Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Andra alternativ för dig

Komplettera med passande laddare

(1 st)
 • Total output: 1 A
 • 1x USB-A
 • För mobiler, GPS:er, bärbara spelkonsoler m.m.

29:-

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Superkompakt powerbank på 2000 mAh med en output på 1A, perfekt för att ha som ett extrabatteri till mobilen när du är ute på stan, vandrar i skogen eller är på resande fot utan tillgång till eluttag. Med en kapacitet på 2000 mAh kan powerbanken ge en full laddning beroende på hur starkt ditt batteri är. Powerbanken väger endast 61 gram och har storleken: 75 x 32 x 20 mm och passar utmärkt att ha i fickan eller i väskan. Powerbanken finns i fyra olika färger.

Powerbank 2000 mAh

Strömbanken har trots sin superkompakta storlek tydliga lysdioder så du lätt kan se hur mycket kapacitet du har kvar. Powerbanken har även en integrerad ficklampa för mörka kvällar. Tack vare micro-USB-ingång kan man lätt ladda powerbanken via dator, vägladdare eller billaddare. Observera att micro-USB-kabel ej medföljer.

Varför behöver jag en powerbank

Det känns alltid som att batteriet på mobiltelefonen tar slut vid fel tillfälle, på bussen när du ska visa din biljett, när det är dags att använda parkerings-appen eller vid resor när det är för långt mellan eluttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller väskan får du möjligheten att ladda din mobil när du som bäst behöver den!

Specifikationer

 • Kapacitet: 2000 mAh
 • 1A output / 1A input
 • 1 USB-ingång
 • Uppladdning: MicroUSB
 • Dimensioner: 75 x 32 x 20 mm
 • Vikt: 61 gram

I förpackningen finns:

 • Powerbank
 • Manual
ON ON Powerbank 2.000 Pink R310 Pink Superkompakt powerbank på 2000 mAh med en output på 1A, perfekt för att ha som ett extrabatteri till mobilen när du är ute på stan, vandrar i skogen eller är på resande fot utan tillgång till eluttag. Med en kapacitet på 2000 mAh kan powerbanken ge en full laddning beroende på hur starkt ditt batteri är. Powerbanken väger endast 61 gram och har storleken: 75 x 32 x 20 mm och passar utmärkt att ha i fickan eller i väskan. Powerbanken finns i fyra olika färger. Strömbanken har trots sin superkompakta storlek tydliga lysdioder så du lätt kan se hur mycket kapacitet du har kvar. Powerbanken har även en integrerad ficklampa för mörka kvällar. Tack vare micro-USB-ingång kan man lätt ladda powerbanken via dator, vägladdare eller billaddare. Observera att micro-USB-kabel ej medföljer. Varför behöver jag en powerbank Det känns alltid som att batteriet på mobiltelefonen tar slut vid fel tillfälle, på bussen när du ska visa din biljett, när det är dags att använda parkerings-appen eller vid resor när det är för långt mellan eluttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller väskan får du möjligheten att ladda din mobil när du som bäst behöver den! Specifikationer Kapacitet: 2000 mAh1A output / 1A input1 USB-ingångUppladdning: MicroUSBDimensioner: 75 x 32 x 20 mmVikt: 61 gram I förpackningen finns: PowerbankManual Laddare & Powerbank 4,8 4 29 SEK 29 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Mix&Match
 3. Laddare & Powerbank