Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Enkel väggladdare för mobilen

ON Wall charger 1xUSB 1A Pink

  Art.nr: 1004021
  • Total output: 1 A (5 W)
  • 1x USB-A
  • För alla typer av mindre USB-enheter
  • CE-märkt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ON Wall charger är en enkel, liten och kompakt väggladdare med ett USB-A-uttag för att ladda mobiltelefoner, kameror, hörlurar, bärbara spelkonsoler och alla typer av mindre USB-enheter. Väggladdaren har en USB-port av USB-A-typ och klarar av att leverera 1 Ampere.
Komplettera gärna med en matchande USB-kabel.

CE-märkt laddare

USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

1004021 1004021 ON ON Wall charger 1xUSB 1A Pink TC03B4 pink ON Wall charger är en enkel, liten och kompakt väggladdare med ett USB-A-uttag för att ladda mobiltelefoner, kameror, hörlurar, bärbara spelkonsoler och alla typer av mindre USB-enheter. Väggladdaren har en USB-port av USB-A-typ och klarar av att leverera 1 Ampere.Komplettera gärna med en matchande USB-kabel. CE-märkt laddare USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Laddare & Powerbank 3,9 18 39 SEK 39 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Mix&Match
  3. Laddare & Powerbank