Enkel väggladdare för mobilen

ON Wall charger 1xUSB 1A Purple

  Art.nr: 1004019
  • Total output: 1 A (5 W)
  • 1x USB-A
  • För alla typer av mindre USB-enheter
  • CE-märkt

Kombinera med

ON Wall charger 1xUSB 1A Purple
Produkt du tittar på: Enkel väggladdare för mobilen

39:-


  • Pris: 196:-
Lägg paket i kundvagn

Andra alternativ för dig

Komplettera med billaddare och powerbank

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ON Wall charger är en enkel, liten och kompakt väggladdare med ett USB-A-uttag för att ladda mobiltelefoner, kameror, hörlurar, bärbara spelkonsoler och alla typer av mindre USB-enheter. Väggladdaren har en USB-port av USB-A-typ och klarar av att leverera 1 Ampere.
Komplettera gärna med en matchande USB-kabel.

CE-märkt laddare

USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

1004019 ON ON Wall charger 1xUSB 1A Purple TC03B4 purple ON Wall charger är en enkel, liten och kompakt väggladdare med ett USB-A-uttag för att ladda mobiltelefoner, kameror, hörlurar, bärbara spelkonsoler och alla typer av mindre USB-enheter. Väggladdaren har en USB-port av USB-A-typ och klarar av att leverera 1 Ampere.Komplettera gärna med en matchande USB-kabel. CE-märkt laddare USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Laddare & Powerbank 4 14 39 SEK 39 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Mix&Match
  3. Laddare & Powerbank