Enkel Lightning-kabel för laddning

ON Lightning Cable Pink 0,5M 1A

  Art.nr: 1004089
  • Längd: 0,5 meter
  • Stöd för 1 A
  • För Apple-produkter med Lightning-kontakt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Enkel, färgglad och mycket prisvärd Lightning-kabel på 0,5 meter för laddning av Apple-produkter som iPhone, iPad och iPod. Anslut ON Lightning Cable till vägguttag eller till din billaddare för att ladda din Apple-enhet.

Laddkabeln är 0,5 meter lång och har stöd för 1 A. Komplettera gärna Lightning-kabeln med en väggladdare och billaddare i matchande färg.

Välj en passande kabellängd

Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väldigt väl för laddning i laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas.

1004089 ON ON Lightning Cable Pink 0,5M 1A DAC201 Enkel, färgglad och mycket prisvärd Lightning-kabel på 0,5 meter för laddning av Apple-produkter som iPhone, iPad och iPod. Anslut ON Lightning Cable till vägguttag eller till din billaddare för att ladda din Apple-enhet.Laddkabeln är 0,5 meter lång och har stöd för 1 A. Komplettera gärna Lightning-kabeln med en väggladdare och billaddare i matchande färg. Välj en passande kabellängd Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väldigt väl för laddning i laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas. Lightning-kabel 5 5 29 SEK 29 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Mix&Match
  3. Lightning-kabel