

Xiaomi Amazfit Bip

Snygg, stilren design

Xiaomi har med sin Amazfit Bip skapat en smartwatch som passar in i ditt liv och sitter snyggt på din handled. Med en stor 1,28" always on-display ser du alltid alla notifikationer från din smartphone, allt från meddelanden, inkommande samtal, kalender-aviseringar, e-mail till olika appar. Du kan även läsa hela meddelanden på skärmen.

Med en vikt på endast 32 gram, känner du knappt av att du har på dig en klocka, än mindre en smartwatch.

Klockan har en IP68-certifiering, som innebär att den klarar av damm och vatten. Med IP68 blir klockan tålig för regn och vattenstänk. Så att du kan ha på dig klockan när du tränar, även i regn, utan att den tar någon skada.

Xiaomi Amazfit Bip
Xiaomi Amazfit Bip
Xiaomi Amazfit Bip

Följ din träning

Amazfit Bip är en ultimat klocka för dig som älskar att vara aktiv. Med ett batteri som räcker längre än långt, en IP68-klassifiering, GPS, kompass, ljusreflekterande skärm som alltid är på, så har du den perfekta klockan för alla dina aktiviteter. 
Amazfit Bip har ett inbyggt Sony 28nm GPS-chip, som tillsammans med GLONASS dual-mode positionering gör att klockan lättare och snabbare hittar en satellit och kan spåra din träning ännu mer exakt - oavsett om du springer eller cyklar.

Amazfit Bip följer din träning men har även mer avancerade funktioner, bland annat känner klockan av om din träning är aerobic eller anaerobic, om din träningsnivå möter standardnivån men den mäter även din sömn och hur din hjärtfrekvens förändras under dagen. Förutom att du ser all information om din träning i klockan kan du naturligtvis se allt i Amazfit's app.

Otrolig batteritid

Amazfit Bip har en otrolig batteritid, vid normal användning håller batteriet i upp till 30 dagar på en enda laddning. Det innebär att du kan träna, få notiser och använda GPS och ändå inte behöva ladda klockan på en hel månad.

Genom att ändra till ett batterisparande läge, med minimalt antal notifikationer, kan batteriet hålla i upp till 45 dagar. I det batterisparande läget kan du ändå springa en halvtimma per dag och få 100 notiser per dag. I standbyläge är batteritiden otroliga 4 månader.

Xiaomi Amazfit Bip

Titta även på

(16 st)
 • 1,65" AMOLED-display
 • Vattentät enligt 5 ATM
 • GPS

1 390:-

Titta även på

(16 st)
 • 1,65" AMOLED-display
 • Vattentät enligt 5 ATM
 • GPS

1 390:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Jämför med liknande produkter

Xiaomi Amazfit Bip Black

Produkt du jämför: Smartwatch med lång batteritid

Xiaomi Amazfit GTS Desert Gold
Amazfit GTS Desert Gold
Xiaomi Amazfit GTS Lava Grey
Amazfit GTS Lava Grey
Xiaomi Amazfit GTS Obsidian Black
Amazfit GTS Obsidian Black
Xiaomi Amazfit GTS Steel Blue
Amazfit GTS Steel Blue
Xiaomi Amazfit GTR 47mm Aluminum Alloy
Amazfit GTR 47mm Stainless Steel
Visa mer
1008821 Xiaomi Xiaomi Amazfit Bip Black A1608B Xiaomi Amazfit Bip är en smartwatch från Xiaomi som ger dig allt för att spåra och spara dina träningsresultat. Förutom att klockan har alla de funktioner du kan tänkas behöva har Amazfit Bip även en batteritid som är utöver det vanliga och räcker i upp till 30 dagar på endast en laddning. Med en snygg design och smarta funktioner är det en klocka som fungerar både för din vardag och träning men även för fest. Oavsett om du vill ha en smartwatch för att förbättra dina träningsresultat eller om du vill ha en snygg accessoar som är en förlängning av din smartphone, så är Amazfit Bip klockan för dig. Snygg, stilren design Xiaomi har med sin Amazfit Bip skapat en smartwatch som passar in i ditt liv och sitter snyggt på din handled. Med en stor 1,28" always on-display ser du alltid alla notifikationer från din smartphone, allt från meddelanden, inkommande samtal, kalender-aviseringar, e-mail till olika appar. Du kan även läsa hela meddelanden på skärmen.Med en vikt på endast 32 gram, känner du knappt av att du har på dig en klocka, än mindre en smartwatch.Klockan har en IP68-certifiering, som innebär att den klarar av damm och vatten. Med IP68 blir klockan tålig för regn och vattenstänk. Så att du kan ha på dig klockan när du tränar, även i regn, utan att den tar någon skada. Följ din träning Amazfit Bip är en ultimat klocka för dig som älskar att vara aktiv. Med ett batteri som räcker längre än långt, en IP68-klassifiering, GPS, kompass, ljusreflekterande skärm som alltid är på, så har du den perfekta klockan för alla dina aktiviteter. Amazfit Bip har ett inbyggt Sony 28nm GPS-chip, som tillsammans med GLONASS dual-mode positionering gör att klockan lättare och snabbare hittar en satellit och kan spåra din träning ännu mer exakt - oavsett om du springer eller cyklar.Amazfit Bip följer din träning men har även mer avancerade funktioner, bland annat känner klockan av om din träning är aerobic eller anaerobic, om din träningsnivå möter standardnivån men den mäter även din sömn och hur din hjärtfrekvens förändras under dagen. Förutom att du ser all information om din träning i klockan kan du naturligtvis se allt i Amazfit's app. Otrolig batteritid Amazfit Bip har en otrolig batteritid, vid normal användning håller batteriet i upp till 30 dagar på en enda laddning. Det innebär att du kan träna, få notiser och använda GPS och ändå inte behöva ladda klockan på en hel månad.Genom att ändra till ett batterisparande läge, med minimalt antal notifikationer, kan batteriet hålla i upp till 45 dagar. I det batterisparande läget kan du ändå springa en halvtimma per dag och få 100 notiser per dag. I standbyläge är batteritiden otroliga 4 månader. Xiaomi smartwatch 4,8 7 689 SEK 689 NewCondition PreOrder
 1. Telefon & GPS
 2. Smartwatch
 3. Xiaomi smartwatch