Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Vcom Hunt V45 155 Mhz


Specialanpassad jaktradio för den nordiska jaktmarknaden. Denna jaktradio är perfekt för dig som tänkt använda den i tuffa miljöer. Det eftersom jaktradion har ett helgjutet chassi som gör att den tål fukt, slag och stötar.
 

Användarvänlig jaktradio

Vcom Hunt är en användarvänlig jaktradio som ger dig en lång batteritid när du är ute i skogen. Jaktradion har många inställningar och funktioner som gör att det finns stora valmöjligheter för dig att anpassa radion precis så som du vill ha den.

Denna jaktradio går på frekvensbandet 155 MHz. Detta band är bäst för dig som har tänkt att använda jaktradion i plan terräng. Det eftersom mottagningen anpassar sig för det kala området och ger dig den bäst möjliga mottagningen i det område som du befinner dig.

Jaktradion levereras komplett med en antenn, ett batteri på 1700 mAh, laddare och bältesklips.

Egenskaper för Vcom Hunt V45 155 Mhz jaktradio

 • Fukttålig
 • 1700mAh Li-Polymer som standard
 • Lång räckvidd
 • Användarvänlig
 • 7 svenska och 6 norska jaktkanaler på 155 MHz-modellen

Komplettera ditt köp

(5 st)
 • 3,5 mm stereo-ingång
 • Medhörning
 • Mikrofoner fångar upp omgivande ljud

699:-

Vcom Vcom Hunt V45 155Mhz 30385 Vcom Hunt V45 155 Mhz Specialanpassad jaktradio för den nordiska jaktmarknaden. Denna jaktradio är perfekt för dig som tänkt använda den i tuffa miljöer. Det eftersom jaktradion har ett helgjutet chassi som gör att den tål fukt, slag och stötar.   Användarvänlig jaktradio Vcom Hunt är en användarvänlig jaktradio som ger dig en lång batteritid när du är ute i skogen. Jaktradion har många inställningar och funktioner som gör att det finns stora valmöjligheter för dig att anpassa radion precis så som du vill ha den. Denna jaktradio går på frekvensbandet 155 MHz. Detta band är bäst för dig som har tänkt att använda jaktradion i plan terräng. Det eftersom mottagningen anpassar sig för det kala området och ger dig den bäst möjliga mottagningen i det område som du befinner dig. Jaktradion levereras komplett med en antenn, ett batteri på 1700 mAh, laddare och bältesklips. Egenskaper för Vcom Hunt V45 155 Mhz jaktradio Fukttålig1700mAh Li-Polymer som standardLång räckviddAnvändarvänlig7 svenska och 6 norska jaktkanaler på 155 MHz-modellen Jaktradio 3 1 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Walkie Talkie
 3. Jaktradio